Pendul Auriu Sticla

-Scaune--Lampi Suspendate--Veioze--Picior Masa--Spot Sina-
-Domicilio--Kayoom--Greco Strom--V Tac--2r-

Pendul Auriu Sticla, un produs Domicilio. Pendulul glam auriu cu abajur de sticla cu LED 10W este un obiect de decor modern si elegant, perfect pentru un ambient stilat. Pendulul are un diametru de 20 de centimetri si o inaltime totala de 120 de centimetri, incluzand si inaltimea abajurului de 10 centimetri. Inaltimea pendulului poate fi ajustata in functie de preferintele tale.

Pendulul nu necesita asamblare, fiind gata de utilizare imediat ce este scos din cutie. Are o culoare auriu si abajur transparent, care adauga un aspect de rafinament si eleganta in incapere. Materialele folosite in constructia pendulului sunt metal pentru structura si sticla pentru abajur.

Sursa de iluminat a pendulului este un LED de 10W, care emite o lumina alba calda de 3000 K. Acest tip de lumina creeaza o atmosfera placuta si relaxanta in incapere. Pendulul glam auriu cu abajur de sticla cu LED 10W este un accesoriu decorativ deosebit, potrivit pentru amenajarea spatiilor elegante si moderne. Categoria Lampi Suspendate.
Pentru preturi avantajoase vezi Lampi Suspendate Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse:
Lampa Suspendata Argintie
Lampa Suspendata Argintie

Cu o putere de 40 W si un indice de redare a culorilor (CRI) de 82.7, aceasta lampa LED ofera o iluminare precisa si luminoasa. Luminozitatea ei este echivalenta cu cea a unei lampi incandescente de aproximativ..
Scaun Dining Tapitat Negru
Scaun Dining Tapitat Negru

Scaunul dining tapitat negru cu picioare negre are un aspect simplu si rafinat, fiind o alegere practica si estetica pentru zona de dining. Este construit pe o structura din metal, cu un finisaj disponibil..
Plafoniera Neagra
Plafoniera Neagra

Plafoniera moderna neagra este o alegere excelenta pentru cei care cauta o solutie estetica si eficienta de iluminat pentru spatiul lor. Cu un design simplu si versatil, aceasta se incadreaza perfect in..
Scaun Dining Turcoaz Tapitat
Scaun Dining Turcoaz Tapitat

Dimensiunile scaunului sunt urmatoarele: adancimea este de 55 cm, latimea de 55 cm, iar inaltimea sezutului este de 49 cm. Inaltimea totala a scaunului este de 80 cm. Materialul folosit pentru sezut este..
Lustra Argintie Sticla Led
Lustra Argintie Sticla Led

Sursa de iluminat a lustrai este formata din LED-uri, care ofera o lumina puternica si eficienta energetica. Astfel, vei beneficia de un iluminat placut si in acelasi timp economic, reducand consumul de..
Aplica Neagra Abajur Auriu
Aplica Neagra Abajur Auriu

Un aspect remarcabil al acestei aplice este eleganta subtila si formele curate, care atrag privirea si confera un aspect placut si rafinat. Montajul se realizeaza usor pe perete, iar designul versatil..
Scaun Dining Stejar
Scaun Dining Stejar

Este tapitat cu o tesatura fina din catifea de inalta calitate, oferind o senzatie placuta la atingere si un aspect rafinat. Culoarea turcoaz este vibranta si adauga o nota de prospetime si stil la incaperea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Domicilio. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.