Picior Masa Rotund Auriu

-Scaune--Lampi Suspendate--Veioze--Picior Masa--Spot Sina-
-Domicilio--Kayoom--Greco Strom--V Tac--2r-

Picior Masa Rotund Auriu, un produs Domicilio. Categoria Picior Masa.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse:
Lampa Suspendata Argintie
Lampa Suspendata Argintie

Cu o putere de 40 W si un indice de redare a culorilor (CRI) de 82.7, aceasta lampa LED ofera o iluminare precisa si luminoasa. Luminozitatea ei este echivalenta cu cea a unei lampi incandescente de aproximativ..
Scaun Dining Tapitat Negru
Scaun Dining Tapitat Negru

Scaunul este disponibil in culoarea negru, atat pentru sezut cat si pentru picioare. Picioarele scaunului sunt realizate din metal de inalta calitate, asigurand stabilitate si durabilitate. Desi scaunul..
Plafoniera Neagra
Plafoniera Neagra

Aceasta este prevazuta cu un led circular, care emite o lumina calda si placuta. Aceasta culoare a luminii creeaza o atmosfera relaxanta si familiara in spatiu. Plafoniera are un diametru de 61 cm si o..
Scaun Dining Turcoaz Tapitat
Scaun Dining Turcoaz Tapitat

Scaunul turcoaz cu picioare de lemn de stejar este o alegere excelenta pentru cei care cauta un scaun confortabil, rezistent si cu un design deosebit. Indiferent de amenajarea spatiului interior al casei..
Lustra Argintie Sticla Led
Lustra Argintie Sticla Led

Sursa de iluminat a lustrai este formata din LED-uri, care ofera o lumina puternica si eficienta energetica. Astfel, vei beneficia de un iluminat placut si in acelasi timp economic, reducand consumul de..
Aplica Neagra Abajur Auriu
Aplica Neagra Abajur Auriu

Abajurul are o forma conica atragatoare si este echipat cu un soclu pentru bec de tip E27, care permite utilizarea unei surse de lumina cu puterea maxima de 40 W. Acest lucru ofera suficienta lumina pentru..
Aplica Industriala Neagra Reglabila
Aplica Industriala Neagra Reglabila

Aplica industriala neagra reglabila este usor de montat si poate fi utilizata in orice camera a casei tale - de la living, bucatarie, dormitor pana la hol sau baie. Cu toate acestea, este important sa..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Domicilio. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.