Articole Sanitare

Industria mobiliera poate oferi o gama variata de articole sanitare. Iata cateva exemple:

Scaune toaleta - Exista o varietate de scaune toaleta disponibile pe piata, concepute special pentru persoanele cu dizabilitati sau pentru persoanele in varsta. Acestea ofera suport suplimentar si sunt prevazute cu manere si suporturi pentru a facilita utilizarea confortabila a toaletei.

Saltele antiescare - Acestea sunt saltele speciale utilizate in cadrul spitalelor sau la domiciliu de catre pacientii care petrec mult timp in pat. Saltelele antiescare ajuta la prevenirea aparitiei escarelor, asigurand un confort si o presiune uniforma.

Lifturi pentru cada - Aceste dispozitive permit persoanelor cu mobilitate redusa sa intre si sa iasa in siguranta din cada. Lifturile pentru cada pot fi montate pe marginea baii si ofera suport si siguranta utilizatorilor.

Cadre de mers - Acestea sunt dispozitive utilizate de persoanele cu probleme de echilibru sau de mobilitate redusa pentru a se deplasa in siguranta. Cadrele de mers pot fi reglabile in inaltime si ofera suport suplimentar pentru persoanele care au dificultati de a se deplasa pe propriile picioare.

Paravane pentru dus - Acestea sunt utilizate pentru a evita siroirea apei in timpul dusului. Paravanele pentru dus pot fi fixe sau mobile si ajuta la mentinerea curateniei si sigurantei in timpul baii.

Acestea sunt doar cateva exemple de articole sanitare din industria mobiliera. Industria mobiliera poate oferi multe alte solutii pentru a asigura confortul si siguranta persoanelor cu nevoi speciale.
Termenul anterior: Articole Picnic Termenul urmator: Balansoare
Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Copyright 2023 - plus.ro. All rights reserved.