Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Bideuri - Capace Wc - Dulapuri Baie - Produse Lkolo

4 produse - Bideuri - Capace Wc - Dulapuri Baie - Vase Wc Lkolo gasite. Plus inca 6 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.

Decoratiuni interioare usor de folosit
Decoratiuni interioare, tot ce este mai bun si mai frumos pentru casa ta. Covoare, mochete, traverse, covoare PVC, gazon artificial, covorase intrare si presuri, textile casa, saltele si protectii saltea. Mochete de trafic, mochete pentru restaurante si hoteluri, mochete pentru birou, mocheta de copii, de evenimente. Lampi suspendate, lampi de interior si de exterior, lampi pentru mobilier.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Dulap Suspendat Lavoar Kolo Modo Mdf Alb - 8361

Obiectele sanitare si mobilierul de baie din gama kolo modo sunt elemente de utilitate finisate cu o atentie sporita Dulap Suspendat Lavoar Kolo Modo Mdf Alb.
Vas Wc Suspendat Kolo Modo Rimfree - 10329

Obiectele sanitare si mobilierul de baie din gama kolo modo sunt elemente de utilitate finisate cu o atentie sporita Vas Wc Suspendat Kolo Modo Rimfree.
Bideu Suspendat Kolo Modo - 11006

Obiectele sanitare si mobilierul de baie din gama kolo modo sunt elemente de utilitate finisate cu o atentie sporita Bideu Suspendat Kolo Modo.
Capac Wc Kolo Modo Inchidere Lenta - 16712

Obiectele sanitare si mobilierul de baie din gama kolo modo sunt elemente de utilitate finisate cu o atentie sporita Capac Wc Kolo Modo Inchidere Lenta.
Cadita Dus Dreptunghiulara Tracy Waa Slim Marmura Sintetica Alb - 9022

* Material marmura sintetica dimensiuni 800 x 1000 x 30 mm l x l x h culoare alb proprietate de izolare fonica si termica Cadita Dus Dreptunghiulara Tracy Waa Slim Marmura Sintetica Alb.
Set Vas Wc Suspendat Capac Softclose Connect Space - 10707

* Gama ideal standard connect space este cea mai frumoasa solutie pentru baile cu spatiu limitat Set Vas Wc Suspendat Capac Softclose Connect Space.
Bara Furtun Dus Unica Puro Alb Mat - 12985

* specificatii bara cu furtun de dus hansgrohe unica s puro alb mat culoare alb finisaj mat furtun isiflex 1600 mm Bara Furtun Dus Unica Puro Alb Mat.
Lavoar Negru Mat Blat Elma - 13534

* Un lavoar unic cu o forma neobianuita Lavoar Negru Mat Blat Elma.
Lavoar Argintiu Blat Carola Slim - 14292

* Lavoar pe blat argintiu carola slim silver va aduce eleganta in amenajarea baii Lavoar Argintiu Blat Carola Slim.
Lavoar Negru Alb Blat Marbel - 15690

* Lavoar pe blat marbel alb, cu un accent inedit negru, va aduce eleganta in amenajarea baii Lavoar Negru Alb Blat Marbel.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina