Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Pompe Hidrofoare - Produse Worms

1 produse - Pompe Hidrofoare Worms gasite. Plus inca 9 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.
MeWe
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe.
Motopompa Apa Curata Access - 7565

Motopompa Apa Curata Access. 5 mm adancime maxima de aspiratie 6 m maxima de refulare 20 m tip pompa autoamorasta centrifugal tip motor 4 timpi racit cu aer capacitate rezervor 1,5 l autonomie medie 2 h si 40 min combus.
Harnasament Transport Utilizare - 3181

* Harnasament Transport Utilizare. Caracteristici noi si disponibile la fiecare masina.
Disc Diamant Dia Abrasive - 5190

* Disc Diamant Dia Abrasive. Puncte centrale de interes in aplicaaii Pentru materiale cu continut de nisip, sapa, beton proaspat, adeziv pe sapa, caramida silico-calcaroasa si beton celular disc de schimb pentru capul d.
Cap Rindeluire - 5522

* Cap Rindeluire. Caracteristici noi si disponibile la fiecare masina.
Disc Taiere Diamantat - 5622

* Disc Taiere Diamantat. Puncte centrale de interes in aplicaaii Pentru pavaj din beton, beton armat, placi din beton si piese din beton durata foarte lunga de exploatare adaptat pentru pentru dsc-ag 230, agp 230 pe.
Ghilotina Cant - 5631

* Ghilotina Cant. Puncte forte si avantaje pozitie ergonomica a manerului pentru taierea benzii de cant fara efort, chiar si de grosime mare dispozitiv patentat de reglaj fin, pozitionat excentric pentru taie.
Polizor Unghiular - 5739

* Polizor Unghiular. Durabilitatea periilor colectoare mai mare cu pana La 30% si o mai buna Indepartare A materialului faaa De polizoarele unghiulare asemanatoare.
Freza Rotunjit - 6598

* Freza Rotunjit. Caracteristici noi si disponibile la fiecare masina.
Acumulator - 6667

* Acumulator. Caracteristici noi si disponibile la fiecare masina.
Freza Bazine - 6826

* Freza Bazine. Caracteristici noi si disponibile la fiecare masina.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina