Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, abonati-va la canalul nostru Telegram. (instalati mai intai aplicatia Telegram)

Suporturi Perii Wc - Produse Hypo

1 produse - Suporturi Perii Wc Hypo gasite. Plus inca 9 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.
Suport Perie Wc - 10701

Suport Perie Wc. Sistem de fixare fara gauri, pe podea.
Baterie Dus - 10556

* Baterie Dus. Extrem de robusta, design modern.
Baterie Cada - 10612

* Baterie Cada. Extrem de robusta, design clasic, elegant.
Baterie Lavoar Teava Rotativa - 10624

* Baterie Lavoar Teava Rotativa. Baratul Medical robust si rezistent este solutia tehnica ideala pentru spalarea chirurgicala a mainilor.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva - 3390

* Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva. Chiuveta este disponibila in mai multe culori, puteti alege de mai josa preferata! Chiuveta este realizata din magranit, un material compozit pe baza de granit si cuart si care are o duritat.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva Ovala - 3554

* Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva Ovala. Chiuveta este disponibila in mai multe culori, puteti alege de mai josa preferata! Chiuveta este realizata din magranit, un material compozit pe baza de granit si cuart si care are o duritat.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva Picurator - 4609

* Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva Picurator. Chiuveta este disponibila in mai multe culori, puteti alege de mai josa preferata! Chiuveta este realizata din magranit, un material compozit pe baza de granit si cuart si care are o duritat.
Bara Sustinere Fixare Pardoseala Persoane Dizabilitati - 4873

* Bara Sustinere Fixare Pardoseala Persoane Dizabilitati. Este conceputa in special pentru sprijinul persoanelor varstnice sau cu dizabilitati in baie zona toaletei este prevazuta cu suport pentru hartie igienica.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva Rotunda - 5367

* Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva Rotunda. Chiuveta este disponibila in mai multe culori, puteti alege de mai josa preferata! Chiuveta este realizata din magranit, un material compozit pe baza de granit si cuart si care are o duritat.
Baterie Bideu - 10254

* Baterie Bideu. Extrem de robusta, cu design modern.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina