PlusPlus.ro
Plus.ro - Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale selectate si recomandate pentru casa si gradina

Cazane - Produse Elmec

2 produse - Cazane Elmec gasite. Plus inca 8 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.
<-- Click aici!
Descopera dormitorul visurilor tale. O selectie inedita de paturi pentru dormitor, noptiere si dulapuri pentru depozitare. Stilurile minimalist, modern, tineresc, futurist sau elegant. Masute de toaleta, cufere pentru depozitare, oglinzi si piese modulare. Mobilier, articole de casa, accesorii, mobilier de baie, la preturi avantajoase. Mobila si accesorii pentru toate spatiile de locuit.
Kit Arzator Peleti - 646

Kit Arzator Peleti. Pentru cazanele din gama romstal, model vision otel cu ventilator 34clv%, am adus in gama .
Kit Arzator Peleti Cazan Otel - 20884

Kit Arzator Peleti Cazan Otel. Flansa de adaptare/conectare, pentru arzatorul de 50 kw si cazanul vision de otel cu venti.
Pachet Centrala Termica - 35

* Pachet Centrala Termica. Microcentrala murala in condensatie functioneaza pe combustibil gazos si este utilizata pe.
Pompa Caldura Aer Apa Split Incalzire Racire Reversibila - 38

* Pompa Caldura Aer Apa Split Incalzire Racire Reversibila. Pompa de caldura, foloseste aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic apa, c.
Pompa Caldura Aer Apa Incalzire Racire Reversibila Dc Inverter - 42

* Pompa Caldura Aer Apa Incalzire Racire Reversibila Dc Inverter. Manometru de joasa presiune presostat de joasa presiune compresor 1x scroll schimbator de .
Pompa Caldura Sol Apa Standard Incalzire Racire Reversibila - 46

* Pompa Caldura Sol Apa Standard Incalzire Racire Reversibila. Manometru de joasa presiune presostat de joasa presiune compresor 1xscroll schimbator de c.
Cazan Peleti Incalzire Centralizata Otel Compact - 57

* Cazan Peleti Incalzire Centralizata Otel Compact. Acesta devine punctul de focalizare al intregii instalatii de incalzire, fiind usor de int.
Unitate Interna Cylinder Unit - 70

* Unitate Interna Cylinder Unit. Unitatea interna compacta contine: schimbator de caldura freon/apa pompa de circulatie ele.
Cazan Peleti Incalzire Otel - 73

* Cazan Peleti Incalzire Otel. Componente : arazator cu functionare pe peleti, cu element de aprindere ceramic si siguran.
Soba Semineu Incalzire Centralizata Otel Alb Plita Cuptor - 85

* Soba Semineu Incalzire Centralizata Otel Alb Plita Cuptor. Poate fi folosita in instalatii de incalzire cu ajutorul corpurilor de incalzire sau ca se.

Copyright 2019 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina