Scaun Tapitat Dining

-Scaune--Lampi Suspendate--Veioze--Picior Masa--Spot Sina-
-Domicilio--Kayoom--Greco Strom--V Tac--2r-

Scaun Tapitat Dining, un produs Domicilio. Scaunul dining tapitat este un scaun elegant si confortabil, perfect pentru sufrageria sau zona de dining a casei tale. Are o adancime de 55 cm, ceea ce il face destul de spatios pentru a putea sta comod. Latimea scaunului este de 48 cm, oferind destul spatiu pentru sedinte confortabile.

Inaltimea sezutului este de 50 cm, ceea ce il face perfect potrivit pentru majoritatea meselor de dining. Inaltimea totala a scaunului este de 102 cm, redand o inaltime optima pentru o postura corecta la masa.

Scaunul are o greutate maxima suportata de 120 kg, oferind o stabilitate solida pe care te poti baza. Sezutul este tapitat, conferind un plus de confort scaunului. Materialul tapitat este placut la atingere si usor de curatat in cazul in care se intampla vreo pata accidentala.

Picioarele scaunului sunt realizate din lemn, adaugand un aspect natural si elegant intregului design al scaunului. Lemnul este rezistent si durabil, asigurand o sustinere sigura si stabilitate.

Scaunul nu este stivuibil, ceea ce inseamna ca nu poate fi depozitat unul peste altul pentru a economisi spatiu. Cu toate acestea, nu necesita asamblare, fiind livrat gata asamblat si pregatit pentru utilizare imediata.

Acest scaun dining tapitat este o alegere excelenta pentru a adauga confort si stil in diningul tau, combinand confortul sezutului tapitat, durabilitatea picioarelor din lemn si un design elegant si practic. Categoria Scaune.
Pentru preturi avantajoase vezi Scaune Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse:
Lampa Suspendata Argintie
Lampa Suspendata Argintie

Cu o putere de 40 W si un indice de redare a culorilor (CRI) de 82.7, aceasta lampa LED ofera o iluminare precisa si luminoasa. Luminozitatea ei este echivalenta cu cea a unei lampi incandescente de aproximativ..
Scaun Dining Tapitat Negru
Scaun Dining Tapitat Negru

Scaunul este tapitat intr-un material textil, care contribuie la decorul chic al acestuia. Detaliile din tapiterie sunt realizate cu atentie si subliniaza designul elegant al scaunului, aducand un plus..
Plafoniera Neagra
Plafoniera Neagra

Plafoniera moderna neagra este un produs elegant si practic, potrivit pentru orice amenajare interioara. Aceasta prezinta un design simplu si versatil, fiind usor de integrat in orice concept de design al spatiului...
Scaun Dining Turcoaz Tapitat
Scaun Dining Turcoaz Tapitat

Scaunul dining tapitat turcoaz cu picioare de lemn de stejar este un scaun extrem de confortabil si cu un aspect deosebit. Designul sau elegant si simplu il face potrivit pentru orice tip de amenajare..
Lustra Argintie Sticla Led
Lustra Argintie Sticla Led

Cu un cablu de 90 de centimetri lungime, lustra poate fi amplasata la o inaltime reglabila, in functie de preferintele tale. Astfel, poti ajusta inaltimea candelabrului pentru a se potrivi perfect cu designul..
Aplica Neagra Abajur Auriu
Aplica Neagra Abajur Auriu

In plus fata de functia de iluminare, aceasta aplica poate fi considerata si o piesa de design care poate transforma infatisarea unei incaperi. Cu un design modern si finisaje de inalta calitate, aplica..
Lampa Suspendata Auriu
Lampa Suspendata Auriu

Un avantaj al acestei lampi suspendate glam este faptul ca nu necesita asamblare. Ea vine complet montata, ceea ce inseamna ca o puteti instala imediat si puteti beneficia de iluminare suplimentara in..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Domicilio. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.