Scaun Dining Tapitat Negru

-Scaune--Lampi Suspendate--Veioze--Picior Masa--Spot Sina-
-Domicilio--Kayoom--Greco Strom--V Tac--2r-

Scaun Dining Tapitat Negru, un produs Kayoom. Scaunul dining tapitat negru cu picioare negre are un aspect simplu si rafinat, fiind o alegere practica si estetica pentru zona de dining. Este construit pe o structura din metal, cu un finisaj disponibil in auriu sau negru, care confera scaunului un aspect elegant si sofisticat.

Scaunul este tapitat intr-un material textil, care contribuie la decorul chic al acestuia. Detaliile din tapiterie sunt realizate cu atentie si subliniaza designul elegant al scaunului, aducand un plus de stil in orice incapere.

Masurile scaunului sunt urmatoarele: are o adancime de 61 cm si o latime de 50 cm. Inaltimea sezutului este de 48 cm, iar inaltimea totala a scaunului este de 87 cm. Scaunul poate sustine o greutate maxima de 150 kg.

Scaunul este disponibil in culoarea negru, atat pentru sezut cat si pentru picioare. Picioarele scaunului sunt realizate din metal de inalta calitate, asigurand stabilitate si durabilitate. Desi scaunul nu este stivuibil, este un element decorativ excelent pentru spatii de dining, cu un design care ofera confort si eleganta. Categoria Scaune.
Pentru preturi avantajoase vezi Scaune Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse:
Lampa Suspendata Argintie
Lampa Suspendata Argintie

Sursa sa de iluminat este un LED de 40 W, ce emite o lumina calda de 3000 K, perfecta pentru a crea o atmosfera relaxanta si placuta in incapere. Lampa are o putere luminoasa de 2153 lumeni, asigurand..
Plafoniera Neagra
Plafoniera Neagra

Plafoniera moderna neagra este un produs elegant si practic, potrivit pentru orice amenajare interioara. Aceasta prezinta un design simplu si versatil, fiind usor de integrat in orice concept de design al spatiului...
Scaun Dining Turcoaz Tapitat
Scaun Dining Turcoaz Tapitat

Scaunul dining tapitat turcoaz cu picioare de lemn de stejar este un scaun extrem de confortabil si cu un aspect deosebit. Designul sau elegant si simplu il face potrivit pentru orice tip de amenajare..
Lustra Argintie Sticla Led
Lustra Argintie Sticla Led

Lustra eleganta argintie din sticla cu LED este o piesa deosebita ce va adauga eleganta si rafinament oricarui spatiu din casa ta. Candelabrul din colectie se remarca prin frumusete si stil, fiind o piesa..
Aplica Neagra Abajur Auriu
Aplica Neagra Abajur Auriu

Abajurul are o forma conica atragatoare si este echipat cu un soclu pentru bec de tip E27, care permite utilizarea unei surse de lumina cu puterea maxima de 40 W. Acest lucru ofera suficienta lumina pentru..
Aplica Industriala Neagra Reglabila
Aplica Industriala Neagra Reglabila

Unul dintre avantajele acestei aplici este ca poti regla directia luminii. Astfel, poti evidential elementele decorative preferate sau poti crea efecte dramatice in camera. Aceasta functie iti ofera posibilitatea..
Scaun Dining Stejar
Scaun Dining Stejar

Este tapitat cu o tesatura fina din catifea de inalta calitate, oferind o senzatie placuta la atingere si un aspect rafinat. Culoarea turcoaz este vibranta si adauga o nota de prospetime si stil la incaperea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Domicilio. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.