Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a fi la curent cu ultimele promotii, alatura-te grupului nostru pe Facebook, urmareste-ne pe Pinterest sau Twitter

Ciocane - Masini Taiat Beton Asfalt - Vibratoare Beton - Produse Wacker Neuson

3 produse - Ciocane - Masini Taiat Beton Asfalt - Vibratoare Beton Wacker Neuson gasite. Plus inca 7 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.
Masina Taiat Beton Asfalt - 191

Masina Taiat Beton Asfalt. Caracteristici constructive toate modelele sunt cu peste 20% mai rapide decat produsele asemanatoare aflate pe piata de profil astfel incat gama de taietoare bfs asigura cea mai rapida taier.
Ciocan Demolator - 246

Ciocan Demolator. Energie mare de impact pentru eficienta in exploatare - cea mai mare putere de demolare din categoria sa de putere; - convertizorul incorporat protejeaza Motorul la variaaiile Bruate Ale ten.
Vibrator Beton Intern Inalta Frecventa - 617

Vibrator Beton Intern Inalta Frecventa. Convertizor de frecventa integrat; - motor de inalta frecventa pentru rezultate optime la compactare; - constructie robusta si ergonomica; - nu necesita Dispozitive auxiliare pentru function.
Set Burghiu Forstner - 4958

* Set Burghiu Forstner. Gauri precise in orice pozitie si la orice adancime: cutia practica contine 5 biti de burghiu centrotec zobo, de la 15 la 35 mm, disponibili oricand pentru utilizare caseta Robusta din plast.
Cap Rindeluire - 5028

* Cap Rindeluire. Caracteristici noi si disponibile la fiecare masina.
Disc Taiere Diamantat - 5112

* Disc Taiere Diamantat. Puncte centrale de interes in aplicaaii Pentru pavaj din beton, beton armat, placi din beton si piese din beton durata foarte lunga de exploatare adaptat pentru pentru dsc-ag 230, agp 230 pe.
Capul Masinii Prindere Scule - 5437

* Capul Masinii Prindere Scule. Puncte centrale de interes in aplicaaii Set de 12 freze disc cu carburi, dinti cu forma „ascutita” adaptat pentru pentru rg 80, rgp 80 pentru tencuiala dura, reziduri de adeziv si tencui.
Disc Taiere Diamantat All - 6431

* Disc Taiere Diamantat All. Puncte centrale de interes in aplicaaii Aplicatii universale, de la materiale foarte dure la materiale abrazive poate fi utilizat fara pauze de racire durata foarte lunga de exploatare adapt.
Perii Disc Rustilon - 6593

* Perii Disc Rustilon. Caracteristici noi si disponibile la fiecare masina.
Set Curatenie - 6791

* Set Curatenie. Caracteristici noi si disponibile la fiecare masina.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina