Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Lustre - Candelabre - Pendule - Produse Lampex

5 produse - Lustre - Candelabre - Pendule Lampex gasite. Plus inca 5 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.

Cani filtrante, cantare, aparate de vidat unic
Cani filtrante pentru filtrarea apei. Cantare personale. Articole pentru ingrijirea sanatatii si ingrijire personala. Aparate de vidat pentru ambalare sub vid.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Lustra Ivo - 16193

Lustra Lampex Ivo Lustra Ivo.
Candelabru Kalcyt - 16759

Candelabrul Kalcyt de la Lampex va fi un must-have pentru iubitorii stilului clasic. Particularitatea speciala a Candelabru Kalcyt.
Pendul Tyrus Black - 20696

Pendul Lampex Tyrus Black Pendul Tyrus Black.
Lustra Klos White - 21374

Lustra Lampex Klos White Lustra Klos White.
Lustra Sufitowa White - 21375

Lustra Lampex Sufitowa White Lustra Sufitowa White.
Lustra Monaco - 20759

* Colectia MONACO este o linie modern de l mpi. Abajurul din pânz alb distribuie uniform lumina în întreaga camer Lustra Monaco.
Spot Point Plexi Black - 21012

* Colectia moderna Point Plexi poate fi utilizata in bucatariile sau livingurile modern-minimaliste. Datorita varietatii Spot Point Plexi Black.
Aplica Jobi Wenge - 21142

* Aplica Emibig Jobi Wenge Aplica Jobi Wenge.
Aplica Kaspian - 21158

* Aplica Emibig Kaspian Aplica Kaspian.
Veioza Nodo - 21170

* Colectia Nodo este o serie de lustre moderne, ideale pentru camera de zi sau dormitor. Corpul cu luciu metalic adaug Veioza Nodo.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina