Plafoniera Aurie Sticla

-Scaune--Lampi Suspendate--Veioze--Picior Masa--Spot Sina-
-Domicilio--Kayoom--Greco Strom--V Tac--2r-

Plafoniera Aurie Sticla, un produs Domicilio. Plafoniera glam aurie cu 8 globuri 40W G9 este o piesa eleganta si rafinata, perfecta pentru a aduce un plus de lux si luminozitate oricarei camere. Aceasta este realizata din metal si sticla, iar combinatia de culori, negru si auriu, confera un aspect vintage si fascinant.

Cu un diametru de 84,5 cm si o inaltime de 18,5 cm, aceasta plafoniera este suficient de mare pentru a ilumina intreaga incapere, atat in termeni de luminozitate, cat si de design. Cu cele opt globuri cu soclu G9 si o putere maxima de 40 W fiecare, aceasta plafoniera asigura o lumina puternica si uniforma in toata incaperea.

Montarea plafonierei necessita asamblare, insa acest lucru poate fi efectuat cu usurinta datorita instructiunilor incluse. Materialele folosite, metalul si sticla, confera acestui produs durabilitate si rezistenta in timp, astfel incat veti putea bucura de frumusetea si functionalitatea sa pe termen lung.

Cu ajutorul culorilor negru si auriu, aceasta plafoniera adauga o nota sofisticata si rafinata decorului camerei, imbinand perfect stilul clasic si modern. Fiind ideala pentru spatii precum sufragerie, dormitor sau birou, aceasta plafoniera Fiore va fi cu siguranta punctul central al incaperii si va atrage privirile tuturor.

Plafoniera glam aurie cu 8 globuri 40W G9 este o alegere perfecta pentru cei care doresc sa adauge un element luxuriant si elegant in decorul camerei, oferind in acelasi timp o iluminare puternica si uniforma. Cu dimensiunile sale impresionante si designul deosebit, aceasta plafoniera va transforma instantaneu orice incapere intr-un spatiu plin de stralucire si rafinament. Categoria Plafoniere.
Pentru preturi avantajoase vezi Plafoniere Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse:
Lampa Suspendata Argintie
Lampa Suspendata Argintie

Lampa suspendata argintie cu LED 40 W este o piesa moderna si inovatoare de iluminat ce se remarca prin designul sau unic in forma de spirala. Aceasta adauga un plus de stil si eleganta spatiului interior..
Scaun Dining Tapitat Negru
Scaun Dining Tapitat Negru

Scaunul dining tapitat negru cu picioare negre are un aspect simplu si rafinat, fiind o alegere practica si estetica pentru zona de dining. Este construit pe o structura din metal, cu un finisaj disponibil..
Plafoniera Neagra
Plafoniera Neagra

Materialul principal folosit in realizarea plafonierei este metalul, care confera rezistenta si stabilitate. De asemenea, sunt utilizate si componente din plastic, care sunt durabile si usor de intretinut...
Scaun Dining Turcoaz Tapitat
Scaun Dining Turcoaz Tapitat

Scaunul turcoaz cu picioare de lemn de stejar este o alegere excelenta pentru cei care cauta un scaun confortabil, rezistent si cu un design deosebit. Indiferent de amenajarea spatiului interior al casei..
Lustra Argintie Sticla Led
Lustra Argintie Sticla Led

Cu un cablu de 90 de centimetri lungime, lustra poate fi amplasata la o inaltime reglabila, in functie de preferintele tale. Astfel, poti ajusta inaltimea candelabrului pentru a se potrivi perfect cu designul..
Aplica Neagra Abajur Auriu
Aplica Neagra Abajur Auriu

Un aspect remarcabil al acestei aplice este eleganta subtila si formele curate, care atrag privirea si confera un aspect placut si rafinat. Montajul se realizeaza usor pe perete, iar designul versatil..
Aplica Industriala Neagra Reglabila
Aplica Industriala Neagra Reglabila

Aplica industriala neagra reglabila este potrivita pentru montarea pe perete in orice camera a casei tale. Cu un design modern si liniile minimalist, aceasta aplica adauga o nota de sofisticare in decorul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Domicilio. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.