Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Rigole Canale Scurgere Dus Ieftine

36 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.

Mobilier baie Oristo vandut bine
Dulapuri baie, dulapuri baza si blaturi lavoar, oglinzi baie si corpuri iluminat, producator Oristo.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Capac Rigola Perete - 17909

Capac pentru rigola de perete geberit culoare/suprafata finisaj otel inoxidabil lustruit pentru scurgeri prin perete Capac Rigola Perete.
Capac Rigola Perete Dus - 17910

Capac pentru rigola de perete geberit pentru dus 115 cm material otel inoxidabil suprafata finisaj otel inoxidabil Capac Rigola Perete Dus.
Set Rigola Dus Plus Capac Apz Simple - 17834

Rigola pentru dus alcaplast 550 mm cu gratar apz10-550m specificatii tehnice codstoc alc217 Set Rigola Dus Plus Capac Apz Simple.
Rigola Dus Apz Iesire Verticala - 16890

Rigola pentru dus alcaplast apz1001-300 mm cu margine pentru gratar perforat, iesire verticala Rigola Dus Apz Iesire Verticala.
Rigola Dus Apz - 16846

Rigola pentru dus alcaplast apz1-300 mm cu margine pentru gratar perforat specificatii tehnice codstoc alc165 Rigola Dus Apz.
Rigola Dus Apz Low - 16748

Rigola pentru dus alcaplast apz101-300 mm low cu margine pentru gratar perforat specificatii tehnice codstoc alc206 Rigola Dus Apz Low.
Capac Rigola Perete Fixare Insurubare - 16583

Capac pentru rigola de perete geberit cu fixare prin insurubare culoare/suprafata finisaj otel inoxidabil lustruit Capac Rigola Perete Fixare Insurubare.
Capac Rigola Perete Mai Multe Elemente - 16584

Capac pentru rigola de perete geberit din mai multe elemente pentru scurgeri prin perete geberit pentru acoperire Capac Rigola Perete Mai Multe Elemente.
Set Rigola Dus Venisio Slim Capac - 16417

Set rigola de dus wirquin venisio slim cu capac 30 cm sistem rigola material metal lungime 300 mm culoare inox specificatii Set Rigola Dus Venisio Slim Capac.
Capac Rigola Dus Posh Ln Otel Mat - 14935

Gratar pentru rigola de scurgere 550 mm alcaplast otel inoxidabil mat posh-550mn Capac Rigola Dus Posh Ln Otel Mat.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina