Veioza Neagra Ceramica Abajur

-Scaune--Lampi Suspendate--Veioze--Picior Masa--Spot Sina-
-Domicilio--Kayoom--Greco Strom--V Tac--2r-

Veioza Neagra Ceramica Abajur, un produs Domicilio. Alb delicat, aseaza ti veioza iepuras pe noptiera si lasa te purtat spre lumea viselor. Veioza bunny iti poate fi partenerul in lectura seara. Ia acasa sau fa cado cuiva drag ceramica, textil sursa iluminat bec max inclus nu. Categoria Veioze. Pentru preturi avantajoase vezi Veioze Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse:
Lampa Suspendata Argintie
Lampa Suspendata Argintie

Lampa suspendata argintie cu LED 40 W este o piesa moderna si inovatoare de iluminat ce se remarca prin designul sau unic in forma de spirala. Aceasta adauga un plus de stil si eleganta spatiului interior..
Scaun Dining Tapitat Negru
Scaun Dining Tapitat Negru

Scaunul este tapitat intr-un material textil, care contribuie la decorul chic al acestuia. Detaliile din tapiterie sunt realizate cu atentie si subliniaza designul elegant al scaunului, aducand un plus..
Plafoniera Neagra
Plafoniera Neagra

Ca sursa de iluminat, plafoniera utilizeaza un led de 72W cu o temperatura de culoare de 3000 K. Aceasta ofera o iluminare puternica si uniforma in intreaga incapere, asigurand un aspect modern si atragator...
Scaun Dining Turcoaz Tapitat
Scaun Dining Turcoaz Tapitat

Dimensiunile scaunului sunt urmatoarele: adancimea este de 55 cm, latimea de 55 cm, iar inaltimea sezutului este de 49 cm. Inaltimea totala a scaunului este de 80 cm. Materialul folosit pentru sezut este..
Lustra Argintie Sticla Led
Lustra Argintie Sticla Led

Cu un cablu de 90 de centimetri lungime, lustra poate fi amplasata la o inaltime reglabila, in functie de preferintele tale. Astfel, poti ajusta inaltimea candelabrului pentru a se potrivi perfect cu designul..
Aplica Neagra Abajur Auriu
Aplica Neagra Abajur Auriu

Aplica chic neagra cu abajur aramiu este un produs care se remarca prin aspectul modern si elegant, adaugand stil si rafinament in orice camera. Este fabricata din metal de inalta calitate, care confera..
Aplica Industriala Neagra Reglabila
Aplica Industriala Neagra Reglabila

Aplica industriala neagra reglabila este usor de montat si poate fi utilizata in orice camera a casei tale - de la living, bucatarie, dormitor pana la hol sau baie. Cu toate acestea, este important sa..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Domicilio. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.