Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mese Living Ieftine

300 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.

Parchet laminat, plinta, si folie
Toata gama de parchet laminat de la 8 mm la 10 mm, 12 mm sau 14 mm. Trafic intens, rezistent la apa, moderat sau incalzire in pardoseala.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Masuta Auxiliara Stejar Sonoma Negru Camero - 20159

Masa portabila GL CAMERO este o piesa cu utilitate ridicata care isi gaseste rapid locul in orice casa. Este o piesa Masuta Auxiliara Stejar Sonoma Negru Camero.
Set Doua Masute Auxiliare Albastru Alb Brix - 20055

Setul de doua mese portabile GL BRIX aduce un plus de culoare in locuinta. Piesele sunt simple si intrigante, datotita Set Doua Masute Auxiliare Albastru Alb Brix.
Masuta Servire Fag Argintie Lima - 19916

Masa de servire GL LIMA este o piesa versatila care isi gaseste cu usurinta locul in orice incapere functionala bine Masuta Servire Fag Argintie Lima.
Masa Portabila Pe Roti Nuc Negru Carmel - 19795

Masuta portabila cu roti GL CARMEL este o piesa compacta - 50x30x64 cm , foarte versatila, ce pune in valoare spatiu Masa Portabila Pe Roti Nuc Negru Carmel.
Set Masute Portabile Sticla Intarita Neagra Otel Inoxidabilgl - 19729

Setul de 3 mese GL NORMAN ofera un plus din punct de vedere estetic oricarei locuinte amenajata in stil modern sau Set Masute Portabile Sticla Intarita Neagra Otel Inoxidabilgl.
Set Doua Masute Auxiliare Efect Marmura Lemn Natural Liran - 19551

Setul de 2 mese GL SAGAR ofera un plus din punct de vedere estetic oricarei locuinte amenajata in stil modern, retro Set Doua Masute Auxiliare Efect Marmura Lemn Natural Liran.
Set Masute Auxiliare Stejar Negru Gri Alvan - 19380

Setul de 3 mese GL ALVAN contribuie la optimizarea spatiului din locuinta. Mesele de dimensiuni variate - 50x50x50 Set Masute Auxiliare Stejar Negru Gri Alvan.
Set Masute Portabile Sticla Intarita Otel Nestor - 19381

Mese portabila este o combinatie a trei masute din sticla intarita si otel. Dimensiuni LxGxI 50x50x47 cm. Decorarea Set Masute Portabile Sticla Intarita Otel Nestor.
Set Masute Auxiliare Alb Gri Neriman - 18935

Setul de 2 mese GL Neriman 2v2 ofera un plus din punct de vedere estetic oricarei locuinte amenajata in stil modern Set Masute Auxiliare Alb Gri Neriman.
Masa Living Fondi Neagra - 18773

Design-ul minimalist al mesei HM Fondi va transforma living-ul dumneavoastra intr-un spatiu elegant. Aceasta minuntata Masa Living Fondi Neagra.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina