Obiecte sanitare baie si bucatarie - Promotii si reduceri pret




Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Baterie Bideu Bronz

Baterie Bideu Bronz Ventilul click-clack este inclus si asigura o functionare facila si confortabila. Acesta se actioneaza printr-o simpla apasare pentru a deschide sau inchide scurgerea apei si este prevazut cu un sistem special anti-intepenire...
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat Unul dintre principalele avantaje ale acestui set este tehnologia Clean On utilizata in fabricarea vaselor WC. Acestea nu au o rama interioara, fiind astfel rimless. Jetul de apa este directionat astfel incat sa spele perfect, fara a stropi in afara vasului. Deoarece nu exista nicio scobitura..
Lavoar Blat Consola Sustinere

Lavoar Blat Consola Sustinere Pe langa sertar, acest lavoar mai are si un raft, perfect pentru asezarea obiectelor de igiena personala sau a altor accesorii necesare in baie. De asemenea, lavoarul este echipat cu o bara de suport pentru prosoap, pentru a avea prosoapele mereu la indemana. Materialul din care este fabricat..
Baterie Chiuveta Bucatarie Extractibil Flexibila

Baterie Chiuveta Bucatarie Extractibil Flexibila Bateria este dotata cu un perlator Cascade cu un diametru de 24 mm, realizat din ABS. Perlatorul are rolul de a amesteca apa cu aer, astfel incat jetul de apa sa fie mai moale si mai economic. In plus, perlatorul este dotat cu un mecanism de indepartare usoara a depunerilor de calcar,..
Oglinda Dreptunghiulara Led

Oglinda Dreptunghiulara Led Oglinda dreptunghiulara cu iluminare LED si dezaburire este un echipament de calitate superioara, special conceput pentru a fi montat suspendat, pe perete. Este prevazuta cu o iluminare din doua parti, realizata cu ajutorul tehologiei LED, care ofera o lumina puternica si uniforma, eliminand..
Chiuveta Bucatarie Sticla

Chiuveta Bucatarie Sticla Chiuveta bucatarie inox si sticla cu picurator este un produs de calitate, proiectat si fabricat in Polonia. Aceasta combinatie inovatoare de materiale ofera un aspect elegant si modern in orice interior. Una dintre principalele proprietati ale acestei chiuvete este faptul ca nu absoarbe..
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Cabina Dus Sticla Usa Batanta Dimensiunea cabinei montate poate fi ajustata datorita intervalului de reglaj al elementelor cabinei. Partea fixa si batanta a usii se pot regla in limitele de 982-998 mm, in timp ce peretele lateral poate fi ajustat in limitele de 782-798 mm. Aceasta flexibilitate in reglaj permite instalarea..
Chiuveta Bucatarie Patrata Metalizat

Chiuveta Bucatarie Patrata Metalizat Chiuveta este fabricata dintr-un material compozit durabil si rezistent la impact, temperaturi ridicate, decolorare si socuri termice conform standardelor europene PN-EN 13310. Acest material de inalta calitate garanteaza o rezistenta de lunga durata si o durabilitate sporita...
Baterie Cada Neagra

Baterie Cada Neagra Bateria este echipata cu un cartus ceramic de 35 mm, care ofera o functionare lina si rezistenta in timp. Tipul de comutator al bateriei este de presiune cu un blocaj, ceea ce permite reglarea usoara a fluxului de apa. Aeratorul mobil si plat al bateriei, de dimensiune M24, permite ajustarea..
Chiuveta Bucatarie Rotunda

Chiuveta Bucatarie Rotunda Calitatile anticorozive ale inoxului garanteaza ca chiuveta va pastra stralucirea si aspectul original de-a lungul timpului. Suprafata neteda si neporoasa asigura o igienizare usoara si previne depunerea de murdarie sau bacterii. Astfel, timpul petrecut in bucatarie se va reduce semnificativ,..
Chiuveta Bucatarie Patrata Bronz

Chiuveta Bucatarie Patrata Bronz Este important de mentionat ca sifonul nu este inclus in pretul chiuvetei. Sifonul este un element esential pentru functionarea chiuvetei, deoarece ajuta la prevenirea mirosurilor neplacute si la drenarea apei colectate. Montarea chiuvetei se face incastrat, adica este potrivita pentru..
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Cabina Dreptunghiulara Culisanta Dimensiunea cabinei montate rezulta din intervalul de reglaj al elementelor cabinei. Usa (partea fixa + cea culisanta) poate fi reglata in limitele de 988 - 1028 mm sau 1188 - 1228 mm, in functie de dimensiunea aleasa pentru cabina de dus. La fel, peretele lateral poate fi reglat in intervalele..
Cada Baie Freestanding Retro

Cada Baie Freestanding Retro Optional, se poate comanda o baterie separata pentru aceasta cada. Cada, cu liniile sale subtile si simetria sa, devine cea mai eleganta din categoria cazilor clasice. Datorita aspectului retro, poate fi montata in mijlocul baii, oferind eleganta pe care ati dorit-o intotdeauna...
Baterie Baie Termostat Rotativa

Baterie Baie Termostat Rotativa Pachetul baie cu para de dus, baterie termostata si baterie cada rotativa este un set complet pentru amenajarea baii tale. Produsul are un finisaj lucios in culoare crom, care ii confera un aspect elegant si modern. Este fabricat din alama, un material durabil si rezistent la coroziune...
Set Dus Termostat Negru

Set Dus Termostat Negru Instalarea incastrata a setului nu numai ca ofera un aspect minimalist baii, dar si usureaza curatarea acestuia. Cumparand acest set, vei economisi timp pretios si te vei asigura ca toate elementele se potrivesc impreuna. Structura inovatoare a dusului incastrat este durabila si usor de curatat...
Mobilier Baie Lavoar Sertar

Mobilier Baie Lavoar Sertar Bucataria este dotata si cu un set de fixare, care vine insotit de toate piesele necesare pentru a monta mobilierul in mod securizat si stabil pe perete. Dimensiunea acestui mobilier de baie este de 75.3 cm in lungime, 42 cm in latime si 50.2 cm in inaltime, permitandu-va sa il amplasati..
Mobilier Baie Lavoar Dulap Sertare

Mobilier Baie Lavoar Dulap Sertare Dulapul de baie suspendat pentru lavoar incastrabil, in culoarea stejar, cu manere cromate, este o piesa de mobilier eleganta si functionala pentru orice baie moderna. Acesta este proiectat sa fie montat pe perete, oferind astfel un aspect curat si ordonat in baie...
Lavoar Consola Sustinere Prosop

Lavoar Consola Sustinere Prosop Suprafata consolei este acoperita cu un strat de culoare neagra aplicat in tehnologie pulbere, oferindu-i un aspect estetic placut si o durabilitate sporita. Consola de baie va ofera o libertate maxima de aranjare in baie, cu un efort minim...
Dulap Baie Suspendat Alb

Dulap Baie Suspendat Alb Manerul este disponibil in doua variante: crom sau negru. Indiferent de preferinta ta, ambele variante se asorteaza perfect cu designul minimalist al acestui dulap de baie. Materialul corpului dulapului este pal laminat, asigurand o durabilitate si rezistenta sporita. Acest material este..
Set Dus Scurgere Cada

Set Dus Scurgere Cada Setul de dus are o culoare crom, ceea ce ii confera un aspect elegant si modern. Acest set contine si o scurgere pentru cada, astfel incat sa poata fi instalat pe orice cada standard...


Copyright 2023 Plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.