Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Bideuri Ieftine - Geberit - Gala - Ideal Standard

98 produse gasite. Geberit - Gala - Ideal Standard - Grohe - Selectie sortata dupa pret crescator.

Baterii si lavoare Rea superb
Amenajeaza baia ta cu produse gandite de designeri renumiti. Baterii pentru lavoare si cazi, lavoare pe blat produse de Rea.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Capac Bideu Eos - 19009

Pentru cei care cauta armonia formelor a fost creata gama de obiecte sanitare gala eos Capac Bideu Eos.
Capac Bideu Klea - 19010

Obiectele sanitare din gama gala klea au un design deosebit datorita liniilor curbe subtile si pot fi integrate in Capac Bideu Klea.
Bideu Pardoseala Alb Liber - 18486

Gama de obiecte sanitare si mobilier baie geberit selnova vine cu ceramica in linii simple, intr-o geometrie lina Bideu Pardoseala Alb Liber.
Bideu Pardoseala Alb Liber Forma Partial Inchisa - 18487

Gama de obiecte sanitare si mobilier baie geberit selnova vine cu ceramica in linii simple, intr-o geometrie lina Bideu Pardoseala Alb Liber Forma Partial Inchisa.
Bideu Pardoseala Street Square - 18415

Gama gala street square este creata pentru camere de baie adaptate stilului de viata modern Bideu Pardoseala Street Square.
Bideu Pardoseala Tempo - 17988

Compact, subtire, ergonomic sunt numai cateva dintre caracteristicile care fac din gama ideal standard tempo o alegere Bideu Pardoseala Tempo.
Bideu Suspendat Tempo - 17634

Compact, subtire, ergonomic sunt numai cateva dintre caracteristicile care fac din gama ideal standard tempo o alegere Bideu Suspendat Tempo.
Bideu Suspendat Selnova - 17483

Gama de obiecte sanitare si mobilier baie geberit selnova vine cu ceramica in linii simple, intr-o geometrie lina Bideu Suspendat Selnova.
Bideu Pardoseala Street Square - 17341

Gama gala street square este creata pentru camere de baie adaptate stilului de viata modern Bideu Pardoseala Street Square.
Bideu Pardoseala Morning Btw - 17342

Gama morning de la rak ceramics este perfecta pentru baile compacte Bideu Pardoseala Morning Btw.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina