Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Canapele extensibile, paturi tapitate

Coltare, saltele, corpuri de iluminat. Decoratiuni ce denota o diversitate surprinzatoare de stiluri. Materiale precum piele naturala/ecologica sau stofa. Accente traditionale si moderne.
Canapele extensibile, paturi tapitate Poza

Purificatoare de aer si sterilizatoare unic
Purificatoarele de aer si sterilizatoarele fara consumabile sunt deosebit de practice pentru ca nu necesita curatare, si nici schimbarea periodica a componentelor. Eficienta lor este de 99,99%, elimina bacteriile, praful, parul de animale, si alti daunatori din aer.

MeWe
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe. Sau urmariti-ne pe Telegram. MeWe este cea mai buna retea de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame. Telegram este cea mai buna aplicatie de tip messenger, mesagerie instanta in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.

Gasesti aici o gama variata de canapele extensibile, paturi tapitate pentru casa ta.
Canapea Fixa Tapitata Stofa Bacio Grej

Stil ScandinavnCanapeaua Bacio este o canapea cu un design modern, foarte atragatoare si versatila prin coloristica uni. Poate fi folosita ocazional sau chiar si zilnic ca pat, confortul Canapea Fixa Tapitata Stofa Bacio Grej.
Canapea Fixa Carlton Vintage Black

Modernn nCanapeaua Carlton impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul Canapea Fixa Carlton Vintage Black.
Canapea Fixa Milan Sand

ModernnCanapeaua Milan impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn de fag ce asigura durabilitatea in utilizare, iar Canapea Fixa Milan Sand.
Canapea Fixa Renate

ModernnCanapeaua Renate impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul Canapea Fixa Renate.
Canapea Extensibila Tapitata Stofa Bali Gri

Stil ModernnCanapeaua Bali este o canapea cu un design modern, foarte atragatoare prin coloristica uni. Poate fi folosita ocazional sau chiar si zilnic ca pat,nconfortul din timpul Canapea Extensibila Tapitata Stofa Bali Gri.
Canapea Extensibila Tapitata Stofa Barbados

Stil ModernnCanapeaua Barbados este o canapea cu un design modern, foarte atragatoare prin coloristica uni. Poate fi folosita ocazional sau chiar si zilnic ca pat, confortul din timpul Canapea Extensibila Tapitata Stofa Barbados.
Canapea Fixa Verona Bleumarine

ClasicnCanapeaua Verona impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn de fag ce asigura durabilitatea in utilizare, iar Canapea Fixa Verona Bleumarine.
Canapea Fixa Tapitata Paris

Material tapiterie Stofa Piele ecologican RoznCanapeaua Paris impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn ce asigura Canapea Fixa Tapitata Paris.
Canapea Extensibila Tapitata Stofa Naxos Verde

Stil ModernnCanapeaua Naxos este o canapea cu un design modern, foarte atragatoare prin coloristica uni. Poate fi folosita ocazional sau chiar si zilnic ca pat, confortul din timpul Canapea Extensibila Tapitata Stofa Naxos Verde.
Canapea Fixa Tapitata Stofa Abby

ModernnCanapeaua Abby impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, Canapea Fixa Tapitata Stofa Abby.
Canapea Fixa Tapitata Stofa Estate Visiniu

Stil ModernnCanapeaua Estate este o canapea cu un design modern, foarte atragatoare si versatila prin coloristica uni. Cadrul solid asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul Canapea Fixa Tapitata Stofa Estate Visiniu.
Canapea Fixa Rosanna

Clasicn nCanapeaua Rosanna impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul Canapea Fixa Rosanna.
Canapea Fixa Jefferson Cognac

ClasicnCanapeaua Jefferson impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn de fag ce asigura durabilitatea in utilizare, Canapea Fixa Jefferson Cognac.
Canapea Fixa Tapitata Piele Ecologica Kennedy

ModernnCanapeaua Kennedy impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, Canapea Fixa Tapitata Piele Ecologica Kennedy.
Canapea Fixa Lucerne Natural

ClasicnCanapeaua Lucerne impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn de fag ce asigura durabilitatea in utilizare, iar Canapea Fixa Lucerne Natural.
Canapea Fixa Arnold

ClasicnCanapeaua Arnold impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn de fag ce asigura durabilitatea in utilizare, iar Canapea Fixa Arnold.
Canapea Extensibila Tapitata Stofa Santorini Rosu

Stil ModernnCanapeaua Santorini este o canapea cu un design modern, foarte atragatoare prin coloristica uni. Poate fi folosita ocazional sau chiar si zilnic ca pat, confortul din timpul Canapea Extensibila Tapitata Stofa Santorini Rosu.
Canapea Fixa Simone Pastel Grey

ModernnCanapeaua Simone impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn de fag ce asigura durabilitatea in utilizare, iar Canapea Fixa Simone Pastel Grey.
Canapea Fixa Sophia Orange

ClasicnCanapeaua Sophia impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn de fag ce asigura durabilitatea in utilizare, iar Canapea Fixa Sophia Orange.
Canapea Extensibila Tapitata Stofa Maldive Bej

Stil ModernnCanapeaua Maldive este o canapea cu un design modern, foarte atragatoare prin coloristica uni. Poate fi folosita ocazional sau chiar si zilnic ca pat, confortul din timpul Canapea Extensibila Tapitata Stofa Maldive Bej.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.