Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Electrocasnice - Produse Innovagoods

1 produse - Electrocasnice Innovagoods gasite. Plus inca 9 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.

Aer conditionat de nepretuit
Aparate de aer conditionat rezidentiale (pentru locuinte), comerciale (pentru suprafete mai mari) si sisteme multisplit (mai multe unitati interioare, conectate la o singura unitate exterioara).

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Uscator Rufe Electric Quick Easy - 18395

Este ideal pentru rufele delicate si dificil de calcat, minimalizand producerea cutelor.Este usor de asamblat si Uscator Rufe Electric Quick Easy.
Hamac Copii Suport Sand Crem - 18124

* Hamac Copii Suport Sand Crem.
Etajera Colt Baie Alb - 18143

* Numar usi 2. Etajera Colt Baie Alb.
Lustra Cinco Duo Negru - 18380

* Functioneaza cu becuri incandescente, LED, becuri fluorescente, tip E14, neincluse.Lungime cablu ajustabila. Lustra Cinco Duo Negru.
Aplica Perete Ailanto Vintage Galben Auriu - 18406

* Bec uri incluse nu.Tip de soclu E 27 .Putere maxima bec uri 100 W.Cablu ajustabil nu. Aplica Perete Ailanto Vintage Galben Auriu.
Aplica Perete Vintage Classic Dove Retro Gri Argintiu - 18579

* Functioneaza cu 1 bec cu soclu de tip E14, maximum 60W, neinclus. Produsul are finisaj cu aspect antichizat, pe baza Aplica Perete Vintage Classic Dove Retro Gri Argintiu.
Lustra Edison Galben Auriu Negru - 18603

* Functioneaza cu 5 becuri, neincluse.Tip de soclu E27.Putere maxima 60 W.IP 20 Lustra Edison Galben Auriu Negru.
Sal Dama Ruota Pashmina Plum Mov - 18634

* Marime universala. Sal Dama Ruota Pashmina Plum Mov.
Set Tavi Vigneron Crem - 18636

* Produsele au finisaj antichizat. Set Tavi Vigneron Crem.
Bancheta Crem - 18656

* Bancheta Crem.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina