Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a fi la curent cu ultimele promotii, alatura-te grupului nostru pe Facebook, urmareste-ne pe Pinterest sau Twitter

Cabine Dus - Produse Glass

8 produse - Cabine Dus Glass gasite. Plus inca 2 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.
Cabina Dus Semirotunda Usi Glisante - 1644

Cabina Dus Semirotunda Usi Glisante. L = 80 h = 195 grosime sticla = 6 reglabila intre 865 890.
Sistem Usa Pliabila Dus - 1868

Sistem Usa Pliabila Dus. Profile crom lucios, panouri sticla securizata transparenta, maner interior exterior.
Cabina Dus Patrata Usi Glisante - 1982

Cabina Dus Patrata Usi Glisante. L = 80 h = 195 grosime sticla = 6 reglabila intre 765 790.
Cadita Dus Dreptunghiulara - 4755

Cadita Dus Dreptunghiulara. Acrylul, un material durabil, cu suprafata lucioasa, usor de curatat, utilizat in baie de peste 30 de ani, este combinat cu o poliester ranforsat cu fibra de sticla, rezultand astfel un prod.
Cadita Dus Patrata - 6529

Cadita Dus Patrata. Acrylul, un material durabil, cu suprafata lucioasa, usor de curatat, utilizat in baie de peste 30 de ani, este combinat cu o poliester ranforsat cu fibra de sticla, rezultand astfel un prod.
Cadita Dus Dreptunghiulara - 9210

Cadita Dus Dreptunghiulara. Cadita quickr este foarte usoara si este realizata din acryl rezistent la uv, rezistent la zgarieturi, usor de curatat si are inaltimea de 30.
Cadita Dus Patrata - 9389

Cadita Dus Patrata. Cadita quickr este foarte usoara si este realizata din acryl rezistent la uv, rezistent la zgarieturi, usor de curatat si are inaltimea de 30.
Cadita Dus Semirotunda - 9390

Cadita Dus Semirotunda. Cadita quickr este foarte usoara si este realizata din acryl rezistent la uv, rezistent la zgarieturi, usor de curatat si are inaltimea de 30.
Suport Perie Wc - 9968

* Suport Perie Wc. Accesoriile de baie din gama rebecca se definesc printr un design vintage si accente originale, rafinate.
Suport Prosop Orange - 9993

* Suport Prosop Orange. Sistem fix, cu prindere pe perete, in doua puncte.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina