Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, abonati-va la canalul nostru Telegram. (instalati mai intai aplicatia Telegram)

Mobilier Baie - Obiecte Sanitare - Cabine Dus - Produse Kolo

27 produse - Mobilier Baie - Obiecte Sanitare - Cabine Dus - Cazi Baie - Rezervoare Wc Kolo gasite. Selectie sortata dupa recomandare si pret.
Set Vas Wc Suspendat Capac Softclose Bideu Modo Rimfree - 2254

Set Vas Wc Suspendat Capac Softclose Bideu Modo Rimfree. Gama cuprinde diferite dimensiuni si variante de lavoar, vas de toaleta, bideu, cada si mobilier baie.
Vas Toaleta Suspendat Ego - 3045

Vas Toaleta Suspendat Ego. Cu un design unitare si un stil definit exclusiv prin atentie la detalii si calitate ireprosabila a materialelor, vasele de toaleta, bideurile si lavoarele Kolo Ego sunt alegeri perfecte pen.
Vas Wc Suspendat Modo Rimfree Capac Inchidere Lenta - 3911

Vas Wc Suspendat Modo Rimfree Capac Inchidere Lenta. Gama cuprinde diferite dimensiuni si variante de lavoar, vas de toaleta, bideu, cada si mobilier baie.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Sertare Twins - 4283

Dulap Baza Lavoar Suspendat Sertare Twins. Cu Kolo Twins ai la dispozitie o varietate mare de dimensiuni pentru a putea gasi elementul care se va potrivi perfect in orice baie, indiferent de forma ei.
Set Vas Wc Suspendat Capac Softclose Bideu Nova Pro Rimfree - 4286

Set Vas Wc Suspendat Capac Softclose Bideu Nova Pro Rimfree. Astfel, indiferent de spatiul disponibil si de preferintele privitoare la design, ambientul dorit poate fi creat. Specificatii tehnice vas wc suspendat Kolo Nova PRO Rimfree Tehnologia inova.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Doua Sertare Twins - 4538

Dulap Baza Lavoar Suspendat Doua Sertare Twins. Cu Kolo Twins ai la dispozitie o varietate mare de dimensiuni pentru a putea gasi elementul care se va potrivi perfect in orice baie, indiferent de forma ei.
Dulap Coloana Suspendat Twins Soft Close - 4539

Dulap Coloana Suspendat Twins Soft Close. Cu Kolo Twins ai la dispozitie o varietate mare de dimensiuni pentru a putea gasi elementul care se va potrivi perfect in orice baie, indiferent de forma ei.
Dulap Suspendat Lavoar Modo Mdf - 4540

Dulap Suspendat Lavoar Modo Mdf. Gama cuprinde diferite dimensiuni si variante de lavoar, vas de toaleta, bideu, cada si mobilier baie.
Dulap Suspendat Lavoar Twins Mdf - 4584

Dulap Suspendat Lavoar Twins Mdf. Cu Kolo Twins ai la dispozitie o varietate mare de dimensiuni pentru a putea gasi elementul care se va potrivi perfect in orice baie, indiferent de forma ei.
Dulap Inalt Suspendat Twins Mdf - 4850

Dulap Inalt Suspendat Twins Mdf. Cu Kolo Twins ai la dispozitie o varietate mare de dimensiuni pentru a putea gasi elementul care se va potrivi perfect in orice baie, indiferent de forma ei.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina