Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a fi la curent cu ultimele promotii, alatura-te grupului nostru pe Facebook, urmareste-ne pe Pinterest sau Twitter

Mobilier Bucatarie Ieftine

1 produse gasite. Plus inca 9 produse (*). Selectie sortata dupa pret crescator.
Carucior Bucatarie Spatii Depozitare - 8768

Carucior Bucatarie Spatii Depozitare. Piesele de mobilier create de Zeller impresioneaza prin designul elegant si modern..
Lustra Multiflex Alb - 2478

* Lustra Multiflex Alb. Incepand de la lustre, candelabre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru mese si podea, spoturi, veioze, plafoniere de ambianta si pana la corpuri de iluminat pentru exter.
Lustra Madame Black - 2479

* Lustra Madame Black. Incepand de la lustre, candelabre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru mese si podea, spoturi, veioze, plafoniere de ambianta si pana la corpuri de iluminat pentru exter.
Masa Metal Gustimo Gri - 2482

* Masa Metal Gustimo Gri. Asamblare: Produsul nu este montat..
Lustra Aladino D Blue - 2501

* Lustra Aladino D Blue. Incepand de la lustre, candelabre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru mese si podea, spoturi, veioze, plafoniere de ambianta si pana la corpuri de iluminat pentru exter.
Lustra Multiflex Black - 2502

* Lustra Multiflex Black. Incepand de la lustre, candelabre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru mese si podea, spoturi, veioze, plafoniere de ambianta si pana la corpuri de iluminat pentru exter.
Lustra Fisherman Copper - 2512

* Lustra Fisherman Copper. Incepand de la lustre, candelabre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru mese si podea, spoturi, veioze, plafoniere de ambianta si pana la corpuri de iluminat pentru exter.
Masa Metal Houston - 2752

* Masa Metal Houston. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 30 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Masa Furnir Chara Stejar - 2753

* Masa Furnir Chara Stejar. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 30 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Lustra Comet Crom - 2754

* Lustra Comet Crom. Produsele lor sunt o inspiratie pentru amenajarile interioare, fiind recomandate de cei mai renumiti designeri si arhitecti..

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina