Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina
Pentru a fi la curent cu ultimele promotii, alatura-te grupului nostru pe Facebook, urmareste-ne pe Pinterest sau Twitter

Motocoase - Motosape Motocultoare - Produse Eurosystems

3 produse - Motocoase - Motosape Motocultoare Eurosystems gasite. Plus inca 7 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.
Motocositioare Frontala - 1098

Motocositioare Frontala. Motocositioare frontala mnf502_b&s + cadou set de protectie manusi, ochelari protectie motorizare briggs&stratton seria 625 sistem facil de conectare a accesoriilor frontale maner reglabil t.
Motocoasa - 1157

Motocoasa. Motocoasa pe benzina m85 motor: briggs & stratton capacitate cilindrica: 190 cm³ tip: 4 timpi, racit Cu aer putere: 5 cp laaime De lucru: 87 cm racire: aer pornire: manuala, La sfoara Numar.
Motocultor Evo - 1565

Motocultor Evo. Motocultor 750 mm e5-evo + cadou set de protectie motorizare honda gx160 autopropulsanta, 1 treapta de viteza innainte si 1 viteza inapoi maner reglabil accesorii optionale la cerere pinten .
Aspirator Multifunctional - 8301

* Aspirator Multifunctional. Dotat cu perii speciale, cu un container de plastic de 20 de litri cat si cu un filtru plat pliat.
Polizor Unghiular - 8471

* Polizor Unghiular. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigura Si confort ridicat in utilizare.
Foaie Abraziva Saphir - 8479

* Foaie Abraziva Saphir. Caracteristici noi si disponibile la fiecare masina.
Freza Sanfrenat - 8596

* Freza Sanfrenat. Caracteristici noi si disponibile la fiecare masina.
Polizor Unghiular - 8707

* Polizor Unghiular. Disc abraziv 125 mm diam.
Sistem Comanda La Distanta - 9164

* Sistem Comanda La Distanta. Puncte forte si avantaje pornirea aspiratorului mobil cu sistemul de comanda De la distanaa Direct la furtunul de aspirare ideal pentru lucrari De curatare intermediare - fara sa Fie necesar.
Mai Compactor - 178

* Mai Compactor. Min greutate: 64 kg.

Copyright 2019-2020 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina