Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Canapele - Coltare - Fotolii - Produse Artie

6 produse - Canapele - Coltare - Fotolii Artie gasite. Plus inca 4 produse (*). Selectie sortata dupa recomandare si pret.

Saltea bun
Toate tipurile de saltele marca Latex satisfac pe deplin nevoia noastra de confort. Corpul este relaxat la maximum, coloana vertebrala are suport pe toata lungimea sa, miscarile corpului nostru sunt libere. Saltelele Latex asigura suport diferentiat pentru diferitele parti ale corpului.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Coltar Stanga Papira Albastru - 2607

Include 2 perne decorative. Coltar Stanga Papira Albastru.
Coltar Dreapta Nordic Gri Argintiu - 2940

Include 2 perne decorative. Coltar Dreapta Nordic Gri Argintiu.
Fotoliu Papira Gri Argintiu - 3901

Include 1 perna decorativa Fotoliu Papira Gri Argintiu.
Canapea Mapa Gri Argintiu - 4101

Include 4 perne decorative. Canapea Mapa Gri Argintiu.
Canapea Frido Gri Argintiu - 4102

Include 4 perne decorative. Canapea Frido Gri Argintiu.
Canapea Frido Gri Argintiu - 4324

Include 4 perne decorative. Canapea Frido Gri Argintiu.
Masuta Dressing Alb - 14235

* Masuta Dressing Alb.
Candelabru Valeria Gri Argintiu - 15036

* Functioneaza cu 6 becuri cu soclu de tip E14, maximum 40W, neincluse.Dimensiunile afisate sunt ale abajurului.Inaltime Candelabru Valeria Gri Argintiu.
Lampadar Bendina Alb Alb - 15041

* Functioneaza cu 1 bec cu soclu de tip E27, maximum 60W, neinclus.Lungime cablu 80 cm.Lampadarul este prevazut cu Lampadar Bendina Alb Alb.
Covor Multicolor - 15569

* Covor Multicolor.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina