Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina. Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe, sau abonati-va la canalul nostru de pe aplicatia messenger Telegram.

Ferastraie Mecanice Banda Disc Ieftine

17 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.
Fierastrau Banda Metale - 3017

Fierastrau Banda Metale. Se caracterizeaza prin: constructie rigida si usurinta in utilizare.
Fierastrau Vertical Banda Lemn - 2779

Fierastrau Vertical Banda Lemn. Fierastrau vertical cu banda pentru lemn 200 mm fierastrau vertical cu banda pentru lemn 200 mm, se foloseste la debitarea materialelor lemnoase specificatii model producator fervi tensiune .
Fierastrau Banda Metale - 2355

Fierastrau Banda Metale. Se caracterizeaza prin constructie solida si capacitate mare de productie.
Fierastrau Vertical Banda Lemn - 1312

Fierastrau Vertical Banda Lemn. Fierastrau vertical cu banda pentru lemn 255 mm fc94 245 specificatii model producator fervi tensiune 230 v diametru volanta: ΓΈ 255 mm capacitate de taiere: 245x120 mm panza: 1790x8,4x0,35 .
Fierastrau Banda Metale - 1296

Fierastrau Banda Metale. Utilajul se foloseste in conditii de taiere usoara, dimensiunile maxime de taiere fiind 100 150 mm.
Fierastrau Banda Metale - 1271

Fierastrau Banda Metale. Utilajul se foloseste in conditii de taiere usoara.
Fierastrau Banda Metale Mobil - 652

Fierastrau Banda Metale Mobil. Se recomanda pentru lucrari ocazionale de tevi rotunde, rectangulare, profile diverse, fieroase si neferoase.
Fierastrau Banda Metale - 306

Fierastrau Banda Metale. Se recomanda pentru lucrari ocazionale de tevi rotunde, rectangulare, profile diverse, fieroase si neferoase.
Fierastrau Disc Abraziv - 143

Fierastrau Disc Abraziv. Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului ..
Fierastrau Mecanic - 118

Fierastrau Mecanic. Bratul se ridica in regim manual, iar taierea materialului se realizeaza prin caderea gravitationala a bratului de taiere.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina