Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, abonati-va la canalul nostru Telegram. (instalati mai intai aplicatia Telegram)

Ferastraie Mecanice Banda Disc - Produse Pilous

6 produse - Ferastraie Mecanice Banda Disc Pilous gasite. Plus inca 4 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.
Fierastrau Semiautomat Banda Metale - 14

Fierastrau Semiautomat Banda Metale. Fierastraie robuste, pentru uz general, cu capacitate de functionare in regim de trei schimburi.
Fierastrau Banda Metale - 28

Fierastrau Banda Metale. Bratul se ridica in regim manual, iar taierea materialului se realizeaza prin caderea gravitationala a bratului de taiere.
Fierastrau Banda Metale - 56

Fierastrau Banda Metale. Suportul robust si bratul masiv asigura stabilitatea fierastraului in timpul taierii.
Fierastrau Mecanic - 118

Fierastrau Mecanic. Bratul se ridica in regim manual, iar taierea materialului se realizeaza prin caderea gravitationala a bratului de taiere.
Fierastrau Banda Metale - 306

Fierastrau Banda Metale. Se recomanda pentru lucrari ocazionale de tevi rotunde, rectangulare, profile diverse, fieroase si neferoase.
Fierastrau Banda Metale Mobil - 652

Fierastrau Banda Metale Mobil. Se recomanda pentru lucrari ocazionale de tevi rotunde, rectangulare, profile diverse, fieroase si neferoase.
Ferastrau Pendular Viteza Variabila - 8475

* Ferastrau Pendular Viteza Variabila. Tensiune de alimentare: 230 v ac frecvenaa Ac: 50 hz putere nominala: 600 w viteza de rotatie in gol: 500-2500 rpm adancime de taiere in metal: 10 mm adancime de taiere in lemn: 130 mm siste.
Freza Scurgerea Apei - 9584

* Freza Scurgerea Apei. Caracteristici noi si disponibile la fiecare masina.
Pendular Vertical Professional - 9660

* Pendular Vertical Professional. Pendular vertical gst 90 be professional avantaje bosch: sistem imbunataait De prindere a panzelor de ferastrau Pentru o inalta Precizie de taiere talpa Din otel rezistenta La incovoiere fun.
Acumulator - 9715

* Acumulator. Caracteristici noi si disponibile la fiecare masina.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina