Mobila
Mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Perdele, draperii, covoare si alte textile de casa

Produse de amenajari interioare pentru gusturi diverse si bugete variate. Covoare, perdele si draperii, textile, accesorii si alte produse de decoratiuni interioare.
Covoare Poza Textile bucatarie Poza Prosoape Poza Tapet Poza

Gala de valoare
Lavoare dreptunghiulare si rotunde, vase WC monobloc sau suspendate, rezervoare si capace WC cu inchidere lenta, bideuri suspendate si cu sistem de prindere fara capac, lavoare compacte sau cu montaj pe blat sau pe mobilier, pisoare ceramice, masti frontale cada, paravane si picioare reglabile pentru cazi, oglinzi cu iluminat.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.

Gasesti aici o gama variata de textile casa pentru casa si locuinta ta.
Covor Aria Brown Tesut Mecanic

Covoarele Aria reprezinta cea mai buna alternativa pentru un interior modern. Aceasta colec ie integreaza elegan a, stilul si confortul. Covoarele pot sa se remarce cu usurin a prin Covor Aria Brown Tesut Mecanic.
Covor Cedar Natural

Acest covor cu imprimeu clasic este ideal pentru a crea o atmosfera intima si confortabila in orice incapere.Covorul se poate folosi pe pardoseli incalzite. Covor Cedar Natural.
Covor Sonkari Light Cocoa Oval Wilton

Prin imprimeurile si designul specific, fiecare covor din colec ia Alabaster reprezinta o piesa de arta, oferind rafinament si personalitate oricarui spa iu. Colec ia se individualizeaza Covor Sonkari Light Cocoa Oval Wilton.
Covor Earth Dark Beige Axminster

Colec ia Earth este inspirata din istoria si tradi ia covoarelor manufacturate. Covoarele din aceasta colec ie sunt realizate din lana de inalta calitate, provenita tocmai din Noua Covor Earth Dark Beige Axminster.
Covor Estera Anthracite Wilton

Colec ia Estera este inspirata din istoria si tradi ia covoarelor manufacturate. Covoarele din aceasta colec ie sunt realizate din lana de inalta calitate, provenita tocmai din Noua Covor Estera Anthracite Wilton.
Covor Estera Sahara Wilton

Colec ia Estera este inspirata din istoria si tradi ia covoarelor manufacturate. Covoarele din aceasta colec ie sunt realizate din lana de inalta calitate, provenita tocmai din Noua Covor Estera Sahara Wilton.
Covor Rejent Ruby Oval Wilton

Colec ia Agnus este inspirata din istoria si tradi ia covoarelor manufacturate. Covoarele din aceasta colec ie sunt realizate din lana de inalta calitate, provenita tocmai din Noua Covor Rejent Ruby Oval Wilton.
Covor Stolnik Ruby Oval Wilton

Colec ia Agnus este inspirata din istoria si tradi ia covoarelor manufacturate. Covoarele din aceasta colec ie sunt realizate din lana de inalta calitate, provenita tocmai din Noua Covor Stolnik Ruby Oval Wilton.
Covor Rigil Grey Wilton

Colec ia Galaxy este inspirata din istoria si tradi ia covoarelor manufacturate. Covoarele din aceasta colec ie sunt realizate din lana de inalta calitate, provenita tocmai din Noua Covor Rigil Grey Wilton.
Covor Heritage Red

Acest covor cu imprimeu clasic aduce o nota de eleganta in orice incapere.Covorul se poate folosi pe pardoseli incalzite.Covorul este lucrat la masina. Covor Heritage Red.
Covor Namak Sahara Wilton

Colec ia Agnus este inspirata din istoria si tradi ia covoarelor manufacturate. Covoarele din aceasta colec ie sunt realizate din lana de inalta calitate, provenita tocmai din Noua Covor Namak Sahara Wilton.
Covor Mauran Sahara Wilton

Colec ia Agnus este inspirata din istoria si tradi ia covoarelor manufacturate. Covoarele din aceasta colec ie sunt realizate din lana de inalta calitate, provenita tocmai din Noua Covor Mauran Sahara Wilton.
Covor Elements

Forma covor: dreptunghiular.Covorul se poate folosi pe pardoselile incalzite: da.Proces de fabricatie: covorul este lucrat manual. Covor Elements.
Covor Inaluxe Crystal Palace

Acest covor cu imprimeu modern geometric este ideal pentru a crea o atmosfera dinamica si plina de vitalitate in orice incapere.Covorul este finisat manual.Covorul se poate folosi pe Covor Inaluxe Crystal Palace.
Covor Split Grey Axminster

Colec ia de covoare Natural este in totalitate inspirate din natura, avand materiale 100% ecologice. Autenticitatea lanii de oaie din aceste covoare pastreaza o paleta de culori naturala, Covor Split Grey Axminster.
Covor Itamar Ruby Oval Wilton

Covoarele din colec ia Isfahan sunt realizate cu o deosebita aten ie la detalii. Lana de inalta calitate provenita din Noua Zeelanda confera un rafinament aparte si elegan a oricarui Covor Itamar Ruby Oval Wilton.
Covor Kianta Graphite Oval Wilton

Prin imprimeurile si designul specific, fiecare covor din colec ia Alabaster reprezinta o piesa de arta, oferind rafinament si personalitate oricarui spa iu. Colec ia se individualizeaza Covor Kianta Graphite Oval Wilton.
Covor Narva Cocoa Oval Wilton

Prin imprimeurile si designul specific, fiecare covor din colec ia Alabaster reprezinta o piesa de arta, oferind rafinament si personalitate oricarui spa iu. Colec ia se individualizeaza Covor Narva Cocoa Oval Wilton.
Covor Cordoba Olive

Acest covor cu imprimeu modern este ideal pentru a crea o atmosfera dinamica si plina de vitalitate in orice incapere.Covorul se poate folosi pe pardoseli incalzite. Covor Cordoba Olive.
Covor Lana Garda Verde Mint Wilton

Covoarele din colec ia Isfahan sunt realizate cu o deosebita aten ie la detalii. Lana de inalta calitate provenita din Noua Zeelanda confera un rafinament aparte si elegan a oricarui Covor Lana Garda Verde Mint Wilton.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele--Baia Saracilor - Baile Tusnad - Locuri interesante din Romania

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.