Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Vase Wc - Capace Wc - Produse Vitra

3 produse - Vase Wc - Capace Wc Vitra gasite. Plus inca 7 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.

Mobilier baie pretios
Colectia de mobilier baie. Dulap alb cu 1 sertar. Dulapior suspendat alb. Dulap alb, comoda pentru prosoape. Dulap alb inalt, cu rafturi pentru prosoape.

MeWe
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe. Sau urmariti-ne pe Telegram. MeWe este cea mai buna retea de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame. Telegram este cea mai buna aplicatie de tip messenger, mesagerie instanta in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Vas Toaleta Suspendat Bideu Metropole Rim Ex - 4375

Vitra metropole este mai mult decat o gama de produse sanitare din ceramica Vas Toaleta Suspendat Bideu Metropole Rim Ex.
Capac Wc Metropole Inchidere Lenta - 15938

Vitra metropole este mai mult decat o gama de produse sanitare din ceramica Capac Wc Metropole Inchidere Lenta.
Vas Wc Suspendat S - 18023

Obiectele din ceramica din gama vitra s20 sunt create pentru a aduce armonie si pentru a defini un ambient primitor si relaxant Vas Wc Suspendat S.
Lavoar Blat Imperial - 10785

* Specificatii lavoar pe blat fluminia imperial lavoar dreptunghiular cu orificiu pentru baterie si cu preaplin; material Lavoar Blat Imperial.
Baterie Monocomanda Lavoar Talis E - 11020

* Bateriile hansgrohe talis sunt concepute pentru a crea confort in orice forma Baterie Monocomanda Lavoar Talis E.
Etajera Perete Lava Gri Nisip Smyle Square Cuiere Prosoape - 11763

* Etajera de perete lava/gri nisip geberit smyle square 45 cm suspendat cu trei cuiere pentru prosoape rezistent la Etajera Perete Lava Gri Nisip Smyle Square Cuiere Prosoape.
Suport Stativ Suport Hartie Igienica Perie Wc Beta Combi - 13212

* Producator bemeta, colectia beta tipul de produs suport stativ pentru baie cu suport hartie igienica si perie de Suport Stativ Suport Hartie Igienica Perie Wc Beta Combi.
Baterie Lavoar Eurosmart Cosmopolitan Montaj Incastrat - 13474

* Gama grohe eurosmart cosmopolitan este una dintre cele mai cautate game cu design modern Baterie Lavoar Eurosmart Cosmopolitan Montaj Incastrat.
Lavoar Negru Mat Blat Paris - 13595

* Un lavoar unic cu o forma neobianuita Lavoar Negru Mat Blat Paris.
Baterie Incastrata Negru Mat Sonic Corp Ingropat Inclus - 13772

* Bateria negru mat pentru lavoar rea sonic cu montaj incastrat este o alegere excelenta pentru orice baie Baterie Incastrata Negru Mat Sonic Corp Ingropat Inclus.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina