Mobila
Mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Scule si unelte pentru casa si gradina

Scule si unelte pentru casa, gradina si microferme, specifice fiecarui sezon. Pentru fermieri, gospodari si meseriasi. Marci: Alpin Profi, Almaz, Fermax, Ibo Damba.

In perioada 26-28 noiembrie 2021 reduceri de pana la 60% la scule si unelte pentru casa si gradina.

Scule Unelte Casa Gradina
Aparate sudura, drujbe, pompe, masini de tuns iarba, mori cereale si batoze porumb, zdrobitori si tocatoare fructe, tocatoare crengi si furaje.

Alpin Profi
Descopera super gama Alpin Profi pentru casa si gradina. Cel mai bun raport calitate pret Romania.

Scule si unelte Total
Scule si unelte Total. Aceeasi baterie, 120+ unelte.

Motocoase umar
Descopera cea mai buna oferta la motocoase de umar in 2 timpi sau 4 timpi.

Reduceri decembrie de calitate
December Sale, reduceri de pana la 20%, pana pe 12 decembrie 2021. Seturi mobilier, canapele si coltare, fotolii, covoare, mobilier de copii, articole pentru bucatarie - gatire si servire, organizarea casei, perdele si draperii.

Urmariti-ne
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, urmariti-ne pe Telegram sau Pinterest.

Gasesti aici o gama variata de scule pentru casa si gradina ta.
Polizor Discuri Diamantate Rg E Set Dia Th Renofix

Specialistul in suprafete dure. Puncte forte si avantaje Polizorul cu discuri diamantate functioneaza la turatia perfecta pentru scule diamantate Motor de 1.600 W pentru indepartarea Polizor Discuri Diamantate Rg E Set Dia Th Renofix.
Masina Imbinari In Lemn Df Q Set Domino

Imbinari in lemn mai precise. Puncte forte si avantaje Principiul patentat de frezare pe profil este unic la masinile portabile pentru lucru precis, fara recul Opritori care sunt rapid Masina Imbinari In Lemn Df Q Set Domino.
Pistol Pneumatic Batut Cuie Pal Palletpro Mn

Pistol pneumatic Senco de batut cuie Pal130 PalletPro - 5M2001NSculele pneumatice din gama PalletePro sunt special concepute pentru un utilizarea de durata indelungata in industria Pistol Pneumatic Batut Cuie Pal Palletpro Mn.
Ferastrau Circular Hk Eb Plus Fsk

Mesterul bun la toate pentru constructii din lemn. Puncte forte si avantaje Motorul cu actionare puternica de 2.300 W, cu bloc electronic de putere, asigura o forta constanta la taiere Ferastrau Circular Hk Eb Plus Fsk.
Amestecator Mixer Adezivi Mortar Iperbet Fluid Fluid

Amestecator profesional Iperbet fluid de la Raimondi Pentru tencuieli, adezivi, si alte materiale fluide. Se livreaza cu 2 galeti ceea ce asigura amestecare continua si material pregatit Amestecator Mixer Adezivi Mortar Iperbet Fluid Fluid.
Ferastrau Circular Acumulator Tsc Li Rebi Plusxl Sca

Cel mai bun ferastrau circular lucreaza acum independent. Puncte forte si avantaje Motor EC-TEC fara perii in combinatie cu acumulatori litiu-ion, pentru putere maxima de taiere Concept Ferastrau Circular Acumulator Tsc Li Rebi Plusxl Sca.
Ferastrau Circular Acumulator Tsc Kebi Plusxl Fs

Ferastrau circular , cu acumulator TSC 55 KEBI-Plus/XL-FS 2 x Acumulator BP 18 Li 5,2 ASI, 2 x incarcator rapid TCL 6, panza de ferastrau circular cu dinti fini HW WD42, protectie impotriva Ferastrau Circular Acumulator Tsc Kebi Plusxl Fs.
Masina Gaurit Percutie Acumulator Pdc Li Setxl Sca Quadrive

Insurubari si gauriri cu percutie intr-o singura masina. Puncte forte si avantaje Motor EC fara perii extrem de eficient, cu o durata maxima de exploatare Motor EC-TEC in combinatie Masina Gaurit Percutie Acumulator Pdc Li Setxl Sca Quadrive.
Masina Gaurit Percutie Acumulator Quadrive Pdc I Setxl Sca

Pentru lucrarile de gaurire si insurubare cu diametre mari: Datorita cutiei de viteze metalice cu 4 trepte, masina de gaurit cu percutie si de insurubat actionata prin acumulatori QUADRIVE Masina Gaurit Percutie Acumulator Quadrive Pdc I Setxl Sca.
Masina Gaurit Percutie Acumulator Tpc I Setxl Sca

Masina de gaurit cu percutie cu acumulator Festool TPC 18/4 5,2/4,0 I Set/XL-SCA Putere pura, dozata in 4 trepte de viteza. Puternic. Versatil. Cu 4 trepte de viteza pentru fiecare Masina Gaurit Percutie Acumulator Tpc I Setxl Sca.
Polizor Discuri Diamantate Rg E Set Dia Abr Renofix

Specialistul in suprafete dure. Puncte forte si avantaje Polizorul cu discuri diamantate functioneaza la turatia perfecta pentru scule diamantate Motor de 1.600 W pentru indepartarea Polizor Discuri Diamantate Rg E Set Dia Abr Renofix.
Polizor Discuri Diamantate Rg E Set Dia Hd Renofix

Specialistul in suprafete dure. Puncte forte si avantaje Polizorul cu discuri diamantate functioneaza la turatia perfecta pentru scule diamantate Motor de 1.600 W pentru indepartarea Polizor Discuri Diamantate Rg E Set Dia Hd Renofix.
Ferastrau Acumulator Materiale Izolatoare Isc Li Ebi Set Fs

Am revolutionat taierea materialelor izolatoare. Puncte forte si avantaje Echipamente de taiere perfect adaptate pentru taieri precise si rapide a materialelor izolatoare e din fibre Ferastrau Acumulator Materiale Izolatoare Isc Li Ebi Set Fs.
Ciocan Rotopercutor Sds Max Model  Mm

Ciocan Rotopercutor Milwaukee SDS-MAX, MODEL K850S, 1.400W, 50MM Descriere: Rotopercutor puternic SDS-max cu AUTOSTOP cu o energie de impact de 11 Jouli; Functia AUTOSTOP - opreste Ciocan Rotopercutor Sds Max Model Mm.
Masina Imbinari In Lemn Df Q Plus Domino

Imbinari in lemn mai precise. Puncte forte si avantaje Utilizari multiple cu marimi ale diblurilor de la 4 x 20 mm pana la 10 x 50 mm Principiul patentat de frezare pe profil este unic Masina Imbinari In Lemn Df Q Plus Domino.
Pistol Batut Cuie Profesional Acumulator Dcnp

Pistol de batut cuie profesional cu acumulator 18V DeWALT® - DCN890P2 Este liderul clasei sale de produse datorita nivelului redus de vibratii si zgomot asigurand astfel o protectie Pistol Batut Cuie Profesional Acumulator Dcnp.
Ferastrau Circular Stationar Sym Re Symmetric

Ferastrau circular stationar. Puncte forte si avantaje Sistem patentat de limitatori care se deplaseaza simetric Transferul instant al unghiului cu ajutorul raportorului cu brat mobil, Ferastrau Circular Stationar Sym Re Symmetric.
Masina Insurubat Impact Nm Ax Lung Rcxi

Masina de insurubat cu impact de 1 RC2477Xi - RODCRAFT Masina de insurubat cu impact premium cu patrat de 1 RC2477Xi - Rodcraft cu un excelent raport putere-greutate, pentru service-ul Masina Insurubat Impact Nm Ax Lung Rcxi.
Masina Gaurit Percutie Acumulator Pdc Li Set Sca Quadrive

Insurubari si gauriri cu percutie intr-o singura masina. Puncte forte si avantaje Motor EC fara perii extrem de eficient, cu o durata maxima de exploatare Motor EC-TEC in combinatie Masina Gaurit Percutie Acumulator Pdc Li Set Sca Quadrive.
Ferastrau Circular Ts Ebq Plus Fs

Un ferastrau robust cu profunzime. Puncte forte si avantaje Pana distantier cu resort, pentru taieri , fara piedici Setare fara chei pe sina de ghidare Sistem de franare cu actiune Ferastrau Circular Ts Ebq Plus Fs.
Kit Gr Trepte Blaturi Kitbm

Sistem pt. fixarea placilor la 90 pt. trepte sau blaturi - Raimondi Dimensiunile maxime realizabile pt. trepte / blaturi: lungime totala: 150cm; inaltime totala: 20cm; adancimea totala: Kit Gr Trepte Blaturi Kitbm.
Polizorul Renovari Rg E Set Dia Abr Renofix

Masina universala pentru pereti, tavane si podele. Puncte forte si avantaje Polizorul universal de renovari opereaza la turatii perfecte pentru procesarea materialelor moi, optional Polizorul Renovari Rg E Set Dia Abr Renofix.
Polizorul Renovari Rg E Set Dia Hd Renofix

Masina universala pentru pereti, tavane si podele. Puncte forte si avantaje Polizorul universal de renovari opereaza la turatii perfecte pentru procesarea materialelor moi, optional Polizorul Renovari Rg E Set Dia Hd Renofix.
Masina Frezat Of Ebq Set Box Of Hw

O masina multifunctionala mica, pentru sarcini delicate. Puncte forte si avantaje Greutate redusa si operare cu o singura mana Blocaj ax pentru schimbari rapide ale cutitului Reglarea Masina Frezat Of Ebq Set Box Of Hw.
Ciocan Demolator Hex Model Jouli

Ciocan Demolator Milwaukee K-HEX, MODEL K 900K, 1.600W, 20JOULI Prezentarea masinii: Ciocan demolator cu prindere hexagonala K-Hex, cu o energie de impact de 20 J: Sistem AVS Anti-Vibratii Ciocan Demolator Hex Model Jouli.
Ferastraie Circulare Manuale Acumulatori Hkc Li Ebi Set Sca Fsk

Autonom in orice pozitie. Puncte forte si avantaje Mobilitate si autonomie gratie puternicului acumulator Litiu-Ion de 18 V si sinelor de retezare cu posibilitate de cuplare Motor EC-TEC Ferastraie Circulare Manuale Acumulatori Hkc Li Ebi Set Sca Fsk.
Masina Gaurit Insurubat Acumulatori Quadrive Tdc I Set Sca

Masina de gaurit si insurubat cu acumulatori Festool QUADRIVE TDC 18/4 5,2/4,0 I-Set-SCA Putere pura, dozata in 4 trepte de viteza. Puternic. Versatil. Cu 4 trepte de viteza pentru Masina Gaurit Insurubat Acumulatori Quadrive Tdc I Set Sca.
Ferastrau Vertical Acumulator Psbc Li Ebi Set Carvex

CARVEX in varianta cu acumulator tip etrier - putere ca din priza. Puncte forte si avantaje Comportare excelenta la taiere pe contur curb datorita ghidajului in 3 puncte a panzei si Ferastrau Vertical Acumulator Psbc Li Ebi Set Carvex.
Ferastrau Vertical Acumulator Psc Li Ebi Set Carvex

CARVEX in varianta cu acumulator - la fel de rezistent si puternic. Puncte forte si avantaje Comportare excelenta la taiere pe contur curb datorita ghidajului in 3 puncte a panzei si Ferastrau Vertical Acumulator Psc Li Ebi Set Carvex.
Presa Podea Wp

Presa hidraulica Rodcraft WP15, varianta scurta pentru utilizare pe bancul in atelier. Presa hidraulica cu structura sudata si pompa hidraulica manuala, prevazuta cu levier ergonomic. Presa Podea Wp.
Set Masina Insurubat Tid Set T

Puterea compacta se impune in special datorita mecanismului robust de percutie cu durata foarte mare de viata. Ansamblul perfect format din motorul fara perii EC TEC de ultima generatie Set Masina Insurubat Tid Set T.
Disc Diamantat Frezatprofilat Butohgg

Disc diamantat pt. frezat/profilat 125mm / 11mm - Raimondi-179BUTOH22GG, pt. profilat placi ceramice, marmura, granit, etc. Pentru slefuire profil rotund complet full bullnose. Diametru Disc Diamantat Frezatprofilat Butohgg.
Disc Diamantat Frezatprofilat Finisaj Butohgf

Disc diamantat pt. frezat/profilat 125mm / 11mm finisaj - Raimondi-179BUTOH22GF, pt. profilat placi ceramice, marmura, granit, etc. Pentru finisare profil rotund complet full bullnose. Disc Diamantat Frezatprofilat Finisaj Butohgf.
Ferastrau Circular Stationar Sanie Glisare  E Set Kapex

Mobilitate, diversitatea aplicatiilor si rezultatele cele mai bune - perfect combinate. Puncte forte si avantaje Compact, usor, cu manere de transport dispuse ergonomic si infasurator Ferastrau Circular Stationar Sanie Glisare E Set Kapex.
Ciocan Demolator Xp Gb J Bpm

Ciocan demolator Bisonte XP-G90B 2200W, 75j, 950 bpm Ciocan Demolator Xp Gb J Bpm.
Pistol Batut Cuie Gaz Gtnn Nn

Pistol batut cuie cu gaz Senco 6V GT60NN - 7N2001NSculele Senco cu acumulatori ofera mobilitate la aceleasi caracteristici cu sculele pneumatice Senco. Sculele cu acumulatori cu gaze Pistol Batut Cuie Gaz Gtnn Nn.
Masina Insurubat Impact  Nm Rcxi

Masina de insurubat cu impact de 1 RC2457Xi - RODCRAFT Masina de insurubat cu patrat de 1 RC2457Xi - Rodcraft foarte usoara, compacta si ingusta in partea din fata - doar 89 mm, ceea Masina Insurubat Impact Nm Rcxi.
Masina Indepartat Mocheta Tpe Rs Q Plus

Masina de indepartat mocheta Festool TPE-RS 100 Q-Plus Date tehnice: Curse de lucru: 12 000 min Cursa: 5,00 mm Latime cutit: 195,00 mm Turatia de mers in gol: 6 000 min Putere consumata: Masina Indepartat Mocheta Tpe Rs Q Plus.
Scula Electrica Oscilatoare Multifunctionala Acumulator Vecturo Osc Hpc Ei Set

Decupaje precise la trasaj, taieri cu intrare directa in material ghidate cu precizie in cazul suprafetelor sensibile si lucrarilor fara praf, efectuate chiar si deasupra capului: pentru Scula Electrica Oscilatoare Multifunctionala Acumulator Vecturo Osc Hpc Ei Set.
Fierastrau Circular Masa Acumulator Fts Mm

Fierastrau circular Milwaukee cu masa cu acumulator M18 FTS210-0, 210MM Descriere: Fierastrau circular cu masa cu acumulator, cu Bluetooth cu tehnologie ONE-KEY M18 FUEL, cu diametrul Fierastrau Circular Masa Acumulator Fts Mm.
Ferastrau Circular Acumulator Tsc Li Rebi Plus Sca

Cel mai bun ferastrau circular lucreaza acum independent. Puncte forte si avantaje Motor EC-TEC fara perii in combinatie cu acumulatori litiu-ion, pentru putere maxima de taiere Concept Ferastrau Circular Acumulator Tsc Li Rebi Plus Sca.
Polizorul Renovari Rg E Set Sz Renofix

Masina universala pentru pereti, tavane si podele. Puncte forte si avantaje Polizorul universal de renovari opereaza la turatii perfecte pentru procesarea materialelor moi, optional Polizorul Renovari Rg E Set Sz Renofix.

Unelte, utilaje si echipamente--Bricolaj, si articole pentru casa si gradina--Aparate sudura si scule profesionale--Tehnica diamantata si masini de taiat--Paturi, scaune, lustre si corpuri de iluminat--Mobilier, decoratiuni, iluminat, si textile--Obiecte sanitare--Mobilier de baie si articole sanitare--Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele--Ghid turistic Varful Trei Pietre - Excursii si drumetii

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.