PlusPlus.ro
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina

Mobilier Baie - Obiecte Sanitare - Cabine Dus - Produse Kolo

36 produse - Mobilier Baie - Obiecte Sanitare - Cabine Dus - Cazi Baie - Rezervoare Wc Kolo gasite. Selectie sortata dupa recomandare si pret.
<-- Click aici!
Setul de mobila sufragerie Desjo este ideal pentru camera de zi, sufragerie, sau dormitor. Este perfect pentru cei care cauta forme moderne, simple, dar cu solutii unicie. Avand culoarea stejarului se potriveste tendintelor actuale. Colectia se distinge vizual prin efecte 3D, dand impresia unei suprafete adanci.
Cabina Dus Semirotunda Cadita First - 6050

Cabina Dus Semirotunda Cadita First. Cu forme ergonomie materiale de cea mai buna calitate si sisteme create pentru a rezista i.
Vas Toaleta Suspendat Ego - 6576

Vas Toaleta Suspendat Ego. Pentru bai bine conturate cu linii puternice si ambient placut formele gamei ego complimen.
Mobilier Baza Suspendat Gri Stejar - 7257

Mobilier Baza Suspendat Gri Stejar. Atentia in crearea acestei serii a fost acordata designului conceptual pornind de la struc.
Dulap Coloana Alb Lucios - 7557

Dulap Coloana Alb Lucios. Cu un design simplu dar cuprinzator au un farmec aparte.
Dulap Suspendat Coloana Gri Stejar - 7934

Dulap Suspendat Coloana Gri Stejar. Atentia in crearea acestei serii a fost acordata designului conceptual pornind de la struc.
Dulap Suspendat Coloanat Gri Deschis - 7935

Dulap Suspendat Coloanat Gri Deschis. Atentia in crearea acestei serii a fost acordata designului conceptual pornind de la struc.
Dulap Coloana Suspendat Alb Lucios - 7936

Dulap Coloana Suspendat Alb Lucios. Atentia in crearea acestei serii a fost acordata designului conceptual pornind de la struc.
Mobilier Baza Suspendat Alb Lucios - 7994

Mobilier Baza Suspendat Alb Lucios. Atentia in crearea acestei serii a fost acordata designului conceptual pornind de la struc.
Lavoar Dublu Mobilier - 8485

Lavoar Dublu Mobilier. Atentia in crearea acestei serii a fost acordata designului conceptual pornind de la struc.
Mobilier Baza Alb Lucios Sertare - 8978

Mobilier Baza Alb Lucios Sertare. Se integreaza cu usurinta in baile moderne de mici si medii si se poate asorta cu orice ti.

Copyright 2019 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina