Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage--Canapele--Dormitoare--Dulapuri--Paturi--Fotolii--Coltare--Biblioteci--Mese--Scaune--Comode--Vitrine--Blog

Articole de cristal, cristalin si portelan pentru aranjarea mesei

Creaza o atmosfera distinsa cu pahare sclipitoare din cristal si cristalin simple, sau gravate si decorate cu aur. Cu portelan de cea mai inalta clasa si tacamuri stralucitoare, care iti vor incanta privirile.
Articole de cristal, cristalin si portelan
Solutii inedite de personalizare a spatiului de luat masa si nu numai. Pahare si decantoare, farfurii si cesti, tacamuri, accesorii masa si bucatarie, corpuri de iluminat, cadouri. Vase antiaderente, sisteme profesionale de covorase de intrare, vase profesionale din inox si tavi pentru industria gastro.
Articole de cristal Bohemia

Aer conditionat durabil
Aparate de aer conditionat rezidentiale (pentru locuinte), comerciale (pentru suprafete mai mari) si sisteme multisplit (mai multe unitati interioare, conectate la o singura unitate exterioara).

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.

Gasesti aici o gama variata de articole pentru bucataria ta.
Set Scaune Nadja Grey Gri Argintiu Negru

Inaltime sezut 51 cm. Greutate maxima suportata 130 kg. Set Scaune Nadja Grey Gri Argintiu Negru.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve Cire Celesta

Chiuveta de bucatarie din granit compozit CIRE, 1,5 cuve, reversibila cuva mica se poate monta si in stanga si in dreapta , nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve Cire Celesta.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva

Chiuveta de bucatarie din granit compozit VOGA II, cuva dreptunghiulara ingusta anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva.
Masa Extensibila Pal Cesar

Simpla dar versatila, masa Cesar se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile Masa Extensibila Pal Cesar.
Set Scaune Sally Black Negru

Inaltime sezut 47 cm.Imaginea este cu titlu de prezentare, produsele vizate sunt cele mentionate in set.Greutate maxima suportata 80 kg. Set Scaune Sally Black Negru.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Trapezoidala

Chiuveta de bucatarie din granit compozit BARIO trapezoidala, anticalcar, 1 cuva,si 2 picuratoare, este ideala pentru montajul pe colt, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Trapezoidala.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva

Chiuveta de bucatarie din granit compozit VOGA, 1 cuva si un picurator, reversibila se poate monta cu picuratorul si in stanga si in dreapta , nu se pateaza si nu este afectata de depunerile Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Dreptunghiulara Grenada Negru

Chiuveta de bucatarie din granit compozit GRENADA, culoare neagra, cuva fara picurator, forma dreptunghiulara, cuva asimetrica, sifon automat cu actionare pneumatica. Dimensiuni cuva Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Dreptunghiulara Grenada Negru.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Dreptunghiulara Grenada Gri

Chiuveta de bucatarie din granit compozit GRENADA, culoare gri, forma dreptunghiulara, cuva asimetrica, sifon automat cu actionare pneumatica. Dimensiuni cuva 541 x 422 x 315 x 200mmNu Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Dreptunghiulara Grenada Gri.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Picurator Grenada Negru

Chiuveta de bucatarie din granit compozit GRENADA, culoare neagra, 1 cuva cu picurator, reversibila, cuva asimetrica, sifon automat cu actionare pneumatica. Dimensiuni cuva 440 x 350 Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Picurator Grenada Negru.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Picurator Grenada Gri

Chiuveta de bucatarie din granit compozit GRENADA, culoare gri, 1 cuva cu picurator, reversibila, cuva asimetrica, sifon automat cu actionare pneumatica. Dimensiuni cuva 440 x 350 x190mmNu Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Picurator Grenada Gri.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Picurator Grenada Beige

Chiuveta de bucatarie din granit compozit GRENADA, culoare beige, 1 cuva cu picurator, reversibila, cuva asimetrica, sifon automat cu actionare pneumatica. Dimensiuni cuva 440 x 350 Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Picurator Grenada Beige.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara

Chiuveta de bucatarie din granit compozit stil Farmhouse KOMODO, culoare neagra, front expus, forma dreptunghiulara, sifon automat click-clack. Dimensiuni chiuveta 630 x 490 x 635mm Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara

Chiuveta de bucatarie din granit compozit stil Farmhouse NEW KOMODO, culoare alba, front expus, forma dreptunghiulara, sifon automat click-clack. Dimensiuni chiuveta 580 x 490 x 586mm Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara

Chiuveta de bucatarie din granit compozit stil Farmhouse NEW KOMODO, culoare beige, front expus, forma dreptunghiulara, sifon automat click-clack. Dimensiuni chiuveta 580 x 490 x 586mm Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara

Chiuveta de bucatarie din granit compozit stil Farmhouse NEW KOMODO, culoare gri, front expus, forma dreptunghiulara, sifon automat click-clack. Dimensiuni chiuveta 580 x 490 x 586mm Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Cuva Dreptunghiulara.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve Bario Barbara

Chiuveta de bucatarie din granit compozit BARIO, 1,5 cuve fara picurator, reversibila cuva mica se poate monta si in stanga si in dreapta , nu se pateaza si nu este afectata de depunerile Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve Bario Barbara.
Masa Gri Argintiu

Masa Gri Argintiu.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve Voga Vanessa

Chiuveta de bucatarie din granit compozit VOGA, 1,5 cuve, dreptunghiulara, reversibila se poate monta cu cuva mica in stanga sau dreapta , anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuve Voga Vanessa.
Masa Extensibila Mdf Furnir Lemn Brando Stejar

Masa extensibila Brando se integreaza perfect in livingul sau bucataria dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc Masa Extensibila Mdf Furnir Lemn Brando Stejar.
Baterie Chiuveta Bucatarie Dus Extractibil Monocomanda

Baterie chiuveta bucatarie cu dus extractibil Franke MARIS Plus Dus, operare monocomanda, pipa rotativa 360grade, jet dublu, cartus ceramic, design modern, ergonomic. Robinet practic Baterie Chiuveta Bucatarie Dus Extractibil Monocomanda.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Patrata

Chiuveta de bucatarie din granit compozit BARIO, cuva patrata anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Patrata.
Grup Coltar Bucatarie Mioara Cires

Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat, tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii Grup Coltar Bucatarie Mioara Cires.
Grup Coltar Bucatarie Mioara Stejar

Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat, tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii Grup Coltar Bucatarie Mioara Stejar.
Grup Coltar Bucatarie Mioara Wenge

Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat, tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii Grup Coltar Bucatarie Mioara Wenge.
Set Masa Scaune Diego Maro

Set Masa Scaune Diego Maro.
Masa Arte Nacchi Maro

Masa Arte Nacchi Maro.
Scaun Leilani Blue Albastru

Inaltime sezut 50 cm.Greutate maxima suportata 125 kg. Scaun Leilani Blue Albastru.
Robot Bucatarie Kfp Kitchenaid

Rosu Crem Negru nRobotul de bucatarie KitchenAid este ajutorul tau multifunctional din bucatarie, care permite obtinerea rapida de preparate sanatoase si gustoase, din cele mai variate Robot Bucatarie Kfp Kitchenaid.
Masa Extensibila Shazam Walnut Negru

Masa se poate extinde pana la 160 cm. Masa Extensibila Shazam Walnut Negru.
Masa Extensibila Shazam Sonoma Negru

Masa se poate extinde pana la 160 cm. Masa Extensibila Shazam Sonoma Negru.
Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva

Chiuveta de bucatarie din granit compozit VOGA, cuva dreptunghiulara ingusta anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice Chiuveta Bucatarie Granit Compozit Anticalcar Cuva.
Masa Beams Maro

Masa Beams Maro.
Set Scaune Linda Green Negru Verde

Inaltime sezut 48 cm. Greutate maxima suportata 130 kg. Set Scaune Linda Green Negru Verde.
Masuta Cafea Agam Maro

Masuta Cafea Agam Maro.
Scaun Maro

Inaltime sezut 46 cm. Greutate maxima suportata 110 kg. Scaun Maro.
Masa Extensibila Pal Eldo Oak

Simpla dar versatila, masa extensibila Eldo Oak se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care Masa Extensibila Pal Eldo Oak.
Masa Extensibila Pal Eldo Sonoma Oak

Simpla dar versatila, masa extensibila Eldo Sonoma Oak se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de Masa Extensibila Pal Eldo Sonoma Oak.
Masa Extensibila Pal Eldo White

Simpla dar versatila, masa extensibila Eldo White se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei Masa Extensibila Pal Eldo White.
Chiuveta Bucatarie Cuve Fragranit Basis Bfg

Chiuveta bucatarie Fragranit Franke BASIS BFG 620-86, 2 cuve, montaj pe blat. Dimensiuni chiuveta 860 x 500 mmDimensiuni incastrare 840 x 480 mmDimensiuni cuve 2 x 337 x 420 x 200 mm Chiuveta Bucatarie Cuve Fragranit Basis Bfg.

Mobilier pal pentru casa si birou--Baterii, chiuvete pentru baie si bucatarie--Apa si gaz, climatizare si ventilatie--Scule profesionale--Masute de machiaj, dormitoare--Saltele, canapele, dormitoare, bucatarie--Canapele, scaune, console--Mobilier, textile, corpuri iluminat--Scaune de birou, bucatarie, bar--Mobilier, mese, scaune, saltele

Copyright 2004-2021 - Plus.ro Motor de cautare pentru mobila, scule si utilaje profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.