Scaun Dining Albastru

-Scaune--Lampi Suspendate--Veioze--Picior Masa--Spot Sina-
-Domicilio--Kayoom--Greco Strom--V Tac--2r-

Scaun Dining Albastru, un produs Domicilio. Scaunul dining albastru denim este o piesa de mobilier care imbina in mod perfect confortul si functionalitatea. Este ideal pentru a fi folosit in zona de dining, fiind alegerea perfecta pentru a completa o amenajare simpla, dar eleganta si rafinata in acelasi timp.

Scaunul are doua tipuri de picioare disponibile: lemn natur (stejar sau nuc) si lemn vopsit negru. Aceasta varianta permite adaptarea scaunului la stilul si designul camerei. Sezutul tapitat este disponibil intr-o gama variata de culori, astfel incat sa se potriveasca perfect cu restul mobilierului din incapere.

Dimensiunile scaunului sunt urmatoarele: adancime de 55 cm, latime de 56 cm, inaltime a sezutului de 49 cm si inaltime totala de 84 cm. De asemenea, poate suporta o greutate maxima de 120 kg.

Scaunul este fabricat din material de catifea de inalta calitate pentru sezut, care ofera confort si durabilitate. Picioarele sunt realizate din lemn, ceea ce confera stabilitate si rezistenta scaunului. Este important de mentionat ca acest scaun nu este stivuibil, astfel ca nu poate fi depozitat sau transportat usor. Categoria Scaune.
Pentru preturi avantajoase vezi Scaune Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse:
Lampa Suspendata Argintie
Lampa Suspendata Argintie

Sursa sa de iluminat este un LED de 40 W, ce emite o lumina calda de 3000 K, perfecta pentru a crea o atmosfera relaxanta si placuta in incapere. Lampa are o putere luminoasa de 2153 lumeni, asigurand..
Scaun Dining Tapitat Negru
Scaun Dining Tapitat Negru

Masurile scaunului sunt urmatoarele: are o adancime de 61 cm si o latime de 50 cm. Inaltimea sezutului este de 48 cm, iar inaltimea totala a scaunului este de 87 cm. Scaunul poate sustine o greutate maxima de 150 kg...
Plafoniera Neagra
Plafoniera Neagra

Materialul principal folosit in realizarea plafonierei este metalul, care confera rezistenta si stabilitate. De asemenea, sunt utilizate si componente din plastic, care sunt durabile si usor de intretinut...
Scaun Dining Turcoaz Tapitat
Scaun Dining Turcoaz Tapitat

Dimensiunile scaunului sunt urmatoarele: adancimea este de 55 cm, latimea de 55 cm, iar inaltimea sezutului este de 49 cm. Inaltimea totala a scaunului este de 80 cm. Materialul folosit pentru sezut este..
Lustra Argintie Sticla Led
Lustra Argintie Sticla Led

Sursa de iluminat a lustrai este formata din LED-uri, care ofera o lumina puternica si eficienta energetica. Astfel, vei beneficia de un iluminat placut si in acelasi timp economic, reducand consumul de..
Aplica Neagra Abajur Auriu
Aplica Neagra Abajur Auriu

In plus fata de functia de iluminare, aceasta aplica poate fi considerata si o piesa de design care poate transforma infatisarea unei incaperi. Cu un design modern si finisaje de inalta calitate, aplica..
Scaun Dining Stejar
Scaun Dining Stejar

Materialul din care este realizat sezutul este tapitat, asigurand un confort ridicat si o rezistenta excelenta in timp. Picioarele din scaun sunt realizate din lemn de stejar, care adauga un aspect natural si cald scaunului...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Domicilio. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.