Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Obiecte sanitare si pardoseli baie

Lavoare, vase WC, bideuri, pisoare, si accesorii pentru baie. Obiecte sanitare de calitate pentru baia visurilor tale.
Obiecte sanitare
Gresie, mozaic, faianta, decor perete.
Pardoseli
Lavoare dreptunghiulare si rotunde, vase WC monobloc sau suspendate, rezervoare si capace WC cu inchidere lenta, bideuri suspendate si cu sistem de prindere fara capac, lavoare compacte sau cu montaj pe blat sau pe mobilier, pisoare ceramice, masti frontale cada, paravane si picioare reglabile pentru cazi, oglinzi cu iluminat.
Obiecte sanitare Gala

Reduceri februarie
Reduceri februarie pana la 70%, la o gama larga de produse, printre care seturi mobilier, articole pentru scoala, canapele si coltare, fotolii, covoare, mobilier de copii, articole pentru bucatarie - gatire si servire, organizarea casei, perdele si draperii.

MeWe
Pentru a primi notificari despre cele mai noi oferte si promotii, adaugati-ne ca contact pe reteaua de socializare MeWe. Sau urmariti-ne pe Telegram. MeWe este cea mai buna retea de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame. Telegram este cea mai buna aplicatie de tip messenger, mesagerie instanta in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.

Gasesti aici o gama variata de articole pentru baia ta.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Maro Gri Citterio Sertare Stanga

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Suspendat Maro Gri Citterio Sertare Stanga.
Set Mobilier Baie Madera Grafit Stejar

Maderan Pal MDF Sticlan Grafit Stejarn Mobileaza ti baia cu cele mai noi si indraznete colectii, intr o combinatie unica de nuante si stiluri ce va asigura spatiul si functionalitatea Set Mobilier Baie Madera Grafit Stejar.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Bej Citterio Sertar Stanga Sau Dreapta

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Suspendat Bej Citterio Sertar Stanga Sau Dreapta.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Maro Gri Citterio Sertar Stanga Sau Dreapta

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Suspendat Maro Gri Citterio Sertar Stanga Sau Dreapta.
Set Dulap Suspendat Gloria Mdf Gri Lavoar Kerrock Alb Negru

Set premium compus din mobilier cu 2 sertare, 100 x 52 cm lavoar semiincastrat in blat, interior alb mat, exterior negru mat mobilier cu doua sertare generoase montaj suspendat sertare Set Dulap Suspendat Gloria Mdf Gri Lavoar Kerrock Alb Negru.
Dulap Baza Lavoar Blat Variform Alb Sertare

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Blat Variform Alb Sertare.
Dulap Baza Lavoar Blat Variform Negru Sertare

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Blat Variform Negru Sertare.
Dulap Baza Lavoar Blat Variform Nuc Sertare

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Blat Variform Nuc Sertare.
Dulap Baie Suspendat Bej Citterio Usa

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Suspendat Bej Citterio Usa.
Dulap Baie Suspendat Maro Gri Citterio Usa

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Suspendat Maro Gri Citterio Usa.
Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Alb Myday Sertar

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Alb Myday Sertar.
Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Tau Myday Sertar

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Tau Myday Sertar.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Alb Acanto Sertare

Colectia acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Baza Lavoar Suspendat Alb Acanto Sertare.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Gri Nisip Acanto Sertare

Colectia acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Baza Lavoar Suspendat Gri Nisip Acanto Sertare.
Dulap Baza Lavoar Suspendat Negru Acanto Sertare

Colectia acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Baza Lavoar Suspendat Negru Acanto Sertare.
Set Mobilier Baie Bahama Mint

Bahama Mint Pal MDF Ceramica Oglindan Verde Mintn Mobileaza ti baia cu cele mai noi si indraznete colectii, intr o combinatie unica de nuante si stiluri ce va asigura spatiul si functionalitatea Set Mobilier Baie Bahama Mint.
Dulap Baie Oglinda Bej Citterio Raft

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Oglinda Bej Citterio Raft.
Dulap Baie Oglinda Maro Gri Citterio Raft

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baie Oglinda Maro Gri Citterio Raft.
Set Dulap Suspendat Gloria Mdf Gri Lavoar Kerrock Alb

Set premium compus din mobilier cu 2 sertare, 70 x 52 cm lavoar semiincastrat in blat, din kerrock, interior-exterior alb mat mobilier cu doua sertare generoase montaj suspendat sertare Set Dulap Suspendat Gloria Mdf Gri Lavoar Kerrock Alb.
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led Acanto Usi

Colectia acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led Acanto Usi.
Dulap Inalt Suspendat Alb Acanto Sertare

Colectia acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Inalt Suspendat Alb Acanto Sertare.
Dulap Inalt Suspendat Gri Nisip Acanto Sertare

Colectia acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Inalt Suspendat Gri Nisip Acanto Sertare.
Dulap Inalt Suspendat Negru Acanto Sertare

Colectia acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Inalt Suspendat Negru Acanto Sertare.
Dulap Baza Lavoar Incorporat Stanga Suspendat Alb Myday Sertar

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Incorporat Stanga Suspendat Alb Myday Sertar.
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Alb Myday Sertar

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Alb Myday Sertar.
Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Tau Myday Sertar

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Incorporat Suspendat Tau Myday Sertar.
Dulap Inalt Suspendat Alb Myday Usa

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Inalt Suspendat Alb Myday Usa.
Dulap Inalt Suspendat Tau Myday Usa

o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Inalt Suspendat Tau Myday Usa.
Dulap Baza Lavoar Blat Suspendat Alb Sifon Dreapta Xeno Sertare

Cu experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874 geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Blat Suspendat Alb Sifon Dreapta Xeno Sertare.
Dulap Baza Lavoar Blat Suspendat Alb Sifon Stanga Xeno Sertare

Cu experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874 geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Blat Suspendat Alb Sifon Stanga Xeno Sertare.
Dulap Baza Lavoar Blat Suspendat Greige Sifon Dreapta Xeno Sertare

Cu experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874 geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Blat Suspendat Greige Sifon Dreapta Xeno Sertare.
Dulap Baza Lavoar Blat Suspendat Greige Sifon Stanga Xeno Sertare

Cu experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874 geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta Dulap Baza Lavoar Blat Suspendat Greige Sifon Stanga Xeno Sertare.
Dulap Inalt Suspendat Gloria Mdf Gri X

Specificatii tehnice dulap inalt suspendat cu usa si sertare kolpasan gloria 150 cm un produs de design fabricat de kolpasan, slovenia dulap inalt suspendat cu 1 usa si 2 sertare; sertare Dulap Inalt Suspendat Gloria Mdf Gri X.
Set Mobilier Baie Manhattan Grey

Manhattan Greyn Pal MDF Metal Ceramica Oglindan Gri Negru Mobileaza ti baia cu cele mai noi si indraznete colectii, intr o combinatie unica de nuante si stiluri ce va asigura spatiul Set Mobilier Baie Manhattan Grey.
Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led Acanto Usi

Colectia acanto este definita de designul in linii clare si elegante care ofera posibilitati variate de combinare a elemntelor pentru obtinerea unei amenajari personalizate a baii Dulap Oglinda Suspendat Iluminare Led Acanto Usi.
Dulap Oglinda Suspendat Option Plus Reflectorizant Usi

Geberit option si geberit option plus sunt oglinzi si dulapuri cu oglinda care au iluminare Dulap Oglinda Suspendat Option Plus Reflectorizant Usi.
Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Alb Sertare

Linii subtile si functionalitate maxima sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei geberit smyle Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Alb Sertare.
Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Nuc Sertare

Linii subtile si functionalitate maxima sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei geberit smyle Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Nuc Sertare.
Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Gri Nisip Sertare

Linii subtile si functionalitate maxima sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei geberit smyle Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Gri Nisip Sertare.
Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Negru Sertare

Linii subtile si functionalitate maxima sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei geberit smyle Dulap Baza Lavoar Dublu Suspendat Smyle Square Negru Sertare.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.