Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Polizoare - Masini Insurubat - Scule Oscilante - Produse Fein

71 produse - Polizoare - Masini Insurubat - Scule Oscilante - Masini Gaurit - Masini Polisat Fein gasite. Selectie sortata dupa recomandare si pret.

Gadgeturi, jucarii durabil
Gadget-uri, jucarii, ceasuri, cosmetice, electronice, electrocasnice, accesorii animale de companie, accesorii telefoane si alte accesorii la cele mai accesibile preturi.

MeWe
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe. Sau urmariti-ne pe Telegram. MeWe este cea mai buna retea de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame. Telegram este cea mai buna aplicatie de tip messenger, mesagerie instanta in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Masina Gaurit Talpa Electromagnetica Kbb - 519

Masina de gaurit cu talpa electromagnetica FEIN KBB 60 Masina de gaurit cu stand electromagnetic, gaurire in metal Masina Gaurit Talpa Electromagnetica Kbb.
Masina Gaurit Talpa Magnetica Kbc - 1040

FEIN KBC 35 - Masina de gaurit cu talpa magnetica pt spatii mici h=169mm Masina de gaurit cu stand electromagnetic Masina Gaurit Talpa Magnetica Kbc.
Masina Gaurit Talpa Electromagnetica Kbb - 1539

Masina de gaurit cu talpa electromagnetica FEIN KBB 38 Masina de gaurit cu stand electromagnetic, gaurire in metal Masina Gaurit Talpa Electromagnetica Kbb.
Masina Talpa Electromagnetica Kbb - 2125

Masina cu talpa electromagnetica FEIN KBB 30 Masina de gaurit cu stand electromagnetic, gaurire in metal pana la Masina Talpa Electromagnetica Kbb.
Mshy Polizor Drept Rot Min - 2189

Polizor drept pentru lucrari grele de polizare si debitare. Turatie conceputa pentru utilizarea discurilor abrazive Mshy Polizor Drept Rot Min.
Mshy Polizor Drept Rot Min - 2318

MShy 648-1 Z Polizor drept 6 000 rot/min Polizor drept de mare putere pentru prelucrarea otelului inoxidabil. Polizor Mshy Polizor Drept Rot Min.
Afsc Li Ion Ah Set Instalatii Incalzire Sanitare - 2456

Fein AFSC18, Li-Ion, 3Ah - Set instalatii de incalzire/sanitare Cel mai performant sistem pentru amenajari si renovari, Afsc Li Ion Ah Set Instalatii Incalzire Sanitare.
Msh Polizor Drept Rot Min - 2541

Polizor drept de mare putere pentru constructia sculelor si a matritelor cu turatie medie. Ax principal cu multiple Msh Polizor Drept Rot Min.
Supercut Fsc Q Set Reconditionarea Rosturilor - 2584

Cel mai performant sistem pentru lucrari de amenajare si renovare, echipat cu o gama de accesorii speciale pentru Supercut Fsc Q Set Reconditionarea Rosturilor.
Set Profesional Reparatii Inlocuiri Ferestre - 2658

Cel mai performant sistem pentru amenajari si renovari, echipat cu o gama de accesorii speciale pentru demontarea Set Profesional Reparatii Inlocuiri Ferestre.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina