Mobila
Mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Decoratiuni si amenajari interioare

Covoare, mochete, traverse, gazon artificial, covorase intrare si presuri, textile casa. Lampi suspendate, de interior si de exterior, pentru mobilier. Baterii baie, obiecte sanitare, cazi baie, cabine dus, WC, mobilier si accesorii baie.

Covoare superbe, pentru orice camera, te asteapta cu super preturi in campania Black Week. Covoare pana la 80% reducere, corpuri iluminat pana la 70% reducere, covorase intrare pana la 70% reducere, traverse pana la 50% reducere. Promotie valabila pana pe 2 decembrie 2021, ora 9:00.
Black Friday Covoare, mochete, traverse, gazon artificial, covoare PVC, covorase de intrare
Baterii sanitare, cazi de baie, vase si capace wc, obiecte sanitare, mobilier de baie, cabine dus, iluminat baie, covorase de baie.
Produse pentru baie Articole baie Lavoare Vase WC Cabine dus
Cum sa alegi covorul de bucatarie? Covor pentru bucatarii moderne, plina de viata, minimaliste. 3 motive pentru care sa alegi un covor in bucatarie. 5 covoare pentru living si bucatarie perfecte pentru casa ta.
Covoare bucatarie

Carti parfumuri jucarii ceasuri cosmetice home and deco electrocasnice fashion si nutritie
De Black Friday o multitudine de oferte avantajoase la carti, parfumuri, jucarii, ceasuri, cosmetice, home and deco, electrocasnice, fashion, si nutritie.

Urmariti-ne
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, urmariti-ne pe Telegram sau Pinterest.

Gasesti aici o gama variata de decoratiuni pentru casa ta.
Japanese Garden By Night Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet ce prezinta un cadru natural, minimalist conceput pentru a inspira reflectie si meditatie. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, Japanese Garden By Night Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Simple Things Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu modele geometrice contemporane, cu culori minunate, care se potriveste perfect trendului modern pentru un design mai abstract, perfect in orice interior. Fiecare cutie contine Simple Things Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Tie Dye Set Role Tapet Dormitor Netesut Albastru

O pies interesanta, inspirata de tehnica de colorare tie-dye, in nuante de albastru deschis. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 Tie Dye Set Role Tapet Dormitor Netesut Albastru.
Psychedelic Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un design interesant in care a fost folosit conceptul de culori vibrante pentru a crea un efect psihedelic. Acest tapet indrznet si energic va adauga ritm in orice interior. Fiecare Psychedelic Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Beverly Hills Mint Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un design extravagant si exotic, in culori calde, frumoase, care aduce stilul de viata plin de farmec din Beverly Hills in fiecare interior. Acest design va oferi senzatia unei veri Beverly Hills Mint Set Role Tapet Netesut Multicolor.
The Undersea Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu design spectaculos, care ilustreaza salbaticia unica si bogatia culorilor vietii subacvatice. Pentru montajul corect al tapetelor MINDTHEGAP este recomandat sa utilizati The Undersea Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Checkered Patchwork Set Role Tapet Netesut Maro

Un model frumos in carouri, ce combina culoarea maro deschis, formele si texturile naturale inspirate de textilele din Anglia. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are Checkered Patchwork Set Role Tapet Netesut Maro.
Tie Dye Indigo Set Role Tapet Dormitor Netesut Multicolor

O pies interesanta, inspirata de tehnica de colorare tie-dye, in nuante de albastru indigo. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role Tie Dye Indigo Set Role Tapet Dormitor Netesut Multicolor.
Asian Fruits Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet minunat, pe fundal negru, ilustrand fructe si flori asiatice, care va crea un perete vesel. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, Asian Fruits Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Goldfish Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet uimitor pe un fundal deschis, ce prezinta culori fabuloase, care creeaza o atmosfer vibranta si relaxanta in orice interior. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare Goldfish Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Mr Boyds Animals Set Role Tapet Netesut Multicolor

Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 m. Suprafata pe care o pot acoperii este de 4,6 mp. Tapetul este Mr Boyds Animals Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Tribeca Inverted Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design decorativ fabulos, inspirat din bogatia detaliilor arhitecturale ale Manhattan-ului, care va transforma fiecare mediu intr-o adevarata lucrare de arta. Fiecare Tribeca Inverted Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Marbled Paper Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design spectaculos, in nuante de verde si gri, cu detalii marmorate, care aduce la viata orice interior. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea Marbled Paper Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Kashgar Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design frumos, care ilustreaza unul dintre modelele din China de Vest. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au Kashgar Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Bird Of Happiness Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un model captivant pe un fundal deschis, reprezentand cocori japonezi cunoscuti ca simbol al norocului, longevitatii si fidelitatii. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola Bird Of Happiness Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Collage Set Role Tapet Netesut Multicolor

Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 m. Suprafata pe care o pot acoperii este de 4,6 mp. Tapetul este Collage Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Mimulus Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un aranjament luxuriant de elemente florale si frunzis. Tapetul Mimulus scoate la iveala curajul tacut si puterea care se ascund in noi toti. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, Mimulus Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Hexa Onyx Tapet Netesut Multicolor

Un tapet elegant si contemporan, cu insertii metalice liniare si unghiuri geometrice, pentru un interior elegant, de impact. Pentru montajul corect al tapetelor MINDTHEGAP este recomandat Hexa Onyx Tapet Netesut Multicolor.
I Love You Set Role Tapet Netesut Negru

Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 m. Suprafata pe care o pot acoperii este de 4,6 mp. Tapetul este I Love You Set Role Tapet Netesut Negru.
Treasure Island Pink Set Role Tapet Netesut Multicolor

O adevarata capodopera tropicala, pe fundal roz, cu un model floral minunat, care va aduce o frumusete incontestabila in orice interior. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare Treasure Island Pink Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Flying Objects Set Role Tapet Bucatarie Netesut Albastru

Un tapet animat, cu un model repetitiv, prezentat in culori luminoase si contrastante, pe un fundal albastru deschis, care va aduce atingerea artei pop in orice mediu. Fiecare cutie Flying Objects Set Role Tapet Bucatarie Netesut Albastru.
Pseudomorph Blue Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un design geometric minunat, pe un fundal albastru, ce ofera profunzime si dinamism fiecarui interior. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, Pseudomorph Blue Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Coral Reef Ultramarine Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet remarcabil, inspirat din ecosistemul subacvatic, cu culori frumoase. Recifele de corali sunt adesea numite padurile tropicale ale marii. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, Coral Reef Ultramarine Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Goddess Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu o minunata ilustratie reprezentand Zeiele hinduse, sursa feminina de putere din Univers. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, Goddess Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Kiss My Ass Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un design plin de umor, un alt ingredient cheie al artei pop, pe un fundal albastru deschis. Acest tapet va aduce zambete in orice interior. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare Kiss My Ass Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Gypsy Ochre Set Role Tapet Netesut Multicolor

Cu un design de inspiratie boema, tapetul Gypsy Ochre prezinta o multime de motive florale si folclorice. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, Gypsy Ochre Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Annas Jewelry Set Role Tapet Netesut Multicolor

O colectie de bijuterii antice, pe fundal negru, inspirata din manuscrisul unic Cartea bijuteriilor Ducesei Anna de Bavaria. Acest design atemporal va va transpune intr-o stare de spirit Annas Jewelry Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Excuse Me Set Role Tapet Netesut Multicolor

Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 m. Suprafata pe care o pot acoperii este de 4,6 mp. Tapetul este Excuse Me Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Gramercy Emerald Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design provocator si opulent, cu detalii metalice elegante si nuante de smarald, care vor oferi un stil sublim oricarui interior. Pentru montajul corect al tapetelor Gramercy Emerald Tapet Netesut Multicolor.
Palm Springs Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un design luxuriant ce prezinta un frunzis tropical, pe fundal deschis, inspirat de gradinile exotice din Palm Spring. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea Palm Springs Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Washed Shibori Indigo Set Role Tapet Netesut Multicolor

O lucrare de art unica, ce ilustreaza tesaturi vopsite cu tehnica tie-dye, in nuante indigo. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 Washed Shibori Indigo Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Heart Set Role Tapet Netesut Multicolor

Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 m. Suprafata pe care o pot acoperii este de 4,6 mp. Tapetul este Heart Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Brocade Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Design-ul antic, special, pe fundal negru, inspirat din liniile aproape sculpturale ale modei din timpul Renasterii, a fost combinat perfect cu frumusetea rafinata si eleganta brocartului. Brocade Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Hindu Bloom Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design floral indian captivant, pe fundal negru. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 Hindu Bloom Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Palmeras Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet cu un design exotic, pe fundal negru, cu palmieri impresionanti, care creeaza o atmosfera tropicala in orice mediu. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are Palmeras Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Algae Navy Set Role Tapet Netesut Multicolor

Tapetul Algae Moss are un design care prezinta o selecie uimitoare de diferite alge marine pe un fundal de un albastru intens. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are Algae Navy Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Fontainebleau Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un design decorativ jucaus, pe un fundal intunecat, inspirat din Frana Renasterii timpurii. Francois I a transformat salamandra in emblema, aceasta devenind reprezentativa in istoria Fontainebleau Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Ma Belle Set Role Tapet Netesut Multicolor

Fiecare cutie contine 3 role de tapet, fiecare rola are dimensiunea de 52x300cm, cele 3 role au lungimea totala de 9 m. Suprafata pe care o pot acoperii este de 4,6 mp. Tapetul este Ma Belle Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Light Corals Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet remarcabil, inspirat din ecosistemul subacvatic, pe un fundal deschis, care va va ajuta sa abtineti un aspect frumos si natural in fiecare mediu. Fiecare cutie contine 3 role Light Corals Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Green Sanctuary Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet captivant pe un fundal albastru intens, care ilustreaza detalii minunate la scara larga cu diferite ferigi si verbine, oferind un adevarat elogiu botanic. Fiecare cutie contine Green Sanctuary Anthracite Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Coral Reef Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un tapet remarcabil, inspirat din ecosistemul subacvatic, pe un fundal alb. Recifele de corali sunt adesea numite padurile tropicale ale marii. Fiecare cutie contine 3 role de tapet, Coral Reef Set Role Tapet Netesut Multicolor.
Beverly Hills Pink Set Role Tapet Netesut Multicolor

Un design extravagant si exotic, pe un fundal roz, in culori calde, frumoase, care aduce stilul de viata plin de farmec din Beverly Hills in fiecare interior. Acest design va oferi Beverly Hills Pink Set Role Tapet Netesut Multicolor.

Unelte, utilaje si echipamente--Bricolaj, si articole pentru casa si gradina--Aparate sudura si scule profesionale--Tehnica diamantata si masini de taiat--Paturi, scaune, lustre si corpuri de iluminat--Mobilier, decoratiuni, iluminat, si textile--Obiecte sanitare--Mobilier de baie si articole sanitare--Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele--Ghid turistic Stanca Kossuth - Harghita-Bai - Cautare geoascunzisuri

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.