Mobila
Mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Scule si unelte Evolution

Peste 65 articole de la Evolution. Scule de mana, scule electrice si unelte, utilaje si unelte de constructii.
Scule si unelte Evolution Poza


Freze pamant
Pentru pregatirea patului germinativ sau lucrari de prasit, folositi freze agricole de sol, pentru maruntirea si afanarea solului. Destinat culturilor de camp, legumicultura, viticultura, pomicultura. Frezele agricole sunt destinate microtractoarelor, si au dezaxare maxima laterala.

Urmariti-ne
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, urmariti-ne pe Telegram sau Pinterest.

Masina Gaurit Coloana Stand Magnetic

Sistem de racire simplu de utilizat asigura ca piesa de prelucrat ramane rece pe intreagul proces de gaurire Manerul auxiliar ofera un control sporit in coborarea capului de gaurire Masina Gaurit Coloana Stand Magnetic.
Fierastrau Circular Masa Evosaw

Fierastraiele circulare de masa sunt excelente pentru taierea liniilor drepte cu un grad ridicat de precizie. Dupa ce ati configurat taierea pe care doriti sa o faceti, este greu sa Fierastrau Circular Masa Evosaw.
Fierastrau Circular Masa Multifunctional Inclinare

Ghidaj laser Motor de 2000 wa i cu functie de pornire usoara Setul include disc TCT universal pentru taierea o elului, aluminiului, o elului inoxidabil, lemnului, plasticului etc. 255 Fierastrau Circular Masa Multifunctional Inclinare.
Masina Gaurit Coloana Stand Magnetic Evo

Masina de gaurit Evolution este un dispozitiv ideal pentru lucru pe santier si in afara santierului. Masina de gaurit EVO42 are o colana cu stand magnetic. Este o masina de gaurit cu Masina Gaurit Coloana Stand Magnetic Evo.
Fierastrau Circular Masa Rage S Eu Rpm

Fierastraul circular de masa de la Evolution Rage este ideal pentru orice atelier de tamplarie. Acest fierastrau este dotat cu un motor foarte potent ce are o viteza de 2500 rpm si Fierastrau Circular Masa Rage S Eu Rpm.
Fierastrau Circular Masa S Cps

Baza rezistenta din aluminiu turnat cu placa integrata si gauri pentru montare pe banc de lucru Menghina din otel turnat cu eliberare rapida, prevazuta cu raportor cu gradatie 0-45 Fierastrau Circular Masa S Cps.
Fierastrau Circular Masa Multifunctional Inclinare

Taiere precisa cu functie de glisare de 300 mm, adancime de taiere reglabila si ghidaj laser. Cu ajutorul acestul fierastrau puteti efectua taieri fine intr-o varietate de materiale. Fierastrau Circular Masa Multifunctional Inclinare.
Fierastrau Circular Mana Otel Evo Hdx Euro

Capacitatea de taiere a o elului Pornire usoara motor Setul include disc TCT universal pentru taierea o elului, aluminiului, o elului inoxidabil, lemnului, plasticului etc. Diametrul Fierastrau Circular Mana Otel Evo Hdx Euro.
Fierastrau Circular Masa Multifunctional R Cps

Alimentare: 220-240 V 50 Hz Putere: 2200 W Viteza fara sarcina: 1550 rpm Diametru exterior disc: 355 mm Diametru interior disc: 25.4 mm Numar dinti: 36 Grosime dinti: 2.2 mm Viteza Fierastrau Circular Masa Multifunctional R Cps.
Fierastrau Circular Masa Multifunctional

Alimenare Frecventa: 230-240V 50 Hz Putere: 2000W Rotatii (fara sarcina): 2500 rpm Capacitate de rotire a capului de taiere(stanga-dreapta): 50 - 50 Capacitate de inclinare a capului Fierastrau Circular Masa Multifunctional.
Fierastrau Circular Masa Multifunctional Inclinare

Alimentare: 230-240 V 50 Hz Putere: 1500 W Viteza fara sarcina: 3000 rpm Diametru exterior disc: O210 mm Diametru interior disc: O25.4 mm Numar dinti: 24 Grosime dinti: 1.7 mm Viteza Fierastrau Circular Masa Multifunctional Inclinare.
Masina Slefuit Rotativa Gips Carton Led Integrat Rpm

Masina de slefuit rotativa pentru gips carton cu LED integrat Evolution EVO078-0003, 710 W, 1500 rpm este dotata cu un motor destul de puternic pentru ce sarcinio are de indeplinit Masina Slefuit Rotativa Gips Carton Led Integrat Rpm.
Fierastrau Circular Masa Multifunctional Inclinare

Alimentare: 230-240 V 50 Hz Putere: 1200 W Viteza fara sarcina: 3700 rpm Diametru exterior disc: O185 mm Diametru interior disc: O20 mm Numar dinti: 20 Grosime dinti: 1.7 mm Viteza Fierastrau Circular Masa Multifunctional Inclinare.
Fierastrau Circular Masa Rage

Fierastraiele circulare de masa sunt excelente pentru taierea liniilor drepte cu un grad ridicat de precizie. Dupa ce ati configurat taierea pe care doriti sa o faceti, este greu sa Fierastrau Circular Masa Rage.
Fierastrau Circular Mana Evosaw Hd

Fierastraul EVOSAW180HD de la Evolution este unul robus, durabil si vine in set cu o lama pentru taiere otel ce poate taia pana la 80 de metri de placi metalice cu grosimea de 6 mm. Fierastrau Circular Mana Evosaw Hd.
Masina Slefuit Rotativa Gips Carton Eb Dwshh Rpm

Slefuitor de mare putere Viteza variabila Manerul lateral se monteaza atat pe partea stanga, cat si pe cea dreapta Putere: 1050W Viteza de rota ii: 1500-2300 rpm Diametru discuri Masina Slefuit Rotativa Gips Carton Eb Dwshh Rpm.
Fierastrau Circular Masa Rage Evo

Fierastrau circular RAGE 4 Ideal pentru taierea o elului - de asemenea, compatibil cu lamele din aluminiu si o el inoxidabil Evolution Nu exista caldura, bavuri sau lichid de racire Fierastrau Circular Masa Rage Evo.
Disc Fierastrau Circular Taiere Inox Evo Blade Dinti

Grosimea totala(cu dinte): 2.4 mm Numarul de din i: 90 Diametrul interior: 25.4 mm Diametrul discului: O 355 mm Viteza maxima: 1600 rpm Proiectat special pentru taierea otelului inoxidabil Disc Fierastrau Circular Taiere Inox Evo Blade Dinti.
Fierastrau Sabie Rage Min

Ideal pentru taierea metalelor, a evilor din cupru, evi din PVC, lemnului si gips cartonului Viteza variabila de la 800 la 2400 rota ii pe minut Schimare rapida a lamei Posibilitate Fierastrau Sabie Rage Min.
Fierastrau Circular Mana Fara Sina Ghidaj R Ccsx+Eu

Fierastraul circular de mana fara sina de ghidaj Evolution este un instrument de nadejde intr-un atelier de tamplarie. Acest fierastrau circular este dotat cu un disc multifunctional Fierastrau Circular Mana Fara Sina Ghidaj R Ccsx+Eu.
Fierastrau Circular S Ccsl

Design robust, compact Echipat cu un disc de 185 mm cu 40 de dinti Ofera rezultate de taiere deosebite fara a emite scantei Talpa gradata din otel de dimensiuni mari(300 x 160 mm) Orientarea Fierastrau Circular S Ccsl.
Fierastrau Circular Mana Sina Ghidaj R Ccsx Eu

, , , , , , Prevazut cu disc multifunctional Taiere precisa la o adancime reglabila de pana la 64 mm Fierastrau fiabil a carui taiere obtine rezultate de taiere netede intr-o varietate Fierastrau Circular Mana Sina Ghidaj R Ccsx Eu.
Fierastrau Circular Masa Multifunctional Rs Eu

Tehnica de taiere multifunc ionala Cuplu motor puternic: 1200W Lama TCT multifunc ionala ce taie o elul moale, metalele neferoase, lemnul, chiar si lemnul cu cuie incorporate si materialele Fierastrau Circular Masa Multifunctional Rs Eu.
Masina Amestecat Twister Rpm

Permite amestecarea de tencuiala, mortar, ciment ori vopseluri Control variabil fara trepte al vitezei de rotatie, permitant un amestec neted Comutator de pornire oprire de siguranta Masina Amestecat Twister Rpm.
Fierastrau Circular Mana Taiat Otel Rage

RAGE sistem patentat pentru taierea tabla de o el pana la 25m 6mm Capacitate taiere pana la 45 Putere: 1200W Viteza maxima(fara sarcina): 3700 rpm Capacitate de taiere sub unghi 90 Fierastrau Circular Mana Taiat Otel Rage.
Ciocan Rotopercutor Rpm

Patru func ii (forare, daltuire, gaurire, percu ie) Compacta si robusta Setul vine cu o geanta de carat Alimentare Frecven a: 230V 50Hz Putere: 650 W Control al vitezei: 0-1100 rpm Ciocan Rotopercutor Rpm.
Fierastrau Circular Mana Multifunctional R Ccs Eu

Prevazut cu disc multifunctional Taiere precisa la o adancime reglabila de pana la 64 mm Fierastrau fiabil a carui taiere obtine rezultate de taiere netede intr-o varietate de materiale Fierastrau Circular Mana Multifunctional R Ccs Eu.
Fierastrau Pendular Multifunctional Rage S Min

Permite taierea de otel, aluminiu si lemn Se livreaza cu un set de 5 lame multifunctionale Dotat cu un motor puternic ce ii permite taierea in diferite materiale. Capacitate mare de Fierastrau Pendular Multifunctional Rage S Min.
Disc Fierastrau Circular Taiere Otel Evo Dinti

Special conceput pentru taierea otelului Configuratia de 52 de dinti permite taieri rapide si eficiente Dintii din carbura de inalta calitate ofera o durabilitate crescuta Discul este Disc Fierastrau Circular Taiere Otel Evo Dinti.
Masina Slefuit Oscilobatanta Banda Rpm

Caracteristici Unealta versatila, ideala pentru slefuire, filare, precum si pentru ascutirea sculelor si a lamelor Brat de slefuire reglabil la unghi de 120 Perfecta pentru utilizarea Masina Slefuit Oscilobatanta Banda Rpm.
Sina Ghidaj Fierastraie Circulare R

Ideal pentru taierea placilor din lemn cu lungimea de pana la 1220 mm Realizare din aliaj din aluminiu de tip 6063 T5 Adecvat pentru taieri drepte Setul de livrare include 2 piese de Sina Ghidaj Fierastraie Circulare R.
Disc Fierastrau Circular Taiere Inox Dinti

Grosimea totala(cu dinte): 2 mm Numarul de din i: 48 Diametrul interior: 20 mm Diametrul discului: O 180 mm Viteza maxima: 3900 rpm Proiectat special pentru taierea otelului inoxidabil Disc Fierastrau Circular Taiere Inox Dinti.
Disc Fierastrau Circular Taiere Aluminiu Dinti

Numarul de din i: 54 Diametrul interior: O20 mm Diametrul discului: O180 mm Greutate: 1 Kg Viteza maxima: 3900 rpm Disc de taiere TCT cu performanta avansata Proiectat special pentru Disc Fierastrau Circular Taiere Aluminiu Dinti.
Disc Fierastrau Circular Taiere Otel Dinti

Lama TCT Diametru: O180 mm Diametru interior(ax): 20 mm Grosime din i: 2 mm Viteza maxima: 3900 rpm Numar de din i: 36 Viteza maxima de rota ii: 3000 rpm Greutate: 0.310 Kg Pentru taierea Disc Fierastrau Circular Taiere Otel Dinti.
Disc Diamantat Fierastrau Circular

Grosime: 2 mm Diametrul interior: 25.4 mm Diametrul discului: O 255 mm (10 ) Viteza maxima: 4400 rpm Proiectat special pentru taierea marmurii, ceramicilor Greutate: 871 g Nota: Discurile Disc Diamantat Fierastrau Circular.
Burghiu Lung Masina Gaurit Coloana Evo

Burghiele din gama Cyclone Premium sunt disponibile in mai multe variante, adancimea de gaurire variind intre 25 mm pentru cele scurte si 50 mm pentru cele lungi iar diametrul de gaurire Burghiu Lung Masina Gaurit Coloana Evo.


Mobila lemn masiv--Unelte, utilaje si echipamente--Bricolaj, si articole pentru casa si gradina--Aparate sudura si scule profesionale--Tehnica diamantata si masini de taiat--Paturi, scaune, lustre si corpuri de iluminat--Mobilier, decoratiuni, iluminat, si textile--Obiecte sanitare--Mobilier de baie si articole sanitare--Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele--Ghid turistic Sub Varful Lepsa - Valori naturale din Romania

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.