Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina. Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe, sau abonati-va la canalul nostru de pe aplicatia messenger Telegram.

Dulapuri De Living Ieftine

21 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.
Cabinet Pal Metal - 9918

Cabinet Pal Metal. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 15-20 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Cabinet Pal - 9096

Cabinet Pal. Dimensiuni exterioare: Latime: 112 cm Adancime: 45 cm Inaltime: 85 cm Greutatea produsului: 47,7 kgn Produsul este realizat din pal..
Cabinet Suspendat Pal Usa - 8867

Cabinet Suspendat Pal Usa. Usa produsului se poate monta cu deschidere atat pe partea dreapta cat si stanga, in functie de preferinte..
Cabinet Lemn Plop - 8718

Cabinet Lemn Plop. Simplu dar versatil, cabinetul Loano se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta..
Cabinet Pal Sertar Usi Gabrielle Alb - 8269

Cabinet Pal Sertar Usi Gabrielle Alb. Usile si fateta sertarului sunt din MDF..
Cabinet Lemn - 8210

Cabinet Lemn. Protectia pentru podea este din pasla..
Cabinet Pal - 8195

Cabinet Pal. Dimensiuni exterioare: Latime: 87 cm Adancime: 38 cm Inaltime: 125 cm Greutatea produsului: 42 kgn Produsul este realizat din MDF si pal..
Cabinet Furnir - 7997

Cabinet Furnir. Protectia pentru podea este din pasla..
Cabinet Pal Sertare Large Gabrielle Alb - 7911

Cabinet Pal Sertare Large Gabrielle Alb. Fatetele sertarelor sunt din MDF..
Cabinet Vitrina Usi - 7786

Cabinet Vitrina Usi. Asamblare: Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 20-25 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina