Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Motofierastraie - Motocoase Motocositoare - Masini Tuns Gazon - Produse Stihl

157 produse - Motofierastraie - Motocoase Motocositoare - Masini Tuns Gazon - Suflante Atomizoare - Acumulatori Stihl gasite. Selectie sortata dupa recomandare si pret.

Obiecte sanitare si articole baie Rak Ceramics de incredere
Obiecte sanitare si articole baie Rak Ceramics. Lavoare rectangulare, rotunde sau ovale, pe blat, incastrate, sau suspendate, seturi. Vase wc suspendate sau pe pardoseala, bideuri suspendate sau pe pardoseala, capace wc softclose, rezervoare wc asezate, piedestale.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Tractoras Tuns Gazon C - 96

Masina de tuns iarba STIHL RT 5097 C este extrem de utila pentru tunderea fara efort a suprafetelor mari de pana Tractoras Tuns Gazon C.
Tractoras Tuns Gazonul - 112

Prezentare Seria T5 are deja de aratat noutati extraordinare in materie de ergonomie. De exemplu scaunul pentru utilizator Tractoras Tuns Gazonul.
Tractoras Gazon - 138

Prezentare Tractorasul de gazon STIHL RT 4082 este perfect daca doriti sa tundeti cu precizie gazonul. Datorita micului Tractoras Gazon.
Tractoras Gazon - 177

Tractorasul de gazon STIHL RT 4082 este perfect daca doriti sa tundeti cu precizie gazonul. Datorita micului sau Tractoras Gazon.
Motoburghiu Cp - 504

produs Motoburghiul STIHL BT 360, 4.1 CP, este dotat cu un motor puternic pe benzina, de 4.1 CP oferind o manevrabilitate Motoburghiu Cp.
Gs Motoferastrau - 515

Motodebitator mobil, puternic de 4,3 kW, echipat cu lant diamantat destinat taierii materialelor de constructii precum Gs Motoferastrau.
Rmi - 580

Latime de taiere 28 cm Inaltime de taiere 20-60 mm Suprafata maxima a gazonului 4000 m 2 ; Tensiune accumulator 18.5 Rmi.
Drujba Profesionala Lama Pas Lant Rs - 653

Inlocuitor direct al MS 880, MS 881 este cel mai puternic ferastrau cu lant de pe piata cu cea mai mare cilindrare Drujba Profesionala Lama Pas Lant Rs.
Curatator Re Plus - 677

Caracteristici Generale Presiune maxima 220 bari Debit de apa 1130 l/h Putere 7800 W Tip alimentare La retea Lungime Curatator Re Plus.
Modelul Varf Ferastrau Profesional - 690

Modelul nostru de top, pentru profesionisti. Indeplineste cele mai ridicate cerinte si face fata la lucrari extrem Modelul Varf Ferastrau Profesional.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina