Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, abonati-va la canalul nostru Telegram. (instalati mai intai aplicatia Telegram)

Obiecte Sanitare - Baterii Baie - Mobilier Baie - Produse Vitra

1 produse - Obiecte Sanitare - Baterii Baie - Mobilier Baie - Baterii Bucatarie - Cazi Baie Vitra gasite. Plus inca 9 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.
Vas Toaleta Suspendat Functie Bideu Metropole Rim Ex - 2152

Vas Toaleta Suspendat Functie Bideu Metropole Rim Ex. Inspirata din amenajarile viitorului, gama Vitra Metropole este o repezentare estetica a stilului contemporan care imbina ultimele tehnologii de productie cu un design unic.
Dulap Suspendat Lavoar Domino Mdf - 2528

* Dulap Suspendat Lavoar Domino Mdf. .
Bideu Suspendat Icon Square - 2963

* Bideu Suspendat Icon Square. Mobilierul disponibil in diverse variante de stejar ofera spatii generoase de depozitare cu posibilitati flexibile de aranjare.
Bideu Suspendat Subway - 3220

* Bideu Suspendat Subway. Este una dintre cele mai avansate game din portofoliul Villeroy&Boch , propunand pe langa varietatea de forme si multiple inovatii de igiena.
Bideu Suspendat Cube Ceramic - 3258

* Bideu Suspendat Cube Ceramic. Cu linii puternice si finisaje perfectioniste, lavoarele si vasele de toaleta Grohe Cube Ceramic formeaza o colectie uimitoare, avand ca scop final un ambient contemporan, cu o alura sofisti.
Set Cabina Dus Premium Patrata Cadita Sifon - 3305

* Set Cabina Dus Premium Patrata Cadita Sifon. Combinatia acestor elemente permite design-erilor sa ofere clientilor cele mai bune produse si sa realizeze cele mai neobisnuite proiecte pentru spatiile dedicate dusului.
Bideu Suspendat Essence - 3397

* Bideu Suspendat Essence. Nicio colectie nu a dispus vreodata de atat de multe inovatii de top GROHE, fiind incluse si GROHE AquaGuide si GROHE SilkMove®.
Bideu Suspendat Legato - 3519

* Bideu Suspendat Legato. Detaliile inspirate din viata cotidiana, precum marginile conice si formele deschise transforma gama Legato intr-o optiune viabila pentru amenajarea unei bai moderne in stil minimalist.
Bideu Suspendat Icon - 3540

* Bideu Suspendat Icon. Mobilierul disponibil in diverse variante de stejar ofera spatii generoase de depozitare cu posibilitati flexibile de aranjare.
Cabina Dus Dreptunghiulara Catania - 3724

* Cabina Dus Dreptunghiulara Catania. Verificati planeitatea peretilor de rezistenta inainte de montajul cabinei.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina