Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Motocoase - Motosape Motocultoare - Produse Grillo

36 produse - Motocoase - Motosape Motocultoare Grillo gasite. Selectie sortata dupa recomandare si pret.
MeWe
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe. Sau urmariti-ne pe Telegram.
Motocultor Motor Lombardini - 70

Motocultor Motor Lombardini. Motocultor g110df 15ld440 70cm motor lombardini 11 hp motor lombardini tip: diesel, un cilindru, 4 timpi, racire cu aer model: 15 ld 440 capacitate cilindrica: 442 cm 3 putere maxima: 11 hp .
Motocositoare Motor Honda - 76

Motocositoare Motor Honda. Transmisie: profesionala, In baie de ulei bara de taiere: 127 cm sp iarba dispozitive de siguranta: - maneta de ambreiaj cu dubla actionare si debreiere in cazul pierderii controlului asupra.
Motocultor Lombardini - 101

Motocultor Lombardini. Priza de putere: independenta de cutia de viteze, 965 rpm cu motorul la 3600 rpm ghidonul: reglabil in lateral si in inaltime; rotire la 180 roti motoare: pneumatice 5.00” – 10”, regla.
Motocositoare Honda - 106

Motocositoare Honda. Transmisie: profesionala, In baie de ulei bara de taiere: 127 cm sf paie dispozitive de siguranta: - maneta de ambreiaj cu dubla actionare si debreiere in cazul pierderii controlului asupra .
Motocositoare Motor Honda - 107

Motocositoare Motor Honda. Transmisie: profesionala, In baie de ulei bara de taiere: 127 cm sp iarba dispozitive de siguranta: - maneta de ambreiaj cu dubla actionare si debreiere in cazul pierderii controlului asupra.
Motocositoare - 114

Motocositoare. Transmisie: profesionala, In baie de ulei bara de taiere: 127 cm sf paioase sausp iarba dispozitive de siguranta: maneta de ambreiaj cu dubla actionare si debreiere in cazul pierderii contro.
Motocositoare - 115

Motocositoare. Transmisie: profesionala, In baie de ulei bara de taiere: 144 cm sf paioase dispozitive de siguranta: maneta de ambreiaj cu dubla actionare si debreiere in cazul pierderii controlului asupra.
Motocultor Motor Honda - 135

Motocultor Motor Honda. Motocultor g110df gx390 70cm motor honda 13hp motor honda tip: ohv, un cilindru, 4 timpi, racire cu aer model: gx 390 filtru de aer: in baie de ulei capacitate cilindrica: 389 cm 3 putere ma.
Motocositoare Honda - 136

Motocositoare Honda. Transmisie: profesionala, In baie de ulei bara de taiere: 127 cm sf paioase dispozitive de siguranta: maneta de ambreiaj cu dubla actionare si debreiere in cazul pierderii controlului asupra.
Motocositoare Honda - 137

Motocositoare Honda. Transmisie: profesionala, In baie de ulei bara de taiere: 127 cm sp iarba dispozitive de siguranta: maneta de ambreiaj cu dubla actionare si debreiere in cazul pierderii controlului asupra m.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina