PlusPlus.ro
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina

Calorifere Ieftine - Lazzarini - Vogel Noot - Caleffi

59 produse gasite. Lazzarini - Vogel Noot - Caleffi - Kermi - Selectie sortata dupa pret crescator.
<-- Click aici!
Produse pentru casa si familia ta. Pentru bucatarie si servirea mesei: vase pentru gatit, vesela si tacamuri, textile bucatarie, depozitare alimente. Textile si covoare: lenjerii de pat, perne, pilote, covoare camera. Curatenie si intretinere: organizare si depozitare, spalare si intretinere rufe, produse curatare bucatarie, odorizante. Mobilier si saltele: saltele, biblioteci, rafturi. Decoratiuni: tablouri, ceasuri decorative, stickere decorative. Iluminat si electrice: lampadare, lustre si pendule, corpuri de iluminat exterior.
Set Robineti Calorifer Tur Termostatabil Retur Cap Termostatat - 21347

Set Robineti Calorifer Tur Termostatabil Retur Cap Termostatat. Racorduri la 90 grd, pentru tevi din otel cu garnituri de cauciuc.
Set Robineti Calorifer Tur Termostatabil Cap Termostat - 21329

Set Robineti Calorifer Tur Termostatabil Cap Termostat. Acesta are are un senzor incorporat cu element sensibil la lichid.
Robinet Dublu Alama Racorduri Perete - 21331

Robinet Dublu Alama Racorduri Perete. Versiune monovana la 90 derivatii n perete cu racorduri pentru convectori 3/4 filet exteri.
Robinet Calorifer Termostatabil Tur Drept - 21283

Robinet Calorifer Termostatabil Tur Drept. Confectionat din alama cromata.
Robinet Termostatabil Monotub Radiatoare Alimentate Cupru - 21285

Robinet Termostatabil Monotub Radiatoare Alimentate Cupru. Produsul este realizat in conformitate cu standardul iso 228.
Robinet Reglaj Tur Coltar Alama Cromata Radiator Teava Cupru - 21286

Robinet Reglaj Tur Coltar Alama Cromata Radiator Teava Cupru. Confectionat din alama cw614n, prevazut cu racord filetat iso 228 de tip m.
Suport Podea Calorifer Set - 21293

Suport Podea Calorifer Set. .
Robinet Calorifer Termostatabil Racordurieala - 21265

Robinet Calorifer Termostatabil Racordurieala. Robinet termostatic dublu, cu racord cu filet exterior, pentru convectoare (derivatii in p.
Sistem Perete Set - 21250

Sistem Perete Set. Sistem montaj la perete.
Robinet Calorifer Termostatabil Racorduri Perete - 21215

Robinet Calorifer Termostatabil Racorduri Perete. Robinet termostatic dublu, cu racord cu filet exterior si monovana la 90 grade, pentru con.

Copyright 2019 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina