Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mese Si Scaune Ieftine

91 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.
MeWe
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe.
Masa Metal Nitro Alb - 10033

Masa Metal Nitro Alb. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 10-15 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Masa Lemn Fag Petrus Alb - 9965

Masa Lemn Fag Petrus Alb. Greutatea suportata este de maxim: 40 kgnAsamblare: Produsul nu este montat..
Masa Yeh Wall Low Alb - 9536

Masa Yeh Wall Low Alb. Realizeaza obiecte frumoase pentru utilizarea de zi cu zi, fie ca este un element indispensabil, accesoriu de bucatarie, un raft sau un vas, care ofera un aer aparte locuintei..
Consola Sticla Metal Katrine Transparent - 9469

Consola Sticla Metal Katrine Transparent. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 15-20 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Masa Extensibila Lemn Masiv Fag Furnir Natural Ernest - 8828

Masa Extensibila Lemn Masiv Fag Furnir Natural Ernest. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 10-15 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Taburet Lemn Fag Wenge - 7659

Taburet Lemn Fag Wenge. Densitatea lemnului este de 720 kg m3..
Set Masa Scaune Bar - 7281

Set Masa Scaune Bar. Piesele de mobilier create de Zeller impresioneaza prin designul elegant si modern..
Masa Metal Sticla Bolt Transparent - 6171

Masa Metal Sticla Bolt Transparent. Asamblare: Produsul nu este montat..
Masa Cafea Lemn Furnir Marte Light Oak - 5272

Masa Cafea Lemn Furnir Marte Light Oak. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 10-15 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Masa Bar Angela Alb Ii - 5237

Masa Bar Angela Alb Ii. Greutate maxima sustinuta: 100 kgnMDF-ul asigura rezistenta la apa si deformare a produsului, dar si intretinerea facila a acestuia..

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina