Vas Wc Patrat

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Vas Wc Patrat, un produs Dalet. Wc baie duobloc, format din parti, rezervorul wc ului si wc usor montat si reda eleganta deosebita baii tale acest wc. Capacul vasului toaleta are un sistem inchidere silentios automat. simpla atingere capacul se inchide singur. Categoria Obiecte Sanitare. Pentru preturi avantajoase vezi Obiecte Sanitare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

Clasa de debit a bateriei este Z, ceea ce inseamna ca aceasta asigura un debit de apa suficient pentru o utilizare confortabila. Clasa de zgomot este I, garantand o functionare linistita si discretie in utilizare...
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Montarea acestui set se face in mod incastrat si suspendat, oferind un aspect modern si minimalist in baie sau toaleta. Setul de montare este inclus in pachet, astfel ca nu va trebui sa achizitionati piese..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Lavoarul pentru baie pe blat si consola de sustinere cu sertar are o dimensiune de 500x400x95 mm si este disponibil intr-o culoare de cadru negru. Cadrul este fabricat din metal, asigurand o rezistenta..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

O caracteristica importanta a acestei oglinzi este comutatorul mecanic, care permite controlul usor si rapid al iluminarii. Materialul principal folosit este sticla, oferind astfel un design elegant si durabil...
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Cabina dus sticla cu usa batanta este o alegere excelenta pentru orice baie, oferind o alternativa moderna si eleganta la cortina de dus traditionala. Aceasta cabina este formata dintr-o usa batanta si..
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Bateria este echipata cu un cartus ceramic de 35 mm, care ofera o functionare lina si rezistenta in timp. Tipul de comutator al bateriei este de presiune cu un blocaj, ceea ce permite reglarea usoara a..
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Usa culisanta este compusa dintr-o parte fixa si una culisanta in prelungire. Partea culisanta a usii se deplaseaza pe o sina superioara, asigurand o alunecare perfect silentioasa in timpul deschiderii..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.