Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a fi la curent cu ultimele promotii, alatura-te grupului nostru pe Facebook, urmareste-ne pe Pinterest sau Twitter

Robineti Ieftine

0 produse gasite. Plus inca 10 produse (*). Selectie sortata dupa pret crescator.
Other product suggestions:
Lustra Ca' D'oro - 788

* Lustra Ca' D'oro. Incepand de la lustre, candelabre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru mese si podea, spoturi, veioze, plafoniere de ambianta si pana la corpuri de iluminat pentru exter.
Ferastrau Circular - 899

* Ferastrau Circular. Puncte forte si avantaje adancime de taiere 75 mm pentru mai multe posibilitati de operatii fastfix: inlocuirea usoara si rapida a panzei de ferastrau si adaptarea la tipul de material de lu.
Coltar Extensibil Universal (pe Stanga Sau Dreapta) - 903

* Coltar Extensibil Universal (pe Stanga Sau Dreapta). Picioarele sunt realizate din plastic..
Zdrobitor Desciorchinator - 916

* Zdrobitor Desciorchinator. Echipare pompa centrifuga q30 cuva acoperita cu vopsea in ciap electrostatic, de 1.040 x 550mm cuva de recoltare a mustuielii cilindru perforat din inox, echipat in interior cu un ax cu pale.
Generator Curent Monofazat - 951

* Generator Curent Monofazat. Generator de curent monofazat 4 kva agt 4501 hsb motor honda gx 270 alternator tip: sincron, monofazat, fara perii putere maxima: 4,2 kva factor de putere: 1 motor honda tip: ohv, un cilindr.
Ferastrau Circular Stationar Sanie Glisare - 973

* Ferastrau Circular Stationar Sanie Glisare. Puncte forte si avantaje compact, uaor, cu mânere de transport dispuse ergonomic si infaaurator De cablu sistem de iluminare cu led-uri pentru afiaarea Exacta A liniilor de taiere disponibi.
Generator Curent Motor Benzina Demaraj Electric - 981

* Generator Curent Motor Benzina Demaraj Electric. Acesta dezvolta pana la 7.0 kw, 400v-50hz sau 4.0 kw la 230v dotat cu motor pe benzina in 4 timpi, 14 cp 420cc.
Generator Curent Monofazat Portabil Benzina - 997

* Generator Curent Monofazat Portabil Benzina. Aplicatii de intensitate medie ca sursa independenta De tensiune pentru alimentarea echipamentelor electrice monofazate.
Masina Spalat Presiune - 1011

* Masina Spalat Presiune. Pistol furtun de inalta presiune de 8 m lance pentru reglare presiune.
Ferastraie Circulare Manuale Acumulatori - 1025

* Ferastraie Circulare Manuale Acumulatori. Puncte forte si avantaje mobilitate si autonomie gratie puternicului acumulator litiu-ion de 18 v si ainelor De retezare cu posibilitate de cuplare motor ec-tec fara perii, se poate combina .

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina