Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Mobila si mobilier pentru casa si gradina. Saltele, top saltea, somiere, textile, scaune, mese, mobilier sufragerie, living, baie.

7 Idei pentru a crea un dormitor minimalist 1. Pastreaza un singur raft. 2. Incearca sa te rezumi la o singura comoda. 3. Adauga verdele unei plante. 4. Alege 1 singur tablou. 5. Lasa lumina naturala sa patrunda. 6. Alege culori neutre pentru lenjeria de pat. 7. Alege un cadru de pat simplu.
Dormitor minimalist Poza
Mobilier living.
Mobilier living Poza
Mobilier hol.
Mobilier hol Poza
Scaune birou, bar, directoriale, gaming, vizitator, bucatarie, living, profesionale si ieftine, fotolii si taburete.
Scaune Poza
Modele de saltea pat pentru copii, adulti, si saltele duble foarte generoase. Saltele cu grad diferit de confort si rigiditate soft, medie, semitare si tare. Saltele ieftine si de lux. Cu structura pe arcuri traditionale, latex, saltele cu memorie, memory cu arcuri, spuma, pocket spring, pocket memory. Ortopedice si superortopedice. Saltele Topper pentru a corecta si imbunatati o saltea mai veche. 990+ saltele confortabile si ieftine, disponibile.
Saltea Olive Touch Infinity Dual Pocket Poza Saltele Poza
Mobilier copii.
Mobilier copii Poza
Mobilier bucatarie.
Mobilier bucatarie Poza
Mese cu scaune, bucatarie, living, cafea, sticla, pliante.
Mese Poza

Cani filtrante, cantare, aparate de vidat optim
Cani filtrante pentru filtrarea apei. Cantare personale. Articole pentru ingrijirea sanatatii si ingrijire personala. Aparate de vidat pentru ambalare sub vid.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.

Gasesti aici o gama variata de mobila pentru casa sau locuinta ta.
Vitrina Extensie Comoda Pin Andersen Kora

Vitrina pin andersen GL KN5 KORA un corp care ofera eleganta incaperilor decorate cu stil Corpul are accente clasice bine evidentiate prin decoratiunile atent realizate si manerele Vitrina Extensie Comoda Pin Andersen Kora.
Grup Coltar Bucatarie Mioara Cires

Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat, tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii Grup Coltar Bucatarie Mioara Cires.
Grup Coltar Bucatarie Mioara Stejar

Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat, tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii Grup Coltar Bucatarie Mioara Stejar.
Grup Coltar Bucatarie Mioara Wenge

Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat, tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii Grup Coltar Bucatarie Mioara Wenge.
Dulap Bar Kk Pin Andersen Kora

Dulap tip bar pin andersen GL KK5 KORA un corp care ofera eleganta incaperilor decorate cu stil Corpul are accente clasice bine evidentiate prin decoratiunile atent realizate si manerele Dulap Bar Kk Pin Andersen Kora.
Etajera Bar Alba Aldo

Etajera pentru bar alba GL Aldo este solutia potrivita pentru incaperi functionale si moderne. Are design modern si este bine organizata e aceea poate fi integrata in living, birou. Etajera Bar Alba Aldo.
Etajera Bar Stejar Sonoma Aldo

Etajera pentru bar stejar sonoma GL Aldo este solutia potrivita pentru incaperi functionale si moderne. Are design modern si este bine organizata de aceea poate fi integrata in living Etajera Bar Stejar Sonoma Aldo.
Mobilier Living Beton Alb Waw

Mobilier pentru living beton/alb GL WAW este realizat cu 2 polite suspendate si suprapuse pe partea stanga doua dulapuri suspendate si independente unul fata de celalalt. Un dulap este Mobilier Living Beton Alb Waw.
Mobilier Living Negru Alb Waw

Mobilier pentru living negru/alb GL WAW este realizat cu 2 polite suspendate si suprapuse amplasate pe mijloc doua dulapuri suspendate si independente unul fata de celalalt. Un dulap Mobilier Living Negru Alb Waw.
Mobilier Living Stejar Trufla Alb Waw

Mobilier pentru living stejar trufla/alb GL WAW este realizat cu 2 polite suspendate si suprapuse pe partea dreapta doua dulapuri suspendate si independente unul fata de celalalt. Un Mobilier Living Stejar Trufla Alb Waw.
Mobilier Living Stejar Wotan Alb Waw

Mobilier pentru living stejar wotan/alb GL WAW este realizat cu 2 polite suspendate si suprapuse amplasate pe mijloc doua dulapuri suspendate si independente unul fata de celalalt amplasate Mobilier Living Stejar Wotan Alb Waw.
Mobilier Living Alb Regia

Mobilierul de living alb GL REGIA este creat cu doua dulapuri identice amplasate unul langa celalalt o polita suspendata si o comoda. Cele doua dulapuri au rafturi inchise cu o usi Mobilier Living Alb Regia.
Mobilier Living Pin Canyon Regia

Mobilier living pin canyon GL REGIA este creat cu doua dulapuri identice amplasate unul langa celalalt o polita suspendata si o comoda. Cele doua dulapuri au rafturi inchise cu o usi Mobilier Living Pin Canyon Regia.
Mobila Living Alba Gri Genta

Mobila de living alba/gri GL GENTA este realizat cu 2 dulapuri de aceeasi dimensiune unul suspendat inchis cu o usa din sticla si celalalt amplasat pe podea si inchis cu o usa din lemn. Mobila Living Alba Gri Genta.
Mobila Living Alba Neagra Genta

Mobila de living alba/neagra GL GENTA este realizat cu 2 dulapuri de aceeasi dimensiune unul suspendat inchis cu o usa din sticla si celalalt amplasat pe podea si inchis cu o usa din Mobila Living Alba Neagra Genta.
Mobila Living Stejar Sonoma Alba Genta

Mobila de living stejar sonoma/alba GL GENTA este realizat cu 2 dulapuri de aceeasi dimensiune unul suspendat inchis cu o usa din sticla si celalalt amplasat pe podea si inchis cu o Mobila Living Stejar Sonoma Alba Genta.
Mobilier Living Alb Stejar Sonoma Asole

Mobilier de living alb/stejar sonoma GL ASOLE este creat special pentru a desavarsi un living simplu dar modern. Acesta este compus din dulap independent suspendat cu rafturi inchise Mobilier Living Alb Stejar Sonoma Asole.
Dulap Stejar Sonoma Dunaj Tipul

Dulapul TV GL DUNAJ TIPUL5 este o piesa versatila ce valorifica tot spatiul. Este destinat incaperilor de dimensiuni mici sau medii. Este realizat din DTD laminat de culoare stejar Dulap Stejar Sonoma Dunaj Tipul.
Raft Multifunctional Alis Cires American

Raftul multifunctional Alis GL cires american este potrivit pentru incaperi decorate in stil modern cu functionalitate ridicata. Are design minimalist este bine organizat si pune in Raft Multifunctional Alis Cires American.
Raft Multifunctional Alis Negru

Raftul multifunctional GL Alis negru este potrivit pentru incaperi decorate in stil modern cu functionalitate ridicata. Are design minimalist este bine organizat si pune in valoare Raft Multifunctional Alis Negru.
Dulap Usi Sertar Stejar Sonoma Dunaj Tipul

Dulapul GL DUNAJ TIPUL10 este piesa potrivita pentru camera de zi si sufragerie. Este realizat din materiale prietenoase si durabile si poate fi considerat o investitie de lunga durata. Dulap Usi Sertar Stejar Sonoma Dunaj Tipul.
Dulap Superior Din Dtd Laminat Stejar Sonoma Invita Tipul

Dulapul superior GL INVITA TIPUL 8 este solutia potrivita pentru incaperi functionale si contemporane. Are design modern si este bine organizata, de aceea poate fi integrata in incaperi Dulap Superior Din Dtd Laminat Stejar Sonoma Invita Tipul.
Coltar Bucatarie Mioara Cires

Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat, tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii Coltar Bucatarie Mioara Cires.
Coltar Bucatarie Mioara Stejar

Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat, tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii Coltar Bucatarie Mioara Stejar.
Coltar Bucatarie Mioara Wenge

Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat, tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii Coltar Bucatarie Mioara Wenge.
Raft Alb Odyn

Raftul modern multiutilizabil, grosimea corpului este de 34 mm. Are design modern si elegant. Este solutia potrivita pentru spatii amenajate in stil minimalist contemporan. Rafturile Raft Alb Odyn.
Raft Cires American Odyn

Raft GL ODYN Material PAL laminat.Partea din spate cu banda Latimea corpusului 3,4 cm. Are design modern si elegant. Este solutia potrivita pentru spatii amenajate in stil minimalist Raft Cires American Odyn.
Etajera Neagra Aden

Etajera neagra GL ADEN are design modern si elegant. Este solutia potrivita pentru spatii amenajate in stil minimalist contemporan. Poate fi integrata in living si birou. Rafturile Etajera Neagra Aden.
Etajera Stejar Somona Aden

Etajera stejar somona GL ADEN are design modern si elegant. Este solutia potrivita pentru spatii amenajate in stil minimalist contemporan. Poate fi integrata in living dormitor si birou. Etajera Stejar Somona Aden.
Dulap Superior Din Dtd Laminat Stejar Sonoma Invita Tipul

Dulap superior GL INVITA TIP 7 este potrivit pentru incaperi decorate in stil modern cu functionalitate ridicata. Are design minimalist si este bine organizat. Compartimentarea este Dulap Superior Din Dtd Laminat Stejar Sonoma Invita Tipul.
Dulap Superior Din Pal Melaminat Alb Invita Tip

Dulap superior GL INVITA TIP 7 este potrivit pentru incaperi decorate in stil modern cu functionalitate ridicata. Are design minimalist si este bine organizat. Compartimentarea este Dulap Superior Din Pal Melaminat Alb Invita Tip.
Etajera Multifunctionala Alba Vario

Etajera multifunctionala GL VARIO poate fi asezata ca comoda TV, etajera sau masuta de cafea. Etajera va ajuta sa depozitati mai organizat lucrurile. Perfecta in camera de zi, hol sau Etajera Multifunctionala Alba Vario.
Pantofar Usi Oglinda Cod

Prima impresie conteaza, si nu numai cand vorbim de persoane. Acelasi lucru il putem spune si despre infatisarea locuintei. Ca sa treci cu bine testul primei vizite trebuie sa acorzi Pantofar Usi Oglinda Cod.
Dulap Suspendabil Stejar Nisip Alb Valeria

Dulapul suspendabil GL VALERIA este o piesa care este construita in stil minimalist cu diferite materiale de cea mai inalta caliltate, precum stejarul, dar impresioneaza si datorita Dulap Suspendabil Stejar Nisip Alb Valeria.
Vitrina Dws Alb Stejar Sonoma Topty

Vitrina 1D1W1S TOPTY GL TYP 03 Material PAL melaminat Finisaj alb/stejar sonoma. Este potrivit pentru incaperi decorate in stil modern cu functionalitate ridicata. Are design minimalist Vitrina Dws Alb Stejar Sonoma Topty.
Dulap Suspendabil Alb Extra Luciu Ridica Hg Stejar

Dulap suspendabil alb extra luciu ridica HG/stejar sonoma inchis la culoare truflu GL LYNATET TYP 66 este proiectat pentru a satisface. Are aspect modern oferit de finisajul alb stralucitor Dulap Suspendabil Alb Extra Luciu Ridica Hg Stejar.
Dulap Suspendabil Alb Hg Stejar Sonoma Inchis Lynatet

Dulapul suspendabil alb extra luciu ridicat HG/stejar sonoma inchis GL LYNATET TYP 65 este realizat din materiale de foarte buna calitate cu caracteristici deosebite. Datorita finisajului Dulap Suspendabil Alb Hg Stejar Sonoma Inchis Lynatet.
Dulap Multifunctional Bucatarie Concept Alb

Numar usi 2. Dulap Multifunctional Bucatarie Concept Alb.
Pantofar Usi Gri Lucios Cod

Ar fi interesant de facut un studiu in legatura cu numarul mediu de perechi de incaltaminte care se afla la vedere, mai mult sau mai putin in ordine, in holul de la intrarea locuintei Pantofar Usi Gri Lucios Cod.
Dulap Multifunctional An

Dulap Multifunctional An.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele--Cabana Ciucas - Muntii Ciucas - Atractii turistice

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.