Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Dulapuri Baie Ieftine

511 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.

Scule si unelte Troy de clasa
Scule de mana, scule electrice si unelte, scule pneumatice, unelte de gradinarit, utilaje si unelte constructii, echipamente pentru service-uri auto, corpuri de iluminat, adezivi.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Dulap Baie Roma - 20007

Dulapul de baie Roma se monteaza suspendat, pe perete si este realizat dintr-o combinatie de materiale ce asigura Dulap Baie Roma.
Modul Sertar Divizare - 19207

Modul de sertar geberit divizare h 15 cm material structura din lemn, tristratificata, cu densitate ridicata culore Modul Sertar Divizare.
Dulap Mic Olivia Mdf Alb - 18928

Cu un design simplu, forma robusta, colectia cersanit olivia este o solutie durabila pentru o baie care va fi folosita Dulap Mic Olivia Mdf Alb.
Set Picioare Mobilier Alb Mat - 18896

Set picioare pentru mobilier oristo alb mat 33 cm picioare oristo pentru dulap culoare alb mat inaltime 33 cm set Set Picioare Mobilier Alb Mat.
Set Picioare Mobilier Grafit Mat - 18897

Set picioare pentru mobilier oristo grafit mat 33 cm picioare oristo pentru dulap culoare grafit mat inaltime 33 Set Picioare Mobilier Grafit Mat.
Set Picioare Mobilier Negru Mat - 18898

Set picioare pentru mobilier oristo negru mat 33 cm picioare oristo pentru dulap culoare negru mat inaltime 33 cm Set Picioare Mobilier Negru Mat.
Banda Luminoasa Sertar - 18533

Banda luminoasa pentru sertar geberit 41 cm clasa de protectie ii grad de protectie ip21 tensiune nominala230 v ac Banda Luminoasa Sertar.
Set Picioare Suport Inaltime - 18474

Colectia acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare Set Picioare Suport Inaltime.
Dulap Suspendat Lavoar It Smart Mdf - 18185

Cand alegi o gama pentru baia ta, trebuie sa o faci cu atentie Dulap Suspendat Lavoar It Smart Mdf.
Modul Sertar Divizare T - 18093

Modul de sertar geberit divizare t 23 cm material structura din lemn, tristratificata, cu densitate ridicata culore Modul Sertar Divizare T.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina