Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Consumabile Tehnica Diamantata Ieftine

23 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.
MeWe
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe.
Disc Taiere Diamantat - 9039

Disc Taiere Diamantat. , ambalaj de carton comanda acum: 0734 890622.
Disc Diamant Hard - 8716

Disc Diamant Hard. Adaptat pentru pentru rg 130, rgp 130, agp 125 pentru beton intarit, vechi, indepartarea rasinilor epoxidice de pe suprafete solide sau lacuri vopsele de pe beton, ambalaj de carton comanda .
Disc Diamant Abrasive - 8717

Disc Diamant Abrasive. Adaptat pentru pentru rg 130, rgp 130, agp 125 pentru materiale cu continut de nisip, sapa, beton proaspat, adeziv pe sapa, caramida silico-calcaroasa si beton celular, ambalaj de carton com.
Capul Masinii Prindere Scule Coarse - 7145

Capul Masinii Prindere Scule Coarse. Adaptat pentru pentru rg 80, rgp 80 pentru straturi elastice de acoperire, adeziv pe tencuiala moale, tencuiala si var pe grinzi, straturi groase si vechi de vopsea si slefuire bruta grp pol.
Capul Masinii Prindere Scule Fine - 7146

Capul Masinii Prindere Scule Fine. Puncte centrale de interes in aplicaaii Disc de rezerva pentru capul de scule dia hw fine - rgp 80 adaptat pentru pentru rg 80, rgp 80 pentru straturi elastice de acoperire, adeziv pe tencui.
Disc Taiere Diamantat All - 7051

Disc Taiere Diamantat All. Puncte centrale de interes in aplicaaii Aplicatii universale, de la materiale foarte dure la materiale abrazive poate fi utilizat fara pauze de racire durata foarte lunga de exploatare adapt.
Capul Masinii Prindere Scule - 5992

Capul Masinii Prindere Scule. Puncte centrale de interes in aplicaaii Set de 12 freze disc cu carburi, dinti cu forma „ascutita” adaptat pentru pentru rg 80, rgp 80 pentru tencuiala dura, reziduri de adeziv si tencui.
Capul Masinii Prindere Scule - 5993

Capul Masinii Prindere Scule. Puncte centrale de interes in aplicaaii Set de 12 freze disc cu carburi, dinti cu forma „plata” adaptat pentru pentru rg 80, rgp 80 pentru tencuiala moale, beton proaspat, reziduri de ad.
Disc Taiere Diamantat - 5622

Disc Taiere Diamantat. Puncte centrale de interes in aplicaaii Pentru pavaj din beton, beton armat, placi din beton si piese din beton durata foarte lunga de exploatare adaptat pentru pentru dsc-ag 230, agp 230 pe.
Disc Diamant Dia Hard - 5189

Disc Diamant Dia Hard. Puncte centrale de interes in aplicaaii Pentru beton intarit, vechi, indepartarea rasinilor epoxidice de pe suprafete solide sau lacuri vopsele de pe beton disc de schimb pentru capul de scu.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina