PlusPlus.ro
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina

Centrale Termice Ieftine

36 produse gasite. Selectie sortata dupa pret crescator.
<-- Click aici!
Aparate de sudura, scule electrice, generatoare de curent, utilaje constructii, amenajari interioare.
Centrala Termica Condensatiet Condens - 3883

Centrala Termica Condensatiet Condens. Start condens kis, sunt centrale echipate cu arzator premix, cu schimbator primar de caldu.
Centrala Termica Condensatie Incalzire Habitat - 3463

Centrala Termica Condensatie Incalzire Habitat. Centrala este alcatuita din: schimbator de caldura primar in condensare din otel inxidabil.
Centrala Termica Condensatie Incalziret Condens - 3177

Centrala Termica Condensatie Incalziret Condens. Sunt centrale cu aprindere electronica, controlul flacarii prin ionizare si cu un sistem d.
Centrala Termica Condensatie Habitat - 2663

Centrala Termica Condensatie Habitat. Centrala este alcatuita din: schimbator de caldura primar in condensare din otel inxidabil.
Centrala Termica Condensatie Kit Evacuare Pure - 2504

Centrala Termica Condensatie Kit Evacuare Pure. Caracteristici: cutie electronica vana de comutare prioritara supapa de siguranta dispozit.
Centrala Termica Condensatie - 1980

Centrala Termica Condensatie. Centrala utilizeaza tehnologia de condensatie, astfel consumul de combustibil se reduce se.
Centrala Termica Condensatie Kit Evacuare - 1704

Centrala Termica Condensatie Kit Evacuare. Centrala este alcatuita din: schimbator de caldura inox radial arzator cilindric din otel .
Centrala Termica Condensatie Kit Evacuare Pro - 1705

Centrala Termica Condensatie Kit Evacuare Pro. Controlul automat al arderii de care dispune aceasta, un nou sistem pneumatic pentru amest.
Centrala Termica Condensatie Incalzire - 1650

Centrala Termica Condensatie Incalzire. Caracteristicile centralei sunt urmatoarele: panou de comanda cu grad de protectie a insta.
Centrala Termica Condensatie - 1413

Centrala Termica Condensatie. Arzator cu microflacari, cu preamestec schimbator din otel inoxidabil pentru incalzire sch.

Copyright 2019 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina