Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a fi la curent cu ultimele promotii, alatura-te grupului nostru pe Facebook, urmareste-ne pe Pinterest sau Twitter

Scaune Birou Ieftine

51 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.
Scaun Operativ - 9997

Scaun Operativ. Produsul dispune de garantie 24 luni.
Scaun Birou - 9899

Scaun Birou. Scaunul este comercializat in patru variante de culori, ce insufletesc spatiul in care sunt amplasate.Acest Model este disponibil in urmatoarele variante de rosu, albastru, verde, negru.Greu.
Scaun Birou - 9880

Scaun Birou. Dimensiunile si culorile scaunului il integreaza perfect si in camera celor mici.
Scaune Asteptare - 9863

Scaune Asteptare. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente, cum ar fi otelul cromat pentru cadrul de tip sanie, ce este prevazut cu picioruse pentru protectie, iar corpul scaunului are la baza lemn aco.
Scaun Birou - 9864

Scaun Birou. Pentru ajustarea inaltimii modelul scaun birou off 705 este dotat cu un amortizor cu gaz, iar mobilitatea este data de 5 role din material polipropilena.Bratele Si baza sunt produse din acel.
Scaun Birou - 9842

Scaun Birou. Sezutul acestuia este executat din lemn stratificat, buretat ulterior si tapitat cu mesh, iar spatarul fiind din acelasi material, cu o forma ergonomica.
Scaun Vizitatori - 9823

Scaun Vizitatori. Perioada de garantie: 24 luni..
Scaun Birou - 9797

Scaun Birou. Spatarul are forma ergonomica si suport lombar.
Scaun Birou - 9780

Scaun Birou. Acest model este caracterizat de forma sa moderna, cu forme ergonomice, utilizatorul simtindu-se confortabil, fara dureri de spate sau stres.
Scaun Birou - 9755

Scaun Birou. Acest model este caracterizat de forma sa moderna, cu forme ergonomice, utilizatorul simtindu-se confortabil, fara dureri de spate sau stres.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina