Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a fi la curent cu ultimele promotii, alatura-te grupului nostru pe Facebook, urmareste-ne pe Pinterest sau Twitter

Dulapuri Baie Ieftine

13 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.
Dulap Baie Inalt Usi - 9193

Dulap Baie Inalt Usi. Usa produsului se poate monta cu deschidere atat pe partea dreapta cat si stanga, in functie de preferinte..
Dulap Baie Suspendat Usa - 9194

Dulap Baie Suspendat Usa. Asamblare: Produsul nu este montat..
Dulap Baie Suspendat Usi Oglinda - 9074

Dulap Baie Suspendat Usi Oglinda. Feroneria necesara montajului pe perete nu este inclusa in pret..
Dulap Baie Inalt Usi Sertar - 8887

Dulap Baie Inalt Usi Sertar. Usa produsului se poate monta cu deschidere atat pe partea dreapta cat si stanga, in functie de preferinte..
Dulap Baie Usa Sertar Romantic - 8627

Dulap Baie Usa Sertar Romantic. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 20-25 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Dulap Baie Sertare - 7095

Dulap Baie Sertare. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 20-25 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Dulap Baie Inalt - 6917

Dulap Baie Inalt. Asamblare: Produsul nu este montat..
Dulap Baie Inalt Vitrina Usi Sertar - 6692

Dulap Baie Inalt Vitrina Usi Sertar. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 20-25 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet..
Dulap Baie Inalt Vitrina - 6589

Dulap Baie Inalt Vitrina. Asamblare: Produsul nu este montat..
Dulap Baie Inalt Usa Oglinda - 6292

Dulap Baie Inalt Usa Oglinda. Usa produsului se poate monta cu deschidere atat pe partea dreapta cat si stanga, in functie de preferinte..

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina