Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Textile hoteliere pentru uz casnic

Lenjerii de pat, prosoape, halate de baie, perne si pilote, luxury embroidery. Articole premium si de lux, executate in atelier propriu. Personalizare prin dimensiuni custom, alegerea culorilor broderiei, personalizare cu monograme.
Lenjerii de pat, prosoape, halate de baie, perne si pilote

Gasesti aici o gama variata de lenjerii pat pentru dormitorul tau.
Pat Tapitat Stofa Emma Gri Inchis Lenjerie Bonus

Simplu dar versatil, patul Emma Gri inchis se integreaza perfect in dormitorul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care Pat Tapitat Stofa Emma Gri Inchis Lenjerie Bonus.
Pat Tapitat Stofa Cydney Velvet Gri Lenjerie Bonus

Culoare tapiterie Grin Patul Cydney imbina perfect accentele nordice cu materialele premium si stilul modern. Acesta defineste decorul dormitorului tau si ii confera o nota de eleganta Pat Tapitat Stofa Cydney Velvet Gri Lenjerie Bonus.
Pat Tapitat Stofa Maurizio Velvet Gri Lenjerie Bonus

Patul Maurizio imbina perfect accentele nordice cu materialele premium si stilul modern. Acesta defineste decorul dormitorului tau si ii confera o nota de eleganta prin imbinarea simplitatii Pat Tapitat Stofa Maurizio Velvet Gri Lenjerie Bonus.
Set Lenjerie Patut Bebe Baby White

Set lenjerie pentru patut bebe 9 piese Baby White, 70 x 130 cmn 100% Bumbacn Alb Setul de lenjerie pentru patuturi este confectionat din bumbac extrem de delicat, garantand un confort Set Lenjerie Patut Bebe Baby White.
Set Lenjerie Patut Bebe Natura Baby

Set lenjerie pentru patut bebe 9 piese Natura Baby, 80 x 130 cmn 100% Bumbacn Multicolorn Setul de lenjerie pentru patuturi este confectionat din bumbac extrem de delicat, garantand Set Lenjerie Patut Bebe Natura Baby.
Set Lenjerie Patut Bebe Romantic Baby

Set lenjerie pentru patut bebe 9 piese Roamtic Baby, 80 x 130 cmn 100% Bumbacn Alb Rosen Setul de lenjerie pentru patuturi este confectionat din bumbac extrem de delicat, garantand Set Lenjerie Patut Bebe Romantic Baby.
Set Lenjerie Patut Bebe Safari Natura

Set lenjerie pentru patut bebe 9 piese Safari Natura, 80 x 130 cmn 100% Bumbacn Multicolorn Setul de lenjerie pentru patuturi este confectionat din bumbac extrem de delicat, garantand Set Lenjerie Patut Bebe Safari Natura.
Lenjerie Pat King Satin Bride Powder Roz

Aceasta lenjerie de pat cu imprimeu floral este ideala pentru a conferi o nota de prospetime si delicatete oricarui dormitor.Fetele de perna au sistem de inchidere tip plic.Cearsaful Lenjerie Pat King Satin Bride Powder Roz.
Set Lenjerie Patut Bebe Baby Cotton Alb Albastru

Set lenjerie pentru patut bebe 9 piese Baby Cotton, 80 x 130 cmn 100% Bumbacn Alb Albastru deschis Setul de lenjerie pentru patuturi este confectionat din bumbac extrem de delicat, Set Lenjerie Patut Bebe Baby Cotton Alb Albastru.
Set Lenjerie Patut Bebe Baby Girl

Set lenjerie pentru patut bebe 9 piese Baby Girl, 80 x 130 cmn 100% Bumbacn Rozn Setul de lenjerie pentru patuturi este confectionat din bumbac extrem de delicat, garantand un confort Set Lenjerie Patut Bebe Baby Girl.
Set Lenjerie Patut Bebe Baby Boy

Set lenjerie pentru patut bebe 9 piese Baby Boy, 75 x 115 cmn 100% Bumbacn Multicolorn Setul de lenjerie pentru patuturi este confectionat din bumbac extrem de delicat, garantand un Set Lenjerie Patut Bebe Baby Boy.
Lenjerie Pat Bumbac Satinat Premium Perla Alb Roz

100% BUMBACn Alb Rozn Asternuturile potrivite au puterea de a modifica intreg aspectul dormitorului. Rolul estetic ofera o ambianta placuta, in ton cu atmosfera relaxanta din orice Lenjerie Pat Bumbac Satinat Premium Perla Alb Roz.
Lenjerie Pat King Ranforce Extra Emboss Crem Multicolor

Lenjerie Pat King Ranforce Extra Emboss Crem Multicolor.
Lenjerie Pat King Satin Premium Embroided Dark Blue Albastru

Lenjerie Pat King Satin Premium Embroided Dark Blue Albastru.
Lenjerie Pat King Ranforce Extra Emboss Gri Argintiu Multicolor

Lenjerie Pat King Ranforce Extra Emboss Gri Argintiu Multicolor.
Lenjerie Pat King Satin Delight Alb

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsele vizate sunt cele mentionate in set. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi. Fetele de perna au sistem de inchidere de tip plic. Lenjerie Pat King Satin Delight Alb.
Lenjerie King Damasc Satinat

Lenjerie king damasc satinat, gramaj 150 gr/mpAdauga o nota de eleganta caminului tau cu lenjeriile din damasc satinat alb.Confectionate dintr-un damasc fin, 100% mercerizat si sanforizat, Lenjerie King Damasc Satinat.
Lenjerie King Percale

Cu lenjeriile de pat Guest Boutique din linia Percale, vei avea parte de un somn usor si vise placute, ca in vremea copilariei. Tesatura materialului este foarte strânsa, dand un luciu Lenjerie King Percale.
Lenjerie Pat King Satin Mehves Alb

Aceasta lenjerie de pat monocroma este ideala pentru a conferi o nota de eleganta oricarui dormitor.Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi. Fetele de perna au sistem Lenjerie Pat King Satin Mehves Alb.
Lenjerie Matrimoniala Damasc Satinat

Rasfat de 5 stele chiar la tine acasa Adauga o nota de eleganta caminului tau cu lenjeriile din damasc satinat alb. Confectionate dintr-un damasc fin, 100% mercerizat si sanforizat, Lenjerie Matrimoniala Damasc Satinat.
Lenjerie Matrimoniala Percale

Cu lenjeriile de pat Guest din linia Percale, vei avea parte de un somn usor si vise placute, ca in vremea copilariei. Tesatura materialului este foarte strânsa, dand un luciu i o Lenjerie Matrimoniala Percale.
Lenjerie Pat King Satin Alisa Verde

Aceasta lenjerie de pat cu imprimeu oriental este ideala pentru a conferi o nota de eleganta si rafinament oricarui dormitor.Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi. Lenjerie Pat King Satin Alisa Verde.
Lenjerie Pat King Extra Satin Elegant Multicolor

Lenjerie Pat King Extra Satin Elegant Multicolor.
Lenjerie Pat King Satin Taylor Claret Red Rosu

Aceasta lenjerie de pat cu imprimeu oriental este ideala pentru a aduce o nota de eleganta si rafinament oricarui dormitor.Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.Fetele Lenjerie Pat King Satin Taylor Claret Red Rosu.
Lenjerie Dubla Damasc Satinat

Rasfat de 5 stele chiar la tine acasa Adauga o nota de eleganta caminului tau cu lenjeriile din damasc satinat alb. Confectionate dintr-un damasc fin, 100% mercerizat si sanforizat, Lenjerie Dubla Damasc Satinat.
Lenjerie Dubla Percale

Cu lenjeriile de pat Guest din linia Percale, vei avea parte de un somn usor si vise placute, ca in vremea copilariei. Tesatura materialului este foarte strânsa, dand un luciu i o Lenjerie Dubla Percale.
Lenjerie Pat King Satin Elegant Alb Alb

Aceasta lenjerie de pat monocroma este ideala pentru a conferi o nota de eleganta oricarui dormitor.Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.Fetele de perna au sistem Lenjerie Pat King Satin Elegant Alb Alb.
Lenjerie Pat King Satin Damask Stone Gri Argintiu

Sistem de inchidere a pernelor tip plic. Sistem de inchidere a cearsafului de pilota nasturi. Lenjerie Pat King Satin Damask Stone Gri Argintiu.
Lenjerie Pat King Satin Cappuccino Cream Crem

Aceasta lenjerie de pat cu imprimeu romantic este ideala pentru a crea o atmosfera intima si confortabila.Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.Fetele de perna au sistem Lenjerie Pat King Satin Cappuccino Cream Crem.
Lenjerie Pat King Satin Sarmasik Stone

Fetele de perna au sistem de inchidere tip plic.Cearsaful pentru pilota are sistem de inchidere cu nasturi. Lenjerie Pat King Satin Sarmasik Stone.
Lenjerie Single Damasc Satinat

Adauga o nota de eleganta caminului tau cu lenjeriile din damasc satinat alb. Confectionate dintr-un damasc fin, 100% mercerizat si sanforizat, aceste lenjerii au un aspect lucios, Lenjerie Single Damasc Satinat.
Lenjerie Single Percale

Cu lenjeriile de pat Guest din linia Percale, vei avea parte de un somn usor si vise placute, ca in vremea copilariei. Tesatura materialului este foarte strânsa, dand un luciu i o Lenjerie Single Percale.
Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Circles

Lenjerie de pat matrimonial, fabricata cu tesatura Crepe din fibra naturala 100% bumbac de calitate. Lenjeria este disponibila cu imprimeuri florale delicate, cu motive geometrice indraznete, Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Circles.
Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Embroidery

Lenjerie de pat matrimonial, fabricata cu tesatura Crepe din fibra naturala 100% bumbac de calitate. Lenjeria este disponibila cu imprimeuri florale delicate, cu motive geometrice indraznete, Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Embroidery.
Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Galaxy

Lenjerie de pat matrimonial, fabricata cu tesatura Crepe din fibra naturala 100% bumbac de calitate. Lenjeria este disponibila cu imprimeuri florale delicate, cu motive geometrice indraznete, Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Galaxy.
Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Gardenia

Lenjerie de pat matrimonial, fabricata cu tesatura Crepe din fibra naturala 100% bumbac de calitate. Lenjeria este disponibila cu imprimeuri florale delicate, cu motive geometrice indraznete, Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Gardenia.
Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Libelule

Lenjerie de pat matrimonial, fabricata cu tesatura Crepe din fibra naturala 100% bumbac de calitate. Lenjeria este disponibila cu imprimeuri florale delicate, cu motive geometrice indraznete, Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Libelule.
Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Minimal

Lenjerie de pat matrimonial, fabricata cu tesatura Crepe din fibra naturala 100% bumbac de calitate. Lenjeria este disponibila cu imprimeuri florale delicate, cu motive geometrice indraznete, Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Minimal.
Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Poppy

Lenjerie de pat matrimonial, fabricata cu tesatura Crepe din fibra naturala 100% bumbac de calitate. Lenjeria este disponibila cu imprimeuri florale delicate, cu motive geometrice indraznete, Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Poppy.
Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Puzzle Simplicity

Lenjerie de pat matrimonial, fabricata cu tesatura Crepe din fibra naturala 100% bumbac de calitate. Lenjeria este disponibila cu imprimeuri florale delicate, cu motive geometrice indraznete, Lenjerie Pat Matrimonial Creponata Puzzle Simplicity.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.