Pendul Negru

-Scaune--Lampi Suspendate--Veioze--Picior Masa--Spot Sina-
-Domicilio--Kayoom--Greco Strom--V Tac--2r-

Pendul Negru, un produs Domicilio. Pendulul aduce un stilistic modului in care ilumineaza incaperea, contribuind la ambianta placuta. reglabila da metal sursa iluminat inclus nu. Categoria Lampi Suspendate. Pentru preturi avantajoase vezi Lampi Suspendate Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse:
Lampa Suspendata Argintie
Lampa Suspendata Argintie

Dimensiunile acestei lampi suspendate sunt urmatoarele: adancimea este de 52 cm, inaltimea este de 120 cm. Astfel, aceasta poate fi reglata si adaptata in functie de inaltimea si dimensiunile incaperii in care este utilizata...
Scaun Dining Tapitat Negru
Scaun Dining Tapitat Negru

Scaunul este tapitat intr-un material textil, care contribuie la decorul chic al acestuia. Detaliile din tapiterie sunt realizate cu atentie si subliniaza designul elegant al scaunului, aducand un plus..
Plafoniera Neagra
Plafoniera Neagra

Aceasta este prevazuta cu un led circular, care emite o lumina calda si placuta. Aceasta culoare a luminii creeaza o atmosfera relaxanta si familiara in spatiu. Plafoniera are un diametru de 61 cm si o..
Scaun Dining Turcoaz Tapitat
Scaun Dining Turcoaz Tapitat

Dimensiunile scaunului sunt urmatoarele: adancimea este de 55 cm, latimea de 55 cm, iar inaltimea sezutului este de 49 cm. Inaltimea totala a scaunului este de 80 cm. Materialul folosit pentru sezut este..
Lustra Argintie Sticla Led
Lustra Argintie Sticla Led

Sursa de iluminat a lustrai este formata din LED-uri, care ofera o lumina puternica si eficienta energetica. Astfel, vei beneficia de un iluminat placut si in acelasi timp economic, reducand consumul de..
Aplica Neagra Abajur Auriu
Aplica Neagra Abajur Auriu

Abajurul are o forma conica atragatoare si este echipat cu un soclu pentru bec de tip E27, care permite utilizarea unei surse de lumina cu puterea maxima de 40 W. Acest lucru ofera suficienta lumina pentru..
Aplica Industriala Neagra Reglabila
Aplica Industriala Neagra Reglabila

Aplica industriala neagra reglabila este potrivita pentru montarea pe perete in orice camera a casei tale. Cu un design modern si liniile minimalist, aceasta aplica adauga o nota de sofisticare in decorul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Domicilio. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.