Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, abonati-va la canalul nostru Telegram. (instalati mai intai aplicatia Telegram)

Obiecte Sanitare - Produse Laufen

8 produse - Obiecte Sanitare Laufen gasite. Plus inca 2 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.
Vas Wc Suspendat Pro Rimless - 2508

Vas Wc Suspendat Pro Rimless. Cu accente sensibile, a adus o evolutie a conceptului Pro axata pe oprimizarea spatiului prin linii arcuite, usor de incadrat chiar si in bai de mici dimensiuni.
Vas Wc Suspendat Pro S - 4289

Vas Wc Suspendat Pro S. Cu accente sensibile, a adus o evolutie a conceptului Pro axata pe oprimizarea spatiului prin linii arcuite, usor de incadrat chiar si in bai de mici dimensiuni.
Bideu Suspendat Pro - 5286

Bideu Suspendat Pro. Avea o foarte mica importanta.
Lavoar Blat Pro - 5673

Lavoar Blat Pro. Avea o foarte mica importanta.
Bideu Suspendat Pro S - 5771

Bideu Suspendat Pro S. Cu accente sensibile, a adus o evolutie a conceptului Pro axata pe oprimizarea spatiului prin linii arcuite, usor de incadrat chiar si in bai de mici dimensiuni.
Vas Wc Suspendat Pro - 5787

Vas Wc Suspendat Pro. Avea o foarte mica importanta.
Capac Wc Pro Inchidere Lenta - 7594

Capac Wc Pro Inchidere Lenta. Cu accente sensibile, a adus o evolutie a conceptului Pro axata pe oprimizarea spatiului prin linii arcuite, usor de incadrat chiar si in bai de mici dimensiuni.
Lavoar Suspendat Pro - 8351

Lavoar Suspendat Pro. Cu accente sensibile, a adus o evolutie a conceptului Pro axata pe oprimizarea spatiului prin linii arcuite, usor de incadrat chiar si in bai de mici dimensiuni.
Bideu Suspendat Legato - 3519

* Bideu Suspendat Legato. Detaliile inspirate din viata cotidiana, precum marginile conice si formele deschise transforma gama Legato intr-o optiune viabila pentru amenajarea unei bai moderne in stil minimalist.
Bideu Suspendat Icon - 3540

* Bideu Suspendat Icon. Mobilierul disponibil in diverse variante de stejar ofera spatii generoase de depozitare cu posibilitati flexibile de aranjare.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina