Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, abonati-va la canalul nostru Telegram. (instalati mai intai aplicatia Telegram)

Scule Oscilante - Polizoare - Masini Gaurit - Produse Fein

28 produse - Scule Oscilante - Polizoare - Masini Gaurit - Masini Gaurit Talpa Magnetica - Masini Polisat Fein gasite. Selectie sortata dupa recomandare si pret.
Masina Gaurit Talpa Magnetica - 462

Masina Gaurit Talpa Magnetica. Extrem de mic si de uaor Pentru spaaii De lucru inguste si greu accesibile - si pe verticala Si deasupra capului - datorita Inalaimii Constructive de 169 mm.
Masina Gaurit Talpa Electromagnetica - 692

Masina Gaurit Talpa Electromagnetica. Motor cu turaaie Stabila, Pentru gauriri Exigente cu carota.
Masina Talpa Electromagnetica - 991

Masina Talpa Electromagnetica. Extrem de compacta, Cu o greutate utila Perfecta Pentru lucrarile La si in condiaii De spaaiu Ingust.
Set Instalatii Incalzire Sanitare - 1177

Set Instalatii Incalzire Sanitare. Acumulator supercut performant, special pentru instalaaii De incalzire Sanitare.
Supercut Reconditionarea Rosturilor - 1231

Supercut Reconditionarea Rosturilor. Calitate si stabilitate superioare datorita Utilizarii Rulmenailor Cu bile ace, precum si a motorului si angrenajului proiectate pentru utilizari Indelungate si solicitari Mari.
Masina Oscilanta Pneumatica Parbrize - 1311

Masina Oscilanta Pneumatica Parbrize. Parbrize, 20000osc min, 2x1,6º, in geanta de scule performanta scula Oscilanta Cu aer comprimat pentru domeniul transporturilor.
Supercut Lucrari Geamgii Instal Ferestere - 1372

Supercut Lucrari Geamgii Instal Ferestere. Min cablu cu atecher” 5 m greutateconformepta: 1,45 kg sistem de prindere scula: Quickin set livrare 1 buc.
Supercut Set Interior Lucrari Tamplarie - 1373

Supercut Set Interior Lucrari Tamplarie. Calitate si stabilitate superioare datorita Utilizarii Rulmenailor Cu bile ace, precum si a motorului si angrenajului proiectate pentru utilizari Indelungate si solicitari Mari.
Set Lustruit Ambarcatiuni - 1541

Set Lustruit Ambarcatiuni. Fein powerpolisher wpo 14-15 e cu capac cu maner ai, suplimentar, cu maner lateral antivibraaii, intr-o geanta Robusta din material plastic 1 buc.
Masina Insurubat Impact - 1647

Masina Insurubat Impact. Pentru inaurubari Universale incl.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina